OwszemAnek wrote:wywiało mnie na chwilę, czy to nie jest Hackett?bg10 wrote:ten utwór za całą muzykę ciszy mi wystarczy
06.04.2012
Moderator: djk
Re: 06.04.2012
Actus hominis, non dignitas iudicetur
Oj, źle to wygląda...zbyszu wrote:Ukleknij Bracie...krupolek wrote:Zbyszu Cię zaraz przekonaHodor wrote:Clannad. Nie wierzę

Just a runaway
nie wiem co mam o tym myśleć, więczbyszu wrote:Ukleknij Bracie...krupolek wrote:Zbyszu Cię zaraz przekonaHodor wrote:Clannad. Nie wierzę

The lunatic is in my head
i odwieczne pytanie jeśli chodzi o ten serial brunet czy blondyn był lepszym Robinemkrupolek wrote:czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzę

Oczywiście że można, mam wszystkie sezonykrupolek wrote:ciekawe czy gdzieś ten serial na DVD można dostać ?

poważnie ? chyba muszę powaznie z tobą porozmawiaćHodor wrote:Oczywiście że można, mam wszystkie sezonykrupolek wrote:ciekawe czy gdzieś ten serial na DVD można dostać ?

uśmiechnij się

Mam wszystkie dvd ale na dysku, przywieźć Ci, to sobie przegrasz na lapka.krupolek wrote:ciekawe czy gdzieś ten serial na DVD można dostać ?
Lisa Gerrard, I love it. Very much. My all time fav with or without Brendan Perry, Klaus Schulze etc.
2500... to nie pieniądzkrupolek wrote:poważnie ? chyba muszę powaznie z tobą porozmawiaćHodor wrote:Oczywiście że można, mam wszystkie sezonykrupolek wrote:ciekawe czy gdzieś ten serial na DVD można dostać ?

krupolek wrote:ciekawe czy gdzieś ten serial na DVD można dostać ?
Oczywiście że można, mam wszystkie sezony
poważnie ? chyba muszę powaznie z tobą porozmawiać
2500... to nie pieniądz

uśmiechnij się

nie chciałam tego robić, uwierzcie mi, nie chciałam.....bg10 wrote:i odwieczne pytanie jeśli chodzi o ten serial brunet czy blondyn był lepszym Robinemkrupolek wrote:czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tychHodor wrote:Clannad. Nie wierzę![]()
![]()
![]()
BRUNET !!!
i ja...krupolek wrote:poważnie ? chyba muszę powaznie z tobą porozmawiaćHodor wrote:Oczywiście że można, mam wszystkie sezonykrupolek wrote:ciekawe czy gdzieś ten serial na DVD można dostać ?

Aha, czyli nie chcesz ode mnie serialu. Ok, tylko sugerowałem...
to jest w muzyce piękne, kilka pierwszych nut i już wiemy że to jest piosenka ponad wymiarowa
uśmiechnij się

proszę księdza, a on to jest niemiły dla innychzbyszu wrote:Ukleknij Bracie...krupolek wrote:Zbyszu Cię zaraz przekonaHodor wrote:Clannad. Nie wierzę

tu macie online : http://iitv.info/robin-z-sherwood/mojaem wrote:nie chciałam tego robić, uwierzcie mi, nie chciałam.....bg10 wrote:i odwieczne pytanie jeśli chodzi o ten serial brunet czy blondyn był lepszym Robinemkrupolek wrote: czytam na Wiki że oni nagrali muzykę do Robin Hooda tego z lat 80-tych![]()
![]()
![]()
BRUNET !!!
Anek wrote:Niewlampart wrote:Za często ci Floydzi.

coś czuję, że 3cią godzinę też zamkną PFkrupolek wrote:to jest w muzyce piękne, kilka pierwszych nut i już wiemy że to jest piosenka ponad wymiarowa
Anek wrote:tu macie online : http://iitv.info/robin-z-sherwood/mojaem wrote:nie chciałam tego robić, uwierzcie mi, nie chciałam.....bg10 wrote: i odwieczne pytanie jeśli chodzi o ten serial brunet czy blondyn był lepszym Robinem![]()
![]()
![]()
BRUNET !!!

Najlepiej Atom Heart MotherAnek wrote:coś czuję, że 3cią godzinę też zamkną PFkrupolek wrote:to jest w muzyce piękne, kilka pierwszych nut i już wiemy że to jest piosenka ponad wymiarowa

Miałem na myśli konkretnie WIsh You Were Here. Jakiś taki wyświechtany ten utwór mi się wydaje. Nie mogę go słuchać.
Just a runaway