Zgadzam się z kolegą. I dodałbym topienie we wrzącej oliwie.iśka wrote:nie podejrzewałam kolegi o takie sadystyczne zapędyolaf wrote:normalnie lalbym gdzie popadnie i czym popadnie za taki kontrast i burzenie nastroju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i posypywal sola![]()
![]()
02.11.2012 Zaduszki
Moderator: djk
Re: 02.11.2012 Zaduszki
ja?olaf wrote:iska, nie zrobilabys tak samo?

tak zgadzam się z wami...to jak gwaltolaf wrote:normalnie lalbym gdzie popadnie i czym popadnie za taki kontrast i burzenie nastroju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i posypywal sola![]()
![]()
Trzeba było zostać do końca na zlocikuiśka wrote:nie podejrzewałam kolegi o takie sadystyczne zapędyolaf wrote:normalnie lalbym gdzie popadnie i czym popadnie za taki kontrast i burzenie nastroju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i posypywal sola![]()
![]()

no to grupe inicjatywna juz mamy. ruszamy na mysliwiecka?
nie chcialbym byc w skorze tych co tak zadecydowali

nie chcialbym byc w skorze tych co tak zadecydowali

no jakie tu instktynty wypływająPeterCub wrote:Zgadzam się z kolegą. I dodałbym topienie we wrzącej oliwie.iśka wrote:nie podejrzewałam kolegi o takie sadystyczne zapędyolaf wrote:normalnie lalbym gdzie popadnie i czym popadnie za taki kontrast i burzenie nastroju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i posypywal sola![]()
![]()

Oho! Czego ja nie wiem, nie wiem jak się nazywam! Kim ja jestem ?!mojaem wrote:dziekuję , podoba mi się ,ale sok sobie odpuszczęewael. wrote:wino, goździki, cynamon, cukier, wanilia, imbir świeży, sok z malinmojaem wrote:pytanie z innej beczki....
jak robicie swojego ulubionego grzańca????
z wina, a nie piwa.....prosze o podpowiedź![]()
Anek ,czy Ty czegos nie wiesz????Anek wrote:
butelka słodkiego wina, 1 pomarańcza, rodzynki, kardamon, [troszkę] cynamonu, [troszkę] gałki muszkatołowej, goździki, cukier brązowy [ lubię czasami skarmelizować cukier i później go wrzucić do podgrzewanego wina] i jak mam to dorzucam trochę anyżu. Wszystko poza pomarańczami podgrzewam, tylko nie pozwalam się zagotować winu, bo wtedy traci "to coś" a same pomarańcze wrzucam na chwilę przed wyłączeniem wina.![]()
piekny przepis, dziękuję, ale u Ciebie odpuszczę sobie anyżblllleeeeee....
Moi drodzy, ale jakie winko?
patykiem pisane?

Jak mnie bieda studencka przyciśnie to dodaję to wino : http://e-alkohole.eu/pl/slodkie/1071-wi ... -075l.html [poziomkowe najlepsze]
The lunatic is in my head
na szczescie o 19. to juz zdaze wrocic na chate i byc na posterunkukrupolek wrote:w niedziele przy tv teza koncert 50 latki obejrzeć

dobry wieczór
ja tylko wpadłam się przywitać i uciekam w swój kącik ze słuchawkami w uszach ..nieraz audycji trzeba posłuchać bez pisania .. z muzyką ciszy tak mam
do jutra
ja tylko wpadłam się przywitać i uciekam w swój kącik ze słuchawkami w uszach ..nieraz audycji trzeba posłuchać bez pisania .. z muzyką ciszy tak mam
do jutra

...mam nadzieję, że dla Pana Marka tak wielka radość grania dziś jak dla nas radość słuchania - a "lucky man" to wciąż o nim 

A ja czytałabym skazańcowi na głos [tfu] Lalkę! Niech ma za swoje!PeterCub wrote:Zgadzam się z kolegą. I dodałbym topienie we wrzącej oliwie.iśka wrote:nie podejrzewałam kolegi o takie sadystyczne zapędyolaf wrote:normalnie lalbym gdzie popadnie i czym popadnie za taki kontrast i burzenie nastroju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i posypywal sola![]()
![]()
juz mi troche zlosc opadla, trzecia godzina jako zywo jak poprzednie sie zapowiada 

baśka jak przeciag wpadla i wypadla

Dokładnie lucky man. Wczoraj zacząłem czytać raz jeszcze biografie Marka i był i jest lucky manewael. wrote:...mam nadzieję, że dla Pana Marka tak wielka radość grania dziś jak dla nas radość słuchania - a "lucky man" to wciąż o nim
uśmiechnij się

Tylko ja wciąż Old and Fool...
Prawda to samo miałem napisaćAnek wrote:Lucky Men brzmi obłędnie na słuchawkach !!!!!!!!!
uśmiechnij się

Old is goldPeterCub wrote:Tylko ja wciąż Old and Fool...

You don't fool mePeterCub wrote:Tylko ja wciąż Old and Fool...

Just a runaway
to najlepsze wciąż przed TobąPeterCub wrote:Tylko ja wciąż Old and Fool...