spokojnie sprawdzone przez naprawdę bardzo dobrą znawczynie kuchni , bez obawgrażka wrote:O ! Znaczy jest nas dwoje? Juz mi lepiej...znaczy mniej sie boje...wlampart wrote:mnie też wzięło na tę szynkę.. musi się udać !!!krupolek wrote:...
a tak poważnie , przepis jest tak prosty że nie może się nie udać. Dostałem go od ,,profesjonalistki" kulinarnej wiec bez obaw
SJC 77 z dzwoneczkami - 22 grudnia 2009 roku
Moderator: djk
Re: SJC 77 z dzwoneczkami - 22 grudnia 2009 roku
uśmiechnij się

wersja 8 minimumarturro wrote:wyłaczyłem avasta i spyware firewall z win tez jest wyłaczonyAdmin wrote:Na bank jakis antywirus, firewall lub inne utrojstwo blokuje ci dostep
a w jakiej wersji flash playera ma to chodzić...?? chodz treści wyświetla tylko nie pobiera z bazy ...więc raczej nie to..
moze ustawienia firefoxa jeszcze
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
oj zdziwicie się ile taka szynka potrafi ,,wypić " tego winkawlampart wrote:Nie ma co się bać. Uda się i już! Ciekawe czy będzie kopać, jak się tego winka napije ta szynka?grażka wrote: O ! Znaczy jest nas dwoje? Juz mi lepiej...znaczy mniej sie boje...

uśmiechnij się

my tu o szynce a Panowie o jakiś wersjach !Admin wrote:wersja 8 minimumarturro wrote:wyłaczyłem avasta i spyware firewall z win tez jest wyłaczonyAdmin wrote:Na bank jakis antywirus, firewall lub inne utrojstwo blokuje ci dostep
a w jakiej wersji flash playera ma to chodzić...?? chodz treści wyświetla tylko nie pobiera z bazy ...więc raczej nie to..

uśmiechnij się

No ta szynka w wersji 8krupolek wrote:my tu o szynce a Panowie o jakiś wersjach !![]()
![]()
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
wlampart czy masz na sklepie taki owoc Karambola ?
http://images.google.pl/images?q=karamb ... CBAQsAQwAA
http://images.google.pl/images?q=karamb ... CBAQsAQwAA
Last edited by krupolek on 22 Dec 2009, o 23:42, edited 1 time in total.
uśmiechnij się

Mysle ,ze KOLEGA -podajac przepis - zapomnial zaznaczyc,ze szynke moga spozywac osoby powyzej 18 roku zycia , hm?wlampart wrote:Nie ma co się bać. Uda się i już! Ciekawe czy będzie kopać, jak się tego winka napije ta szynka?grażka wrote: O ! Znaczy jest nas dwoje? Juz mi lepiej...znaczy mniej sie boje...

...a generalnie to wątek o muzyce...Więc zamilkłem...
Nie, u mnie nie ma zapotrzebowania na takie cuda...krupolek wrote:wlampart czy masz na sklepie taki owoc Karambola ?
Just a runaway
Zmień na Operę albo google Chrome...arturro wrote:wyłaczyłem avasta i spyware firewall z win tez jest wyłaczonyAdmin wrote:Na bank jakis antywirus, firewall lub inne utrojstwo blokuje ci dostep
to jest świetny owoc do nadziewania np schabu, jak kroisz takie męsko w środku masz gwiazdęwlampart wrote:Nie, u mnie nie ma zapotrzebowania na takie cuda...krupolek wrote:wlampart czy masz na sklepie taki owoc Karambola ?

uśmiechnij się

dla 8 osób ??Admin wrote:No ta szynka w wersji 8krupolek wrote:my tu o szynce a Panowie o jakiś wersjach !![]()
![]()
noooo to musi być taka ze 3 kg !!arturro wrote:dla 8 osób ??Admin wrote:No ta szynka w wersji 8krupolek wrote:my tu o szynce a Panowie o jakiś wersjach !![]()
![]()
uśmiechnij się

Ojciec Chrzestny Petera Jamiego i Michaela - dobre, dobre - Panie i Panowie - Harry Connick Jr.
"Believe" - rzeczywiście - idealnie PanMarek kończy - no właśnie - nie zapominajmy, jakie to Święta...
Do nasłuchania
Do nasłuchania
Wspaniałych Świąt wszystkim! Do następnego! Z niektórymi pewnie w Wigilię się spotkamy.
Just a runaway
Wesołych .....
do nasłuchania i napisania
do nasłuchania i napisania
uśmiechnij się