22.04.2011 Wielki Piątek
Moderator: djk
22.04.2011 Wielki Piątek
I jak tam przygotowania ? Oczywiście wszyscy kończą je o 19 i do 22 nie ma pracy tylko relaks i kontemplacja 

uśmiechnij się

Re: 22.04.2011 Wielki Piątek
Melduję się!
Pomimo, że ciepło na zewnątrz herbatka się parzy 

The lunatic is in my head
Witajcie! Ja mam dyżur w kuchni, ale jak tylko się obrobię to z Wami usiądę 

Witam i ja. Jeszcze końcówka sprzątania, ale Trójka już ustawiona 

Oj, to słabo wylosowałaś, mi przypadły w udziale "TESTY w kuchni", ale to dopiero jutro od samego ranaiśka wrote:Witajcie! Ja mam dyżur w kuchni, ale jak tylko się obrobię to z Wami usiądę

nokdar/wrocław
Wielki Piątek - dzień zadumy
Ja po spacerku w poszukiwaniu kreacji na pokazanie się w ogólnopolskiej TV 1 maja.
Code: Select all
ANDERSON BRUFORD WAKEMAN HOWE - The Meeting [Anderson Bruford Wakeman Howe]
ERIC CLAPTON - River Of Tears [Pilgrim]
Kurcze, chciałabym kiedyś śmigać tak na gitarze jak Clapton. Może nie jak w tym utworze
ale ogólnie 

Bardziej kontemplacja... Witam!krupolek wrote:I jak tam przygotowania ? Oczywiście wszyscy kończą je o 19 i do 22 nie ma pracy tylko relaks i kontemplacja
-- jk
Powitać , zacnych Państwa
Tak Clapton to jest mistrz, ale Anek jak zaczniesz ćwiczyć od jutra po jakieś 6 h to może za jakieś 10 lat będziesz grać podobnie
Tak Clapton to jest mistrz, ale Anek jak zaczniesz ćwiczyć od jutra po jakieś 6 h to może za jakieś 10 lat będziesz grać podobnie
uśmiechnij się

Właśnie wyobraziłam siebie jako taką zasuszoną staruszkę z gitarą w ręku 

dzisiaj rano u Balonika tez świetnie grało, Airbag, Dream Theater i wiele innych
uśmiechnij się

Cześćnokdar wrote:Hodor świąteczny - czesc!Hodor wrote:Witam i ja

Actus hominis, non dignitas iudicetur
ćwicz, ćwicz i ćwicz, ja wiem sam po sobie że da się nauczyć grać samemu do pewnego poziomuAnek wrote:Właśnie wyobraziłam siebie jako taką zasuszoną staruszkę z gitarą w ręku
uśmiechnij się

AUKSO ORCHESTRA/MAREK MOS/ZBIGNIEW PREISNER/LARS DANIELSSON/TOM CULLY- Silence, Night and Dreams: Silence, Night and Dreams
LISA GERRARD - Immortal Memory [Immortal Memory]
Last edited by PeterCub on 22 Apr 2011, o 19:56, edited 2 times in total.
14 godzin w robocie chyba wystarczy? Więc jestem. Winogronka, serek, shiraz. A muzyka niestety mi nie pasuje. Po dzisiejszym młynie w robocie mam ochotę na odrobinę rozrywki. Nie czuję klimatu wielkopiątkowego. Sorry.
Just a runaway
może później się trochę ,,rozkręci", jakiś Pink Floyd , czy coś w podobnegowlampart wrote:14 godzin w robocie chyba wystarczy? Więc jestem. Winogronka, serek, shiraz. A muzyka niestety mi nie pasuje. Po dzisiejszym młynie w robocie mam ochotę na odrobinę rozrywki. Nie czuję klimatu wielkopiątkowego. Sorry.
z drugiej strony nie dziwię się , pewnie mieliście mały młyn w firmie
uśmiechnij się

DEAD CAN DANCE - Xavier [Within The Realm Of A Dying Sun]
takiego młynu ten sklep jeszcze nie widziałkrupolek wrote:może później się trochę ,,rozkręci", jakiś Pink Floyd , czy coś w podobnegowlampart wrote:14 godzin w robocie chyba wystarczy? Więc jestem. Winogronka, serek, shiraz. A muzyka niestety mi nie pasuje. Po dzisiejszym młynie w robocie mam ochotę na odrobinę rozrywki. Nie czuję klimatu wielkopiątkowego. Sorry.
z drugiej strony nie dziwię się , pewnie mieliście mały młyn w firmie

Just a runaway
A u PanMarka dziś bez Helen, bez Kuby, bez Niunka...
Cale szczescie, ze jest jakas redakcja wiadomosci i pani realizator, bo po zmrocku - toooo ciemnawo troche.
Cale szczescie, ze jest jakas redakcja wiadomosci i pani realizator, bo po zmrocku - toooo ciemnawo troche.
nokdar/wrocław