Od 2 stycznia 2012, w kaźdy poniedziałek, od godziny 9:05 Do Południa zaprasza PanMarek. Bądźcie przy radioodbiornikach i na forum - oczywiście w miarę możliwości.
Anek wrote:coś misie screamer zawiesza i ... nie leci tam to, co w Trójce nicto, jakoś będę próbować Wam to nagrać
No właśnie, mi screamer od wczoraj wariuje i podczas każdego uruchomienia zaczyna od "Crazy Marry" Pearl Jam z TOPu
Jak tak dalej pójdzie, to będę miał przymusową piosenkę roku!
djk wrote:Czyżby nowa indiańska tradycja? 'Młode duety radiowe' się nie sprawdziły... więc sadzamy sprawdzonych i lubianych prezenterów? Kto zatem jutro...?
To duety całkiem wypadły?
Nie to, żebym jakoś szczególnie za nimi tęsknił, ale nie spodziewałem się, że tak szybko.
Tak, czy siak powinniśmy wesprzeć Szefa słuchalnością Ja np nie poszedłem dziś do roboty i słuchałem "do południa" na świeżym powietrzu
tez tak mialem podczas ciagu dalszego po Marku podsumowania, dlatego mam tylko 3 markowe godziny, ale jak dla mnie najwazniejsze gdzies za godzinke, moze troche wiecej bo spory plik- poranna audycja bedzie u mnie w archiwum
sorry ale dzis w pracy nie mialem przez caly dzien czasu wyjsc do wc, a co dopiero cos wysluchac
Anek wrote:coś misie screamer zawiesza i ... nie leci tam to, co w Trójce nicto, jakoś będę próbować Wam to nagrać
No właśnie, mi screamer od wczoraj wariuje i podczas każdego uruchomienia zaczyna od "Crazy Marry" Pearl Jam z TOPu
Jak tak dalej pójdzie, to będę miał przymusową piosenkę roku!
jej, nie wiedziałam co to za piosenka, teraz mam kolejny powód dla którego nie lubię Pearl Jam'u
no dobra, powiem tak: ta audycja bedzie w archiwum, ale nastepne z tej serii juz nie, dla mnie to jest jakby MN gral do kotleta jakim sa polityczne i inne pieprzenia ktore mi przeszkadzaja, zbyt maly % Marka w calej audycji jak dla mnie....
aniu, nie mam zadnej mozliwosci nagrywania wczesniej jak o 15
z pracy nie mam szans, w domu od jutra wogole nikogo, bo mlody na zajeciach, a dzis tez go nie bylo bo mial kurs jazdy korzystajac ze dzis bez zajec na uczelni...
olaf wrote:powiem ze wstydem lub bez ze w 1/3 drugiej godziny przestalem sluchac i zrezygnowalem, zniesc sie nie da tego pie....
akurat serwisy politycznojakieśtam się nawinęły, ale bez tego, jak dla mnie, ekstra
tylko odniosłam wrażenie, że PanMarku trochę ... smutny był? może niewyspany?
dla mnie za malo MarkaWMarku, ma nieliczne wejscia, troszke utworkow, a mnostwo jakich reportazy,polemik i polityk, w stosunku do tonacji czy markomanii to katastrofa, ciekaw jestem zdania iski jak odslucha, bo mamy zblizony poglad na audycje MN. a skoro za malo MWM to dla mnie strata czasu na sluchanie godziny z 3 przeplatanej przewijaniami pliku przy odsluchu...
Uwielbiam poniedziałki (np. "Poniedziałek - Katarzyny Groniec) np. za poniedziałkowe strony sportowe z wynikami, ale niestety ze szkoły wracam po 14.00. Ze słuchania zatem nici Wolałbym wtorek, bo konczę lekcje o 9.35 :-/ Cóz bede sie obchodził smakiem lub posiłkował gryzoniem. Ale to juz nie to.
olaf wrote:dla mnie za malo MarkaWMarku, ma nieliczne wejscia, troszke utworkow, a mnostwo jakich reportazy,polemik i polityk, w stosunku do tonacji czy markomanii to katastrofa, ciekaw jestem zdania iski jak odslucha, bo mamy zblizony poglad na audycje MN. a skoro za malo MWM to dla mnie strata czasu na sluchanie godziny z 3 przeplatanej przewijaniami pliku przy odsluchu...
Tak.. cóż wiem, co masz na myśli. Dopołudniowe audycje takie są, a my byśmy chcieli żeby PanMarku miał audycje autorskie prawda?