Martha wrote:Lubię takie pokręcone granie.

Moderator: djk
Martha wrote:Lubię takie pokręcone granie.
Echhhh,serioooo????Marcin wrote:Ajjjjjjjjjjjjj :* :* :*
Nie muszę wpadać, bo tam jestem
Dziekuje Kochana, zaraz zajrzegrażka wrote:[https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
taaaakkkkk to jest toMartha wrote:Lubię takie pokręcone granie.
ale miło się go słucha:)Masklin wrote:Ale koles ma gadane. Dobrze że Pan Marek został dopuszczony do głosu.
musisz sie zalogować na fb inaczej ci się nie wyświetli[/quote]grażka wrote:Ups! Nie zajrze, bo chwilowo niedostepnastrona
mojaem wrote: już wiem czemu, bo ma ustawione tylko dla znajomych
dobra , to Ty się pobaw, to ja juz nie będęAnek wrote:mojaem wrote: już wiem czemu, bo ma ustawione tylko dla znajomych
zaraz zrobię printscreeny tych zdjęć i tu wrzucę
mojaem wrote:dobra , to Ty się pobaw, to ja juz nie będęAnek wrote:mojaem wrote: już wiem czemu, bo ma ustawione tylko dla znajomych
O! jak cudnie ! teraz poczytalam , co Cie spotkalo i wierze,ze musisz cierpiec? Nie tylko cielesnie , prawda? Pech,ale cale szczescie,ze zyjesz. Uwierz mi,ze wiem , co mowieAnek wrote:mojaem wrote: już wiem czemu, bo ma ustawione tylko dla znajomych
Cierpię, że mnie tam nie magrażka wrote: O! jak cudnie ! teraz poczytalam , co Cie spotkalo i wierze,ze musisz cierpiec? Nie tylko cielesnie , prawda? Pech,ale cale szczescie,ze zyjesz. Uwierz mi,ze wiem , co mowie![]()
Zycze Ci powrotu do zdrowia .A spotkanie? Bedzie wiecej.Bedzie
nie jest bleee, tylko nie na tą porę dnia....Martha wrote:Proszę, Olaf w takiej koszulce, jaka wisi u mnie w szafie... (To, co teraz leci dla mnie jest bleee...)
Ja o tym wcześniejszym rapie pisałammojaem wrote:nie jest bleee, tylko nie na tą porę dnia....Martha wrote:Proszę, Olaf w takiej koszulce, jaka wisi u mnie w szafie... (To, co teraz leci dla mnie jest bleee...)
jesienny zimny deszczowy wieczór...i ta muza.....najlepiej w knajpie , zawsze pełnej dymu (nie nawidze papierochów !!!!)i z drincami......
wspaniale...juz niedługo listopad