Code: Select all
U2 - Love Is Blindness [Achtung Baby]
Moderator: djk
U2 - Love Is Blindness [Achtung Baby]
wpadłam tutaj żeby zlokalizować jeden z utworów i co ja widzę ???Anek wrote:Kurcze, chciałabym kiedyś śmigać tak na gitarze jak Clapton. Może nie jak w tym utworzeale ogólnie
to jest właśnie to ..coś", zapewne w domu przesłuchał setki płyt i wybrał jakieś 100 a zagra z 30Anek wrote:Aaaaależ tego dawno nie słuchałam, dobrze, że Pan Marku wygrzebuje takie cuda
Nienooo Peter... to ja myślałem, że Ty jesteś taki Mistrzu i z głowy wszystko lecisz... a tu proszę, czar prysł.PeterCub wrote:TrackID się tnie, nie znalazło mi drugiego utworu...Code: Select all
RESTLESS HEART - New York (Hold Her Tight)
Rzeczywiście. Dobre zamknięcie płyty.wlampart wrote:Coraz lepiej. Love Is Blindness. Najlepszy na płycie Achtung Baby
Jednak coś się dla Ciebie znalazłowlampart wrote:Coraz lepiej. Love Is Blindness. Najlepszy na płycie Achtung Baby
Witaj lady z sąsiedniego forumlady wrote:...
Jestem tu nowa, więc witam wszystkich obecnych i nieobecnych. Szczególnie parę znajomych twarzy z " sąsiedniego " Forum. Pięknie dziś Pan Marek gra.
lady wrote:wpadłam tutaj żeby zlokalizować jeden z utworów i co ja widzę ???Anek wrote:Kurcze, chciałabym kiedyś śmigać tak na gitarze jak Clapton. Może nie jak w tym utworzeale ogólnie
![]()
Dziewczyno, przybij trójkę ! ja tez gram. I również Clapton jest jednym z moich największych wzorców.
To wcale nie jest trudne, pod warunkiem że płynie prosto z sercaNo musiałam się zalogować żeby wyrazić swą radość że nie jestem sama z gitarą na tym świecie
![]()
Jestem tu nowa, więc witam wszystkich obecnych i nieobecnych. Szczególnie parę znajomych twarzy z " sąsiedniego " Forum. Pięknie dziś Pan Marek gra.
Miło Cię powitaćlady wrote:wpadłam tutaj żeby zlokalizować jeden z utworów i co ja widzę ???Anek wrote:Kurcze, chciałabym kiedyś śmigać tak na gitarze jak Clapton. Może nie jak w tym utworzeale ogólnie
![]()
Dziewczyno, przybij trójkę ! ja tez gram. I również Clapton jest jednym z moich największych wzorców.
To wcale nie jest trudne, pod warunkiem że płynie prosto z sercaNo musiałam się zalogować żeby wyrazić swą radość że nie jestem sama z gitarą na tym świecie
![]()
naiwniak z tego nokdara (czy jakoś tak)nokdar wrote:Nienooo Peter... to ja myślałem, że Ty jesteś taki Mistrzu i z głowy wszystko lecisz... a tu proszę, czar prysł.PeterCub wrote:TrackID się tnie, nie znalazło mi drugiego utworu...Code: Select all
RESTLESS HEART - New York (Hold Her Tight)
Ehhh ta dzisiejsza młodzież
krupolek wrote:zapewne w domu przesłuchał setki płyt i wybrał jakieś 100 a zagra z 30Anek wrote:Aaaaależ tego dawno nie słuchałam, dobrze, że Pan Marku wygrzebuje takie cuda
najważniejsze są dobre chęci. Ja też się przymierzałam ... jakieś 18 latAnek wrote:od ok 3 lat się przymierzam, ale ... za dużo strun
To mam jeszcze 15, żeby się zebraćlady wrote:najważniejsze są dobre chęci. Ja też się przymierzałam ... jakieś 18 latAnek wrote:od ok 3 lat się przymierzam, ale ... za dużo strun
krupolek wrote:Anek, kup sobie zwykłe pudło, jakiś samouczek i zacznij od najprostszych chwytów ,a potem małymi kroczkami zaczniesz grać piosenki a później tabulatury , tylko musisz zacząć , a i jeszcze jedno na początku bolą palce ale szybko się przyzwyczaisz
Anek wrote:To mam jeszcze 15, żeby się zebrać
WISHBONE ASH - Persephone
WILLIAM ORBIT - Samuel Barber: Adagio For Strings [Pieces In A Modern Style]
ja dostałam najzwyklejsze pudło ze sklejki, z twardymi strunami, trudne w obsłudze i strasznie na nie narzekałam, ale teraz - mając już lepszą, pół akustyczną gitarę - często do tego pudła wracam, bo mi się dobrze na nim gra utwory z muzyki klasycznej. Akustyk służy bardziej bluesowi.Anek wrote:do klasycznej mnie w ogóle nie ciągnie.
Anek wrote:Strato są dość tanie