05,10,2010 :)
Moderator: djk
05,10,2010 :)
Witajcie ja już przy radyjku a wy? 

Re: 05,10,2010 :)
usłyszałam ze trzy piosenki i znów przerwa brrr 

Ahoj!
ja nawet po obiedzie: były buraczki - mniam
Janek Samołyk? Coraz przyjemniej sie go słucha.
po obiedzie... !zbyszu wrote:Ahoj!
daj ludziom pracować

szczęściarzzbyszu wrote:Ahoj!

dziś przeczytałem, że Pan Marek będzie "twarzą" kampanii Philipsa...w Polsce
ciekawe czy w pewnym momencie zarząd radia nie podziękuje mu...ze względy na etykę ITD
ciekawe czy w pewnym momencie zarząd radia nie podziękuje mu...ze względy na etykę ITD
I ten motyw przewodni z serialu "Jan Serce". Cudowna muzyka i świetny serial. Dlaczego dziś nie robimy takich seriali?
Actus hominis, non dignitas iudicetur
Udział pracownika mediów publicznych w kampanii komercyjnej jest mocno ryzykowny
często zmieniają sie prezesi, dyrektorzy...i chcą czymś błysnąć
często zmieniają sie prezesi, dyrektorzy...i chcą czymś błysnąć
Czemu? A Zygmunt może proszek do prania reklamować?arturro wrote:dziś przeczytałem, że Pan Marek będzie "twarzą" kampanii Philipsa...w Polsce
Just a runaway
źle mnie zrozumiałeśwlampart wrote:Czemu? A Zygmunt może proszek do prania reklamować?arturro wrote:dziś przeczytałem, że Pan Marek będzie "twarzą" kampanii Philipsa...w Polsce

ja nie mówię , że nie może...
tylko jakiś narwany prezes lub dyrektor będzie nadgorliwy...
media widziały już takie przypadki...
Pan Marek już tylko Fajsbuka promuje podczas Muzycznej Jedynki ??
Zarząd miał podjąć decyzję, z tego, co wiem. Ciekawe, czy piątkowa wizyta PanMarka we Wrocławiu związana jest z tą promocją Philipsa?arturro wrote:ja nie mówię , że nie może...
Just a runaway
wiesz jak to bywa...podejmą decyzję a potem ktoś będzie chciał ją zmienić...wlampart wrote:Zarząd miał podjąć decyzję, z tego, co wiem. Ciekawe, czy piątkowa wizyta PanMarka we Wrocławiu związana jest z tą promocją Philipsa?arturro wrote:ja nie mówię , że nie może...
pewnie tak...w piątek LPTrójkę i Listę poprowadzi Piotr Baron
Też bym chciał "w pracy" posłuchac radiaarturro wrote:zbyszu wrote:Ahoj!
po obiedzie... !
daj ludziom pracować

Faktzbyszu wrote:Też bym chciał "w pracy" posłuchac radiaarturro wrote:zbyszu wrote:Ahoj!
po obiedzie... !
daj ludziom pracować

cofam swoje poprzedni wpis

fakt bys żle wyglądał ze słuchawkami w kościele ale w szkole? hmmmmzbyszu wrote:Też bym chciał "w pracy" posłuchac radiaarturro wrote:zbyszu wrote:Ahoj!
po obiedzie... !
daj ludziom pracować

I znowu latorośle Stinga. Czasami jak słucha się wszystkich lub większości audycji Pana Marka to powiewa nudą. To co było w sobotę w Markomanii jest we wtorek w Jedynce. Ja wiem że trzeba promować młodych i nowości na rynku ale...
Last edited by Hodor on 5 Oct 2010, o 14:25, edited 1 time in total.
Actus hominis, non dignitas iudicetur
...ale masz rację. Wiem, wiem, że to prawie rzucienie się na swietości, ale tez mam takie wrazenie. Rzeknę tak: kiedys audycje PanMarku (czyli dawnego Niedzwiedzia) były bardziej róznorodne... Tak to czuję...Hodor wrote:I znowu latorośle Stinga.[...] ale...
nie tyle promować co przekazać starszaką że jest coś więcej niż Miecio FoggHodor wrote:I znowu latorośle Stinga. Czasami jak słucha się wszystkich lub większości audycji Pana Marka to powiewa nudą. To co było w sobotę w Markomanii jest we wtorek w Jedynce. Ja wiem że trzeba promować młodych i nowości na rynku ale...

Raz już wyskoczyłem na mszę z radiem na ramieniu. Było to podczas kazanka dla dzieciaków - chodziło o to, że Pana Boga usłyszymy raczej w ciszy. Obok radia był jeszcze telefon kom. i ministrant hałasujący dzwonkami :0 Fajnie wyszło.emilka55 wrote:
fakt bys żle wyglądał ze słuchawkami w kościele ale w szkole? hmmmm
Czy można gdzieś posłuchać Twoich kazań ktoś je nagrywa? posłuchałabym sobiezbyszu wrote:Raz już wyskoczyłem na mszę z radiem na ramieniu. Było to podczas kazanka dla dzieciaków - chodziło o to, że Pana Boga usłyszymy raczej w ciszy. Obok radia był jeszcze telefon kom. i ministrant hałasujący dzwonkami :0 Fajnie wyszło.emilka55 wrote:
fakt bys żle wyglądał ze słuchawkami w kościele ale w szkole? hmmmm