III Top Wszech Czasów w RZP - 26/27 XII 2009
Moderator: djk
Re: III Top Wszech Czasów w RZP - 26/27 XII 2009
Panie Marku, DZIĘKUJĘ PANU ZA TO WSPANIAŁE 10 GODZIN!!!! szkoda, że jackson wyżej niż schody czy bracia ale niestety :/ W piątek będzie lista?
Podpisuję się pod powyższym, przecież nie jest to obraza majestatu i świętości. Jak mówiła Pani Alina, ten rok należy do niego. A że musiał umrzeć, by ludzie się obudzili - cóż, za rok będzie pewnie niżej, jak już zresztą pisałem.olaf wrote:nie wiem czemu sie bulwerujecie, jakby to byla osobista zniewaga![]()
wyniki sa takie jak bylo glosowane. a co roku jak widac to samo naggranie idzie wyzej lub nizej. w tym roku jest tak, w poprzednim bylo inaczej, w nastepnym tez bedzie inaczej, wazne jest ze muzyka jest ponadczasowa i przezyje nie tylko jacksona, ale i nas...
-
dzieki wszystkim za wsólnie spedzony czas było miło i sensacyjnie ..........
p. Marku wielkie dzieki
WSZYTKIEGO NAJ W 2010
p. Marku wielkie dzieki
WSZYTKIEGO NAJ W 2010
A niech mu będzie! medal pośmiertny!david_filmos wrote:nie wierzę, że aż takmirek0490 wrote:Billie Jean - najpopularniejszym utworem wszech czasów w 2009 roku, takie są fakty, ciekaw jestem jak będzie na trójce, pewnie też Jacko zaszaleje, ale czy az tak.
W przyszłym roku na pewno tak nie będzie!!!
-
Swoją epokę wyprzedzili the Beatles, ale nie Michel. Jakoś ich nie widać w pierwszej dziesiątce, Jeśli mielibyśmy honorować nowatorów, to the Beatles powinni zajmować miejsca od pierwszego do dziesiątego. Jednak to jest top najpiękniejszych piosenek, dla tego ten Michel to chyba błąd w systemie...MichalKrk wrote: Do tych,którzy plują kwasem na Michaela - trzeba umieć docenić jego dokonania i wkład w nowoczesną muzykę.Ten facet wyprzedził swoją epokę i mimo,że uważam iż nie zasłużył na 1 miejsce,trzeba z szacunkiem przyjąć wybór słuchaczy.
Zanim się wszyscy rozejdą : Szczęśliwego Nowego Roku ! Panie Marku Panu również i słuchaczom !
I oby następny TOP był lepszy od poprzednich (i tegorocznego)

The lunatic is in my head
Dorzucam się do życzeń! Jeszcze raz Dziękuje! Najlepszego wszystkim forumowiczom zdrowia,zdrowia,zdrowia, żebyśmy dotrwali do kolejnego TOP'u!sylar wrote:Panie Marku dziękuję za wspaniałą audycję. Pozdrawiam wszystkich słuchaczy, forumowiczów. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
-
nie dopiero po Nowym RokuW piątek będzie lista?
billie jean- wspaniała piosenka ale nie na 1. miejsce, nie przed led zeppelin...
-
Nie neguję wkładu... Miał i to ogromny... ale co nie zmienia faktu ze na nr jeden nie zasługuje, przynajmniej moim zdaniem...zbyszu wrote:Amen!MichalKrk wrote:Do tych,którzy plują kwasem na Michaela - trzeba umieć docenić jego dokonania i wkład w nowoczesną muzykę.Ten facet wyprzedził swoją epokę i mimo,że uważam iż nie zasłużył na 1 miejsce,trzeba z szacunkiem przyjąć wybór słuchaczy.
PS. Przy #1 oczywiście znów podkręce regulatorek
mnie też...Morrow wrote:Zawsze mnie przechodzą ciarki podczas końcówki tego utworu.
-
tylko gdzie ci słuchacze byli rok temuMichalKrk wrote: Do tych,którzy plują kwasem na Michaela - trzeba umieć docenić jego dokonania i wkład w nowoczesną muzykę.Ten facet wyprzedził swoją epokę i mimo,że uważam iż nie zasłużył na 1 miejsce,trzeba z szacunkiem przyjąć wybór słuchaczy.
Last edited by krzysiek78 on 27 Dec 2009, o 15:52, edited 1 time in total.
1
MICHAEL JACKSON
Billie Jean
(1982) Thriller
Billie Jean
(1982) Thriller
37 3 [ 1 ]
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
Mam nadzieję, że na Trójkowym topie będzie inaczej. Głosowałem na Jacksona, ale tam po pierwsze można oddać 100 głosów, a po drugie głosowałem na "Heal The World", który nie ma szans na takie wyniki.
A więc kończę pisanie na forum. Czekma na Trójkowy. Do napisania
A więc kończę pisanie na forum. Czekma na Trójkowy. Do napisania

-
I nawzajem, mimo wszystko dziękuję bardzo za notowanie, za 10 godzin świętowania.Anek wrote:Zanim się wszyscy rozejdą : Szczęśliwego Nowego Roku ! Panie Marku Panu również i słuchaczom !
Nie zasługuje, tyle w temacie.
Taki wybór narodu!
Nie ma co żałować bo i tak spędziło się tych kilka godzin przy świetnych utworach!
Z mojej strony wielkie, serdeczne: DZIĘKUJĘ!
Nie ma co żałować bo i tak spędziło się tych kilka godzin przy świetnych utworach!
Z mojej strony wielkie, serdeczne: DZIĘKUJĘ!

Na pocieszenie samego siebie napiszę, że przynajmniej tutaj mam pewność, że to głosujący tak zdecydowali...i jakby pan Marek przez 50 lat miał zapowiadać to same top 100 wszech czasów, to nigdy nie powie, ze to go nudzi.
Dzięki wszystkim za wspólne niezapomniane chwile.
PS. A niech ma, chociaż to 1 miejsce, ten w sumie nieszczęśliwy w życiu człowiek.
Dzięki wszystkim za wspólne niezapomniane chwile.

PS. A niech ma, chociaż to 1 miejsce, ten w sumie nieszczęśliwy w życiu człowiek.
Last edited by Gary on 27 Dec 2009, o 15:54, edited 1 time in total.
Nie wierzę, że teraz nie dryga Wam nóżka.
Na parkiety!!! Majkiel!
Na parkiety!!! Majkiel!

-
i zdążylismy do 15,00
-
nie no kawałek nie jest zły , ale na pewno nie zasługuje na miejsce 1 w TOPIE WSZECH CZASÓW
Koniec i bomba, kto słuchał ten trąba 

Podsumowująć, należy stwierdzić, że pomimo zwycięzcy cały TOP był suuper!
Przepraszam, za to co napiszę, ale mam nadzieję, że nikt nie umrze w 2010 r. i że nagle go wszyscy nie pokochają i niewygra TOPu2010.
Dzięki za wspólne komentowanie.
Przepraszam, za to co napiszę, ale mam nadzieję, że nikt nie umrze w 2010 r. i że nagle go wszyscy nie pokochają i niewygra TOPu2010.
Dzięki za wspólne komentowanie.

-
Mimo wszystko... Regulatory do góry i wszyscy moonwalk przed odbiornikami i komputerami:D