sorry się mi pomyliło - to byl Shine on You Crazy DiamondAnek wrote:17 minutowe TGGITS?krupolek wrote:w ostatniej MC była wersja 17 minPeterCub wrote:Mówisz, masz... The Great Gig...
06.04.2012
Moderator: djk
Re: 06.04.2012
uśmiechnij się

ufff, już spanikowałam trochękrupolek wrote:sorry się mi pomyliło - to byl Shine on You Crazy DiamondAnek wrote:17 minutowe TGGITS?krupolek wrote: w ostatniej MC była wersja 17 min

Czy też macie wrażenie, że ostatnio jest WYJĄTKOWO dużo reklam i jakichś dziwnych dodatków? [słyszę nowe głosy zapowiadaczy]
The lunatic is in my head
Hahaha, zabijam Cię śmiechem.wlampart wrote:Już jestem. Jestem straszny. Uciekać!

Nie fikaj, misiuPeterCub wrote:Hahaha, zabijam Cię śmiechem.wlampart wrote:Już jestem. Jestem straszny. Uciekać!

Just a runaway
Usiadłam chwilę bo już mnie nogi bolą 

Albo jednak raczej Porcupine Tree. Ale głos ten samwlampart wrote:Blackfield. Same przyjemne dźwięki.

Just a runaway
To tylko podstawowa wiedza przeciętnego fana muzyki.krupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor
Just a runaway
Eeeee, gdzie mi tam do Wojtka.krupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor
Actus hominis, non dignitas iudicetur
phi, popisują się jak dziecikrupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor

popadam przy Was w kompleksy .....wlampart wrote:To tylko podstawowa wiedza przeciętnego fana muzyki.krupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor

A Pana ktoś tu zapraszał?Marcin wrote:phi, popisują się jak dziecikrupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor

Just a runaway
niegrzeczny?wlampart wrote:A Pana ktoś tu zapraszał?Marcin wrote:phi, popisują się jak dziecikrupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor
A tu się wszyscy ukryli,a ja myślałam,że wszyscy kręcą baby (dobrze ,że nie ma olafo)
witanko

witanko
no co ty, to taki nasz mały uniwerek - Pan Marek to rektor a nasi Panowie to adiunkci czy jakoś takAnek wrote:popadam przy Was w kompleksy .....wlampart wrote:To tylko podstawowa wiedza przeciętnego fana muzyki.krupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor
uśmiechnij się

i już się boję jechać na zlot....wlampart wrote:To tylko podstawowa wiedza przeciętnego fana muzyki.krupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor

Czemu? Przecież tam i tak nikt nie rozmawia o muzyce.mojaem wrote:i już się boję jechać na zlot....wlampart wrote:To tylko podstawowa wiedza przeciętnego fana muzyki.krupolek wrote:Dobrze że Was tu mamy nasze wikipedie muzyczne - Wlampart i Hodor
Just a runaway
uniwersytet w eterze, Lubię to!krupolek wrote:no co ty, to taki nasz mały uniwerek - Pan Marek to rektor a nasi Panowie to adiunkci czy jakoś takAnek wrote:popadam przy Was w kompleksy .....wlampart wrote: To tylko podstawowa wiedza przeciętnego fana muzyki.