nie jestem znawcą ale chyba zaczynać od elektryka to nie za bardzo, jednak pudło wykształca technikę gry, potem jest łatwiej na elektryku szaleć,ale to tylko moje zdanieAnek wrote:krupolek wrote:Anek, kup sobie zwykłe pudło, jakiś samouczek i zacznij od najprostszych chwytów ,a potem małymi kroczkami zaczniesz grać piosenki a później tabulatury , tylko musisz zacząć , a i jeszcze jedno na początku bolą palce ale szybko się przyzwyczaisz
Rozglądam się za stratocasterami, wiem, że od elektrycznej ciężko zaczynać ale do klasycznej mnie w ogóle nie ciągnie. Strato są dość tanie, więc jak MISIE odechce grać to nie będę stratna
22.04.2011 Wielki Piątek
Moderator: djk
Re: 22.04.2011 Wielki Piątek
uśmiechnij się

hehe, ale mi raczej chodzi o strato rodem z licytacji z allegrolady wrote:Anek wrote:Strato są dość taniemnie właśnie cena od nich odrzuca. A Gibsony są chyba jeszcze droższe. A do tego trzeba jeszcze mieć wzmacniacz.

The lunatic is in my head
bardzo dużo dziś dla mnie. W końcu zaczęło się od genialnego abwh. Po prostu nastrój dziś nie ten. ale już się uspokoiłem. I chłonę (wino i muzykęiśka wrote:Jednak coś się dla Ciebie znalazłowlampart wrote:Coraz lepiej. Love Is Blindness. Najlepszy na płycie Achtung Baby

Just a runaway
Gdzieś mam singla, gdzieś on był... aaaa jestPeterCub wrote:Wersja na chór jeszcze bardziej wgniata w fotel. Chciałbym kiedyś zaśpiewać to w zespole. Chyba z emocji bym się popłakał.Code: Select all
WILLIAM ORBIT - Samuel Barber: Adagio For Strings [Pieces In A Modern Style]

Actus hominis, non dignitas iudicetur
krupolek wrote: nie jestem znawcą ale chyba zaczynać od elektryka to nie za bardzo, jednak pudło wykształca technikę gry, potem jest łatwiej na elektryku szaleć,ale to tylko moje zdanie
wieeem, wiem, to złe, ale jakoś tak sobie zakodowałam, że elektryk

to może kompromis - akustyk - masz to i toAnek wrote:krupolek wrote: nie jestem znawcą ale chyba zaczynać od elektryka to nie za bardzo, jednak pudło wykształca technikę gry, potem jest łatwiej na elektryku szaleć,ale to tylko moje zdanie
wieeem, wiem, to złe, ale jakoś tak sobie zakodowałam, że elektryk
a swoją drogą, jak chcesz wyrwać pseudo strato to za jakieś 200 zł , a za to masz niezłe pudło
Last edited by krupolek on 22 Apr 2011, o 21:00, edited 1 time in total.
uśmiechnij się

są jakieś remixy?Hodor wrote:Gdzieś mam singla, gdzieś on był... aaaa jestPeterCub wrote:Wersja na chór jeszcze bardziej wgniata w fotel. Chciałbym kiedyś zaśpiewać to w zespole. Chyba z emocji bym się popłakał.Code: Select all

Just a runaway
no właśnie! też bym się zapisałem w kolejce po wersje alternatywnewlampart wrote:są jakieś remixy?Hodor wrote:Gdzieś mam singla, gdzieś on był... aaaa jestPeterCub wrote:Wersja na chór jeszcze bardziej wgniata w fotel. Chciałbym kiedyś zaśpiewać to w zespole. Chyba z emocji bym się popłakał.Code: Select all

nokdar/wrocław
A żebyś wiedział jest Ferry Corsten Remixwlampart wrote:są jakieś remixy?Hodor wrote:Gdzieś mam singla, gdzieś on był... aaaa jestPeterCub wrote:Wersja na chór jeszcze bardziej wgniata w fotel. Chciałbym kiedyś zaśpiewać to w zespole. Chyba z emocji bym się popłakał.Code: Select all
Actus hominis, non dignitas iudicetur
krupolek wrote: to może kompromis - akustyk - masz to i to
a swoją drogą, jak chcesz wyrwać pseudo strato to za jakieś 200 zł , a za to masz niezłe pudło
hmmm, może i masz rację

Hodor wrote:wlampart wrote:Hodor wrote:Code: Select all
WILLIAM ORBIT - Samuel Barber: Adagio For Strings [Pieces In Gdzieś mam singla, gdzieś on był... aaaa jest :)[/quote] są jakieś remixy? :D[/quote] A żebyś wiedział jest Ferry Corsten Remix[/quote] dobrze, że nie furry core remix :)
nokdar/wrocław
zrobisz jak uważaszAnek wrote:krupolek wrote: to może kompromis - akustyk - masz to i to
hmmm, może i masz rację

uśmiechnij się

Code: Select all
JON & VANGELIS - Anyone Can Light A Candle [Page Of Life]
wyjeżdżam. Więc grzeje mnie to. Mam nadzieję, że dosłowniekrupolek wrote:no chłopaki we Wrocku jutro prawie lato 24 stopnie

Just a runaway
Re:
stare dobre czasyPeterCub wrote:Code: Select all
JON & VANGELIS - Anyone Can Light A Candle [Page Of Life]

uśmiechnij się

Pięknie dziś gra tak się można wielkopiątkowo zadumać
Code: Select all
THE ALAN PARSONS PROJECT - Time [The Turn Of A Friendly Card]
no właśnie! kiedy wreszcie skoncza sie te upaly?! :>krupolek wrote:no chłopaki we Wrocku jutro prawie lato 24 stopnie
Last edited by nokdar on 22 Apr 2011, o 21:15, edited 1 time in total.
nokdar/wrocław
a właśnie, gdzie jest Olafo ? Pisał że go nie będzie ??wlampart wrote:Alan parsons Project. Ulubiony zepsół Olafa, zdaje się
uśmiechnij się

No właśnie .... gdzie jest olafo?wlampart wrote:Alan parsons Project. Ulubiony zepsół Olafa, zdaje się
Pisałkrupolek wrote:a właśnie, gdzie jest Olafo ? Pisał że go nie będzie ??wlampart wrote:Alan parsons Project. Ulubiony zepsół Olafa, zdaje się
no właśnie, ważne żeby grałokrupolek wrote: zrobisz jak uważasz

nokdar wrote:no właśnie! kiedy wreszcie skoncza sie te upaly?! :>