Dziękuję...wlampart wrote: Czemu? Przecież tam i tak nikt nie rozmawia o muzyce.

Moderator: djk
Dziękuję...wlampart wrote: Czemu? Przecież tam i tak nikt nie rozmawia o muzyce.
Jeszcze nie mozna. Cóż, niech bedzie - usprawiedliwia Ciebie owe "H"krupolek wrote:Halleluja
no ja właśnie w tym kontekście , proszę księdzazbyszu wrote:Jeszcze nie mozna. Cóż, niech bedzie - usprawiedliwia Ciebie owe "H"krupolek wrote:Halleluja
Hodor wrote:Dziękuję...wlampart wrote: Czemu? Przecież tam i tak nikt nie rozmawia o muzyce.Wojtuś pozamiatał
A bo zrobicie jakieś testy i w ogóle, a tego mam dość w pracy...wlampart wrote:Czemu? Przecież tam i tak nikt nie rozmawia o muzyce.mojaem wrote: i już się boję jechać na zlot....
no co ty, to taki nasz mały uniwerek - Pan Marek to rektor a nasi Panowie to adiunkci czy jakoś tak[/quote]Julia... wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=ysDTac4Dk7UHodor wrote:Dziękuję...wlampart wrote: Czemu? Przecież tam i tak nikt nie rozmawia o muzyce.Wojtuś pozamiatał
Clannad? A co to jest Clannad? Niech mi Profesor wytłumaczy.Hodor wrote:Clannad. Nie wierzę
Jak się wybierze Enyę na last.fm to ten utwór do bólu leci. A teraz rzeczona Enyawlampart wrote:Clannad? A co to jest Clannad? Niech mi Profesor wytłumaczy.Hodor wrote:Clannad. Nie wierzę
czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzę
Nie... no co Ty powiesz? Naprawdę?krupolek wrote:czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzę
Robin Hood... świetna płyta, wręcz klasyka ale posłuchaj takich płyt jak Anam, Banba czy Macallakrupolek wrote:czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzę
,,Rok 1985 przyniósł najbardziej mistyczny i mesmeryczny album zespołu - Macalla. Przy akompaniamencie mocniejszego, elektronicznego brzmienia, głos Maire błądził pomiędzy melancholią a skrajną radością. Przyjaźń pomiędzy Clannadem a innym irlandzkim zespołem - U2 - zaowocowała utworem "In a Lifetime" śpiewanym w duecie z Bono"
Peter no jesteś kapkę w metryce ode mnie straszyPeterCub wrote:Nie... no co Ty powiesz? Naprawdę?krupolek wrote:czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzęWychowałem się na takiej muzyce. Tak poza tym, obecne piosenki to moje klimaty, wiec mogą lecieć 24 godziny na dobę. Nigdy mi się nie znudzą.
A ten serial... Na każdy odcinek czekałem i przeżywałem jak nie wiem coPeterCub wrote:Nie... no co Ty powiesz? Naprawdę?krupolek wrote:czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzęWychowałem się na takiej muzyce. Tak poza tym, obecne piosenki to moje klimaty, wiec mogą lecieć 24 godziny na dobę. Nigdy mi się nie znudzą.
proszę, nie przeginaj!krupolek wrote:czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzę
,,Rok 1985 przyniósł najbardziej mistyczny i mesmeryczny album zespołu - Macalla. Przy akompaniamencie mocniejszego, elektronicznego brzmienia, głos Maire błądził pomiędzy melancholią a skrajną radością. Przyjaźń pomiędzy Clannadem a innym irlandzkim zespołem - U2 - zaowocowała utworem "In a Lifetime" śpiewanym w duecie z Bono"
Marcin wrote:proszę, nie przeginaj!krupolek wrote:czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzę
Ukleknij Bracie...krupolek wrote:Zbyszu Cię zaraz przekonaHodor wrote:Clannad. Nie wierzę
wywiało mnie na chwilę, czy to nie jest Hackett?bg10 wrote:ten utwór za całą muzykę ciszy mi wystarczy
zbyszu wrote:Ukleknij Bracie...krupolek wrote:Zbyszu Cię zaraz przekonaHodor wrote:Clannad. Nie wierzę