24.09.2012
Moderator: djk
Re: 24.09.2012
a ja odrabiam zaleglosci w pracy i potem odslucham 

Witam
Dawno nie widzianych
czy mógłby mi ktoś podać namiary na nagraną sobotnią Markomanie (z góry dziękuje)
Dawno nie widzianych
czy mógłby mi ktoś podać namiary na nagraną sobotnią Markomanie (z góry dziękuje)
wysłałam namiary na PWarturro wrote:Witam
Dawno nie widzianych
The lunatic is in my head
Dziękuje ślicznie i pozdrawiam cieplutkoAnek wrote:wysłałam namiary na PWarturro wrote:Witam
Dawno nie widzianych

Pierwsza godzina na chomiku, widzę, że mam ogromne zaległości ze wrzucaniem na bieżąco tam audycji, ale postaram się to nadrobić 

Witam i pozdrawiam. Trochę tu, trochę tam. Ale na nasłuchu.
O jaka piękna pogoda za oknem!
O jaka piękna pogoda za oknem!
nokdar/wrocław
ja za godzinke bede mial arciwum uzupelnione w calosci z tego co nagrywam, czyli listy, markomanie, w tym poprzednia, ktorej mi brakowalo 

aaa, i powakacyjne tonacje premium tez 

o, to ja czekam na ostatnią bo było High Hopesolaf wrote:aaa, i powakacyjne tonacje premium tez

jesli myslisz o tym weeku to jak wiadomo nie bylem na chacie, ale w wolnej chwili obrobie co trzeba i dostawie 

ok, bez pośpiechuolaf wrote:jesli myslisz o tym weeku to jak wiadomo nie bylem na chacie, ale w wolnej chwili obrobie co trzeba i dostawie

chyba nadszedł czas na herbatkę z rumem .... coś mnie zaczyna w kościach łamać.