a to by przeszkadzało?wlampart wrote:A po co?mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?

Moderator: djk
a to by przeszkadzało?wlampart wrote:A po co?mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?
etam , zagadaj normalnie, dzis juz chyba 3 dostalem zwrotne odpo na moje mailemojaem wrote:Szef nie odpowiada na moje maile..... nigdy....olaf wrote:zdazysz jeszcze mailem zapytac. wiesz kogo...mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?
oj , przepraszam raz w innej stacji....
przepraszam, niedopatrzenieAdmin wrote:Zbigniew Preisner bylwlampart wrote:A po co?mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?
ach, no faktmojaem wrote:w niebieskim siedzę w pracyMasklin wrote: no moja kochana, ale do smerfa to Ci daleko![]()
![]()
![]()
mojaem w niebieskim?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale wtedy nasze forum miało inną rangęmojaem wrote:Szef nie odpowiada na moje maile..... nigdy....olaf wrote:zdazysz jeszcze mailem zapytac. wiesz kogo...mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?
oj , przepraszam raz w innej stacji....
Anna Maria Jopek..... ..... ......mojaem wrote:a to by przeszkadzało?wlampart wrote:A po co?mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?
Łaaaaa, fajnewlampart wrote:Grandaddy na koniec. No to pa!
maczałki? to pewnie stanowisko dla nowych?mojaem wrote:ja nie jestem od naklejania znaczków. sa od tego maczałki i klient sam nalepia.wojne o to tocze z klientami....tymi nowymi oczywiście
naprawdę ładneAnek wrote:Łaaaaa, fajnewlampart wrote:Grandaddy na koniec. No to pa!
ajćmojaem wrote:ale mi sie bigosu zachciało, jutro musze zrobić.....pozdrawiam i do następnego....milo było
sobota.... pozornie dzień odpoczynku.... ech, podobno dzieci przed trzecim rokiem spokojnieją....krupolek wrote:To był wyjątkowy wieczór z muzyka ,do jutra do 10:05
juz ci mowilem : male dzieci - maly klopotMasklin wrote:sobota.... pozornie dzień odpoczynku.... ech, podobno dzieci przed trzecim rokiem spokojnieją....krupolek wrote:To był wyjątkowy wieczór z muzyka ,do jutra do 10:05