06.04.2012
Moderator: djk
06.04.2012
Będzie wreszcie kolejna porcja porządnej muzyki serwowanej przez szefa 

Re: 06.04.2012
witam, witam, teraz Kuba Strzyczkowski zaserwował Sound Of Silence
The lunatic is in my head
witam
Kolacja już zjedzona, pieczony filet z rybki z ryżem , czerwone Carmenere z Chile i godz 19... .
Kolacja już zjedzona, pieczony filet z rybki z ryżem , czerwone Carmenere z Chile i godz 19... .
uśmiechnij się

krupolek wrote:w kurniku !Anek wrote:aaaale się ugotowali w studiu

The lunatic is in my head
Witam Was, witam Was. Zaczynamy już czas
cześć Bracie, moja żona pyta jakie ma ciasto upiec na zlot, ja odpowiadam że nie wiem, a ona zapytaj Hodora, co lubi ? Hmm ?Hodor wrote:Dobry...
uśmiechnij się

Witam, choć na razie z doskoku, bo w kuchni ciasta produkuję 

jak bee gess ?wlampart wrote:Wspaniały Anderson Bruford Wakeman Howe na początek.
Kłaniam
uśmiechnij się

Holender, może serniczek. Niestety mnie na zlocie nie będziekrupolek wrote:cześć Bracie, moja żona pyta jakie ma ciasto upiec na zlot, ja odpowiadam że nie wiem, a ona zapytaj Hodora, co lubi ? Hmm ?Hodor wrote:Dobry...

Actus hominis, non dignitas iudicetur
Chyba znakomitykrupolek wrote:jak bee gess ?wlampart wrote:Wspaniały Anderson Bruford Wakeman Howe na początek.
Kłaniam

Just a runaway
no to masz pecha , cytuje - łamie mi serce swoją nie obecnością , a ja chciałam sernik wiedenski upiec-Hodor wrote:Holender, może serniczek. Niestety mnie na zlocie nie będziekrupolek wrote:cześć Bracie, moja żona pyta jakie ma ciasto upiec na zlot, ja odpowiadam że nie wiem, a ona zapytaj Hodora, co lubi ? Hmm ?Hodor wrote:Dobry...
uśmiechnij się

Jestem, jestem, ale biegam od Radia do zakrystiii.
Pani Beata Bednarz - cudowność!!!
Pani Beata Bednarz - cudowność!!!
Powiedz Agnieszce, że odbijemy sobie u Was na Wigiliikrupolek wrote: no to masz pecha , cytuje - łamie mi serce swoją nie obecnością , a ja chciałam sernik wiedenski upiec-

Jak zjawię się w TM to bierzesz urlopik i grzejemy

Actus hominis, non dignitas iudicetur
Witam Załogę!
Chciałbym złożyć Wam najlepsze życzenia na te Święta Wielkiej Nocy.
W gronie rodziny, bliskich, przyjaciół. Jutro do południa pewnie nie będę miał okazji,
no to bach - dzisiaj.
Uwielbiam audycje MN w Wielki Piątek.
Pozdrawiam.
Chciałbym złożyć Wam najlepsze życzenia na te Święta Wielkiej Nocy.
W gronie rodziny, bliskich, przyjaciół. Jutro do południa pewnie nie będę miał okazji,
no to bach - dzisiaj.
Uwielbiam audycje MN w Wielki Piątek.
Pozdrawiam.

Clapton w utworze świetnie pasującym do obecnych świąt.
ok, trzymam za słowo !Hodor wrote:Powiedz Agnieszce, że odbijemy sobie u Was na Wigiliikrupolek wrote: no to masz pecha , cytuje - łamie mi serce swoją nie obecnością , a ja chciałam sernik wiedenski upiec-![]()
Jak zjawię się w TM to bierzesz urlopik i grzejemy
uśmiechnij się

Dzisiaj słuchasz? No, niezłe, niezłe...zbyszu wrote:Jestem, jestem, ale biegam od Radia do zakrystiii.
Zawsze sluchałem. Nawet w seminarium czmychałem z liturgii katedralniej do radia - Księżę Rektorze. Mam nadzieje, że Ksiądz teraz to czytaadameria wrote:Dzisiaj słuchasz? No, niezłe, niezłe...zbyszu wrote:Jestem, jestem, ale biegam od Radia do zakrystiii.