Też o tym pomyślałam, ale może melodyją się PanMarek zasugerowałbg10 wrote:Nights in white satin zupełnie z czymś innym mi się kojarzy niż z muzyką ciszy ...

Moderator: djk
Też o tym pomyślałam, ale może melodyją się PanMarek zasugerowałbg10 wrote:Nights in white satin zupełnie z czymś innym mi się kojarzy niż z muzyką ciszy ...
Pewnie z jakąś nocą w satynowej pościelibg10 wrote:Nights in white satin zupełnie z czymś innym mi się kojarzy niż z muzyką ciszy ...
pewnie czysta osiemdziesiąt voltówolaf wrote:ale wziales srubokret i skreciles ze soba te kable pod wysokim napieciem
popieram wniosekolaf wrote:co muzyka ciszy online to taki zestaw 3cd powinien byc wydany. i to z MN pomiedzy nimi...
reklamy i serwisy burzą całą tą atmosferę MCbg10 wrote:oklaski się należały delikatnie zaśpiewane niezwykły klimat....a ty buch reklamy i wiadomości
nie uwierzysz, ale też miałam takie przemyśleniaolaf wrote:nie wiem czy to moje zludzenie, ale przy muzyce ciszy gdzie sa wolne utwory, wydaje sie ze kazda godzina nie mija tak szybko jak przy zwyklej liscie
to dzisiejsze tu, czy za tydzien tam?Hodor wrote:Dobry,
Cieszę się na to spotkanie![]()
botholaf wrote:to dzisiejsze tu, czy za tydzien tam?Hodor wrote:Dobry,
Cieszę się na to spotkanie![]()
Świetne ale mnie jakoś bardziej łapie za gardło "Undertow". Miałem ostatnio pewną przygodę związaną z tym utworem. Jeśli nie zapomnę i jeśli będziecie ciekawi to na zlocie Wam opowiemwlampart wrote:Wiedziałem, ze Entalgled się pojawi
przypomne ciHodor wrote:Świetne ale mnie jakoś bardziej łapie za gardło "Undertow". Miałem ostatnio pewną przygodę związaną z tym utworem. Jeśli nie zapomnę i jeśli będziecie ciekawi to na zlocie Wam opowiemwlampart wrote:Wiedziałem, ze Entalgled się pojawi
Mnie za gardło łapie Ripples, ale Entangled to już klasyka MCHodor wrote:Świetne ale mnie jakoś bardziej łapie za gardło "Undertow". Miałem ostatnio pewną przygodę związaną z tym utworem. Jeśli nie zapomnę i jeśli będziecie ciekawi to na zlocie Wam opowiemwlampart wrote:Wiedziałem, ze Entalgled się pojawi