18.04.2014- Wielki Piątek
Moderator: djk
Re: 18.04.2014- Wielki Piątek
pieknie gra, muzyka przeciez znana, ale trzeba umiec je zestawic i odpowiednio polaczyc slowami....
STING
When the Angels Fall
CD „The Soul Cages” 1991
When the Angels Fall
CD „The Soul Cages” 1991
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
jak na razie zestaw muzyki bardzo smakowity , ale nie ukrywam że czekam na Pink Floyd
uśmiechnij się

Znowu Pink Floyd? Ale nudakrupolek wrote:jak na razie zestaw muzyki bardzo smakowity , ale nie ukrywam że czekam na Pink Floyd

Just a runaway
wiem jestem nudnywlampart wrote:Znowu Pink Floyd? Ale nudakrupolek wrote:jak na razie zestaw muzyki bardzo smakowity , ale nie ukrywam że czekam na Pink Floyd

uśmiechnij się

LEE RITENOUR & DAVE GRUSIN
Lagrima
CD „Two Worlds” 2000 / CD „Marek Niedźwiecki: Muzyka Ciszy” 2013
Lagrima
CD „Two Worlds” 2000 / CD „Marek Niedźwiecki: Muzyka Ciszy” 2013
a może Metallica To Live is to Die? Tak dla zaskakującej odmiany?krupolek wrote:wiem jestem nudnywlampart wrote:Znowu Pink Floyd? Ale nudakrupolek wrote:jak na razie zestaw muzyki bardzo smakowity , ale nie ukrywam że czekam na Pink Floyd
Just a runaway
jak na razie zestaw muzyki bardzo smakowity , ale nie ukrywam że czekam na Pink Floyd
Znowu Pink Floyd? Ale nuda
wiem jestem nudny
no to było by zaskoczenie ale w temacie jak najbardzieja może Metallica To Live is to Die? Tak dla zaskakującej odmiany?
uśmiechnij się

Szkoda, ze M. trochę boi się zaskakiwaćkrupolek wrote:jak na razie zestaw muzyki bardzo smakowity , ale nie ukrywam że czekam na Pink Floyd
wiem jestem nudnyno to było by zaskoczenie ale w temacie jak najbardzieja może Metallica To Live is to Die? Tak dla zaskakującej odmiany?
Just a runaway
to jest taka fajny utwór instrumentalnywlampart wrote:Szkoda, ze M. trochę boi się zaskakiwaćkrupolek wrote:jak na razie zestaw muzyki bardzo smakowity , ale nie ukrywam że czekam na Pink Floyd
wiem jestem nudnyno to było by zaskoczenie ale w temacie jak najbardzieja może Metallica To Live is to Die? Tak dla zaskakującej odmiany?
uśmiechnij się

JON ANDERSON
Change We Must
CD „Change We Must” 1994 / CD „Marek Niedźwiecki: Muzyka Ciszy” 2013
Change We Must
CD „Change We Must” 1994 / CD „Marek Niedźwiecki: Muzyka Ciszy” 2013
Lubię takie święto muzyki w radiu.
Na szczęście cały szał pieczenia czeka mnie jutro, więc dziś radio, radio, radio
Na szczęście cały szał pieczenia czeka mnie jutro, więc dziś radio, radio, radio

The lunatic is in my head
sie wyleguje w fotelu, obok popielniczka i cola z lodem...
Anek, olaf... jak wrażenia po przeczytaniu książki "Beksińscy"?
Actus hominis, non dignitas iudicetur
Cuś mało nowych odkryć słychać.krupolek wrote:i znowu klasyk MC
Just a runaway
może trza na następną MC podrzucić coś Szefowiwlampart wrote:Cuś mało nowych odkryć słychać.krupolek wrote:i znowu klasyk MC
uśmiechnij się

MARILLION
This Is the 21st Century
CD „Anoraknophobia” 2001
This Is the 21st Century
CD „Anoraknophobia” 2001
PanMarek mówił wielokrotnie aby mu podsyłać swoje typy do Muzyki Ciszy, więc śmiałokrupolek wrote: może trza na następną MC podrzucić coś Szefowi

Actus hominis, non dignitas iudicetur
hodor, duzo ciekawych faktow o ktorych nie mialem pojecia, ale jakos chaotyczna narracja wydaje mi sie...?
Last edited by olaf on 18 Apr 2014, o 20:20, edited 1 time in total.
Bardzo fajnie napisana, spodobało mi się to, że do postaci Beksińskich podchodzi z dystansem i nie angażuje się emocjonalnie w to, co pisze.Hodor wrote:Anek, olaf... jak wrażenia po przeczytaniu książki "Beksińscy"?
The lunatic is in my head