9.01.2012
Moderator: djk
Re: 9.01.2012
Cześć!!
Tak sobie słucham i słucham i po raz n-ty utwierdzam się w przekonaniu, że PanMarku to Mistrz.
Z oklepanego tematu "nic" - czyli "oznaki wiosny" zrobił lekką, nie drażniącą słuchacza wymianę spostrzeżeń.
W przeciwieństwie do niektórych dopołudniowych duetów, które rzucały ciężkostrawne tematy dnia i na siłę próbowały wkręcić w to słuchaczy...
A może po prostu mnie się dziś dobrze słucha radia, bo przestało trzeszczeć w pracy
Tak sobie słucham i słucham i po raz n-ty utwierdzam się w przekonaniu, że PanMarku to Mistrz.
Z oklepanego tematu "nic" - czyli "oznaki wiosny" zrobił lekką, nie drażniącą słuchacza wymianę spostrzeżeń.
W przeciwieństwie do niektórych dopołudniowych duetów, które rzucały ciężkostrawne tematy dnia i na siłę próbowały wkręcić w to słuchaczy...
A może po prostu mnie się dziś dobrze słucha radia, bo przestało trzeszczeć w pracy

nokdar/wrocław
Anek - ankietę też wypełniłem. Będzie jakieś honorarium, czy chociaż KASa? Znaczy Karta Ankietera Stałego? 

nokdar/wrocław
honorarium - możesz zostać honorowym ankieterem
muszę przyznać, że podglądam niektóre odpowiedzi i są bardzo ciekawe.

The lunatic is in my head
"Niektóre?"Anek wrote:honorarium - możesz zostać honorowym ankieterem![]()
aha...
Powiem Ci, że kilka lat temu moja koleżanka prowadziła podobne badania do pracy dyplomowej... Też wziąłem udział w przedsięwzięciu i była 5, albo nawet 5.5. Potem koleżanka pracowała w Radiu Katowice, potem była Rzecznikiem Prasowym jednej, potem drugiej i teraz kolejnej firmy. Czyli wniosek - sukces murowany!

nokdar/wrocław
niektóre, bo część odpowiedzi to "tak" "nie" "-" "nie mam zdania" jak skończę badania i jak będziecie zainteresowani mogę Wam podrzucić wyniki i co ciekawsze kąski 

znaczy się jestem na dobrej drodzePowiem Ci, że kilka lat temu moja koleżanka prowadziła podobne badania do pracy dyplomowej... Też wziąłem udział w przedsięwzięciu i była 5, albo nawet 5.5. Potem koleżanka pracowała w Radiu Katowice, potem była Rzecznikiem Prasowym jednej, potem drugiej i teraz kolejnej firmy. Czyli wniosek - sukces murowany!

No jasne, to zawsze ciekawe - co ludzkość myśli.
Chociaż my tutaj jesteśmy trochę mało reprezentatywną grupą
Chociaż my tutaj jesteśmy trochę mało reprezentatywną grupą

nokdar/wrocław
jak to mało reprezentatywną! jesteście grupą wiernie oddaną radiu (czy jak to tam się odmienia), ale ankieta poszła też w świat, wszechświat i cyberprzestrzeń trafiając do wszelkich odbiorców.
Do południa za chwil kilka będzie na chomiku
http://chomikuj.pl/Anek_I Trójka -> Marek Niedźwiecki -> Do południa
hasło : Myśliwiecka3/5/7
wybaczcie, że plik jest aż od 7. 30 ale mój program do "przycinania" wariuje i nie da rady go ogarnąć, później postaram się wrzucić pociętą audycję
Do południa za chwil kilka będzie na chomiku

http://chomikuj.pl/Anek_I Trójka -> Marek Niedźwiecki -> Do południa
hasło : Myśliwiecka3/5/7
wybaczcie, że plik jest aż od 7. 30 ale mój program do "przycinania" wariuje i nie da rady go ogarnąć, później postaram się wrzucić pociętą audycję
fajnie grał Pan Marku