Sprawy techniczne
Moderator: djk
Sprawy techniczne
Ogólnie forum, jest fajne, jak na raczkujące, to cieszy się już dość dużą sympatią. Może to obecność Patrona tego forum, robi swoje, ale robi. Dobra, jedyne czego mi brakuje, to okna szybkiej, odpowiedzi, które pojawia sie na wielu forach w necie. Bardzo bym chcial, jezeli cos takiego by bylo mozliwe, zeby powstalo. Ulatwiloby to odpisywanie na posty. Pozdrawiam, wielki plus dla zalozyciela.
pozdrawiam krzysiek
pozdrawiam krzysiek
Re: Sprawy techniczne
popieram ! najlepiej niech działa jak lp3
Jak ustawić żeby pojawiało się okno szybkiej odpowiedzi ?
W dolnych rejonach Forum znajdowała sie informacja o tym ilu akurat jest Forowiczów (zaejerstrowanych czy też nie). Czy znikło to nieodwołalnie?
Coś jest jednak nie tak. Do banków także dobijają się jednoczeście tabuny użytkowników i wszystko gra, a ja nie mogę "odptaszkować się" na liście obecności, bo strona nie wpuszcza mnie. I tak juz czas jakiś, a moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu 

Miej jednak cierpliwosci do naszego Forum. Witaj i ahoj Gosialgosial wrote: (...) a moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu
Rzeczywiście! Niedzwiedz (teraz) wszystko widzi 
A ja nie widzę kto przegląda forum i ilu akurat jest uzerów. Czy to juz przepadło nieodwracalnie?

A ja nie widzę kto przegląda forum i ilu akurat jest uzerów. Czy to juz przepadło nieodwracalnie?
nie przepadlozbyszu wrote:Rzeczywiście! Niedzwiedz (teraz) wszystko widzi
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
No to juz teraz śledztwo na całego. Niedzwiedz śledzi Forum - zbyszu śledzi kto tu siedzi - Admin śledzi, czy wszystko gra - Google Map planuje zdjęcia z ulic polskich miast. Koniec swiata 

pelna inwigilacja
-
Adminie , nie da się jakoś zablokować rejestracji tych spamujących botów?? , bo widzę coraz więcej tego , a podejrzewam , że one mogą mieć też wpływ na działanie forum
Daloby sie, gdyby uzytkownicy byli wylacznie z terenu Polski, a tak to rejestruja sie rozne twory ludzkie, ale to nie sa boty
Ja tak a propos dzisiejszego ogłoszenia Admina. Dobrze, że coś ruszyło w kwestii irytujących reklam. Szkoda, że kosztem zagranicznych serwerów. Nowi słuchacze spoza Polski będą musieli (jak jeszcze nie mają) zakładać konta na polskich serwerach. Jak wiadomo, nie każdemu podobają się ogólnodostępne darmowe skrzynki polskie, mnie włączając. Używam Gmaila, który, jak dotąd, nie posiada polskiej domeny. Mam nadzieję, że nie spowoduje to zablokowanie w przyszłości i mojego konta (co z ulgą wywnioskowałem z alertu).
Co sądzą o tym inni forumowicze. Może znają jakiś lepszy sposób na spamerów, bez blokowania zagranicznych domen.
Co sądzą o tym inni forumowicze. Może znają jakiś lepszy sposób na spamerów, bez blokowania zagranicznych domen.
Ratunku! Gdzie jest zestaw nowości na ten tydzień, bo zaraz wyjeżdżam, a jeszcze chciałam zdążyć zagłosować.