a kapelana brakewael. wrote:i wątek religijnyAnek wrote:O tak!krupolek wrote:O dobry Boże jak to brzmi

Moderator: djk
a kapelana brakewael. wrote:i wątek religijnyAnek wrote:O tak!krupolek wrote:O dobry Boże jak to brzmi
tia... smerf w okularach? Gargamelmojaem wrote:nie cierpię nie cierpieć......Masklin wrote:ech.... jeszcze tylko 28 dni i87 minut.... damy radę.... nie cierpię listopada!mojaem wrote:A wiecie co Wam napiszę....zaczął się przepiękny miesiąć... LISTOPAD![]()
I prosze jak się zaczął![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A teraz moja faworytka - Meliska na uspokojeniekrupolek wrote:jak to mówi Prezes W to mój absolutny faworyt
tia, ale był ostatnio jakiś quiz, gdzie gwiazdy TV odpowiadały i to przykład. O ile Gargamel był smerfemolaf wrote:w okularach? to smerf maruda![]()
Swietna jest ta Meliska dobre ziółko z niejwlampart wrote:A teraz moja faworytka - Meliska na uspokojeniekrupolek wrote:jak to mówi Prezes W to mój absolutny faworyt
własnie siedzę w okularkachMasklin wrote:tia... smerf w okularach? Gargamelmojaem wrote:nie cierpię nie cierpieć......Masklin wrote: ech.... jeszcze tylko 28 dni i87 minut.... damy radę.... nie cierpię listopada!![]()
![]()
![]()
no moja kochana, ale do smerfa to Ci dalekomojaem wrote:własnie siedzę w okularkachMasklin wrote: tia... smerf w okularach? Gargamel
zdazysz jeszcze mailem zapytac. wiesz kogo...mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?
głos to ON ma!mojaem wrote:Davidek .... piekności
A po co?mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?
dziękujeolaf wrote:w okularach? to smerf maruda![]()
mojaem, ciesze sie bo ty sie cieszysz, a ostatnio malo tego bylo
Wild is the Wind z płyty Station to StationAnek wrote:Czy to nie jest ashes to ashes?
w niebieskim siedzę w pracyMasklin wrote:no moja kochana, ale do smerfa to Ci dalekomojaem wrote:własnie siedzę w okularkachMasklin wrote: tia... smerf w okularach? Gargamel![]()
![]()
![]()
mojaem w niebieskim?![]()
![]()
No tak misie już własnie pokojarzyłowlampart wrote:Wild is the Wind z płyty Station to StationAnek wrote:Czy to nie jest ashes to ashes?
Zbigniew Preisner bylwlampart wrote:A po co?mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?
Szef nie odpowiada na moje maile..... nigdy....olaf wrote:zdazysz jeszcze mailem zapytac. wiesz kogo...mojaem wrote:pytanko , dlaczego w dzisiejszej muzyce ciszy nie ma ani jednego polskiego utworu....?