Dziekujekrupolek wrote:Admin przygotował specjalną stronę na czas audycji, zobaczcie
szacun Piotr ...
29.03.2013 Wielki Piątek
Moderator: djk
Re: 29.03.2013 Wielki Piątek
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
Jestem, jestem, choć troche zalatany. Wiadomo...
Skusił mnie PanMarku aby zajrzeć na strone lpmn.pl i...Admin - dziekuję. Poprostu pięknie i adekwatnie. Jeszcze raz dziekuję
Z nowości jeszcze S.C. Chapman - baaaardzo przyjemny...
Skusił mnie PanMarku aby zajrzeć na strone lpmn.pl i...Admin - dziekuję. Poprostu pięknie i adekwatnie. Jeszcze raz dziekuję
Z nowości jeszcze S.C. Chapman - baaaardzo przyjemny...
Wl wejdź na FBwlampart wrote:Jeden z najlepszych utworów Genesis.
uśmiechnij się

archanioł Piotrwlampart wrote:A jak Genesis to i Piotr Gabryjel
uśmiechnij się

Nareszcie Lisa. I DCD.
wokaliza Lisy magiczna wchodząca bym napisała nawet w trans
nie mylić z muzyką trance

...i padł Pat
(to ja lece znów do swoich wielkopiątkowych czynności)
(to ja lece znów do swoich wielkopiątkowych czynności)
Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h? 

Just a runaway
mocna kawa z rana , rogalik i lecim z muząwlampart wrote:Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h?

uśmiechnij się

bedzie troche weselejwlampart wrote:Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h?
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
oby nie zaspać, oby nie zaspać, oby nie zaspać ....wlampart wrote:Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h?
The lunatic is in my head
budzik, telefon, zegarynkaAnek wrote:oby nie zaspać, oby nie zaspać, oby nie zaspać ....wlampart wrote:Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h?
uśmiechnij się

To superAdmin wrote:bedzie troche weselejwlampart wrote:Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h?

Just a runaway
to co to będzie jak zmiana czasu nastanie ???!!! na szczęście to dzień późniejAnek wrote:oby nie zaspać, oby nie zaspać, oby nie zaspać ....wlampart wrote:Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h?
Powiadomię mamę, to jedyna skuteczna opcja budzeniakrupolek wrote:budzik, telefon, zegarynkaAnek wrote:oby nie zaspać, oby nie zaspać, oby nie zaspać ....wlampart wrote:Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h?

The lunatic is in my head
ja tam wolę jaja smażyć na stojąco przy kuchence ale jak Pan Prezes woli ?wlampart wrote:To superAdmin wrote:bedzie troche weselejwlampart wrote:Jutro Markomania od 9. Chyba nie będzie musiało być tak smutno i podniośle przez całe 3h?Wstaję rano, smażę jaja na boczku i czekam
uśmiechnij się

I Thomas Aaron Cully w utworze Preisnera.
krupolek wrote: ja tam wolę jaja smażyć na stojąco przy kuchence ale jak Pan Prezes woli ?

Just a runaway
Strasznie przygnębiające. Dobrze, że mam browara i zagryzam go kiełbasą. Trochę mi przez to przyjemniejPeterCub wrote:I Thomas Aaron Cully w utworze Preisnera.

Just a runaway