29.03.2013 Wielki Piątek
Moderator: djk
Re: 29.03.2013 Wielki Piątek
jesteśmy po to aby jeść jemy po to aby być .....ależ ze mnie filozof
uśmiechnij się

Jesteś tym, co jesz. 

z naciskiem na ależkrupolek wrote:jesteśmy po to aby jeść jemy po to aby być .....ależ ze mnie filozof
Just a runaway
na Amazonie jest już DVD i BR do kupienia poszukajwlampart wrote:na razie zakupiłem płytę z muzyką. Na film czekam. Nie chce mi się iść do kina.krupolek wrote:bajdołej ...polecam film Searchig for Sugar Man ... kawał kina dokumentalnego i jaka muzyka
uśmiechnij się

You are what you eat - eat well.PeterCub wrote:Jesteś tym, co jesz.
Just a runaway
Kino to zło .... sama dzieciarnia z pepsi i czipsami wala się po sali kinowejwlampart wrote:na razie zakupiłem płytę z muzyką. Na film czekam. Nie chce mi się iść do kina.krupolek wrote:bajdołej ...polecam film Searchig for Sugar Man ... kawał kina dokumentalnego i jaka muzyka

The lunatic is in my head
taaak, dla tych co poszczą dziś - w dobrym kierunku idzie wątekAnek wrote:grillowany ser feta (oscypki grillowane, z żurawiną!), bakłażany i papryka, karkówka i pstrąg!krupolek wrote:grill, na powietrzu, ten zapach , ten smak

sami filozofowie i poligloci się zebrali aaaa i smakosze

... już niedługo w GierczynówceAnek wrote: grillowany ser feta (oscypki grillowane, z żurawiną!), bakłażany i papryka, karkówka i pstrąg!

Just a runaway
stop, ślina kapie na kompa i jest zwarciewlampart wrote:... już niedługo w GierczynówceAnek wrote: grillowany ser feta (oscypki grillowane, z żurawiną!), bakłażany i papryka, karkówka i pstrąg!
uśmiechnij się

Oby się tylko Wam śnieg do tego maja roztopił!wlampart wrote:... już niedługo w GierczynówceAnek wrote: grillowany ser feta (oscypki grillowane, z żurawiną!), bakłażany i papryka, karkówka i pstrąg!

nie chcę krakać ale słyszałam długookresową prognozę pogody i jest ....Anek wrote:Oby się tylko Wam śnieg do tego maja roztopił!wlampart wrote:... już niedługo w GierczynówceAnek wrote: grillowany ser feta (oscypki grillowane, z żurawiną!), bakłażany i papryka, karkówka i pstrąg!

podobno sezon aż do sierpnia ...i w śniegu grillować można 

Eeeeee. Wcale ten dokument nie porywa, to raz. Dwa jest zakłamany. A muzyka? Jak kto lubi. Dla mnie nic porywającego.krupolek wrote:na Amazonie jest już DVD i BR do kupienia poszukajwlampart wrote:na razie zakupiłem płytę z muzyką. Na film czekam. Nie chce mi się iść do kina.krupolek wrote:bajdołej ...polecam film Searchig for Sugar Man ... kawał kina dokumentalnego i jaka muzyka
Ale można obejrzeć.
Actus hominis, non dignitas iudicetur
Będą atrakcje stacjonarnebg10 wrote: nie chcę krakać ale słyszałam długookresową prognozę pogody i jest ....![]()
![]()
![]()

Just a runaway
Ja tam nie wiem, czy ten PF Ani na dobre wyjdzie...jak nic nie poprzestanie na jednym i nocka z głowy 

Czyli lepiej znasz historię Sugarmana. Opowiedz.Hodor wrote: Eeeeee. Wcale ten dokument nie porywa, to raz. Dwa jest zakłamany. A muzyka? Jak kto lubi. Dla mnie nic porywającego.
Ale można obejrzeć.
Just a runaway
właśnie zdjęłam shine on z półkiewael. wrote:Ja tam nie wiem, czy ten PF Ani na dobre wyjdzie...jak nic nie poprzestanie na jednym i nocka z głowy

Remember when you were young
You shone like the sun
Shine on you crazy diamond
Now there's a look in your eyes
Like black holes in the sky
You were caught in the crossfire
Of childhood and stardom
Blown on the steel breeze
Come on you target for faraway laughter
Come on you stranger
You legend
You martyr
And shine
You shone like the sun
Now there's a look in your eyes
Like black holes in the sky
You were caught in the crossfire
Of childhood and stardom
Blown on the steel breeze
Come on you target for faraway laughter
Come on you stranger
You legend
You martyr
And shine
do jutra wszystkim 

Last edited by ewael. on 29 Mar 2013, o 23:02, edited 1 time in total.
zatem do jutra ...postaram sie jakoś tu wpaść
dobrej nocy , ja jeszcze zostaje z Floydami na Polskie radio pl
do jutra do 9
do jutra do 9
uśmiechnij się