No co Ty Konrad. Przecież ja nie wrzeszczęnokdar wrote:wrzeeee Wrzeszcz Gdańsk.Hodor wrote:Noooo laska. Napisałaś mi że tu wrze na forum a tu nuuuuudaaaakate_gd wrote:Jednak Niedźwiedź jest w Gdańsku u Leszka....

Moderator: djk
No co Ty Konrad. Przecież ja nie wrzeszczęnokdar wrote:wrzeeee Wrzeszcz Gdańsk.Hodor wrote:Noooo laska. Napisałaś mi że tu wrze na forum a tu nuuuuudaaaakate_gd wrote:Jednak Niedźwiedź jest w Gdańsku u Leszka....
Czemu? Miło, rodzinnie i padło Twoje imięnokdar wrote:wrzeeee Wrzeszcz Gdańsk.Hodor wrote:Noooo laska. Napisałaś mi że tu wrze na forum a tu nuuuuudaaaakate_gd wrote:Jednak Niedźwiedź jest w Gdańsku u Leszka....
też go lubięiśka wrote:fantastyczny gość
Dziewczyny! A jaki przystojny i miły! W Sopocie na imprezach stawia drinki, tak więc tego....ewael. wrote:też go lubięiśka wrote:fantastyczny gośćmam w pamięci takie ładne brzmienie fortepianu na płycie Ani - w" Zmieniaj mnie mnie gdy zechcesz"
O?kate_gd wrote:Dziewczyny! A jaki przystojny i miły! W Sopocie na imprezach stawia drinki, tak więc tego....ewael. wrote:też go lubięiśka wrote:fantastyczny gośćmam w pamięci takie ładne brzmienie fortepianu na płycie Ani - w" Zmieniaj mnie mnie gdy zechcesz"
Hodor czy Możdżer?kate_gd wrote: Dziewczyny! A jaki przystojny i miły! W Sopocie na imprezach stawia drinki, tak więc tego....
coś wspólnego mają ...dłuugie włosywlampart wrote:Hodor czy Możdżer?kate_gd wrote: Dziewczyny! A jaki przystojny i miły! W Sopocie na imprezach stawia drinki, tak więc tego....
uściślijmy i towlampart wrote:Hodor czy Możdżer?kate_gd wrote: Dziewczyny! A jaki przystojny i miły! W Sopocie na imprezach stawia drinki, tak więc tego....
Na plecachbg10 wrote:coś wspólnego mają ...dłuugie włosywlampart wrote:Hodor czy Możdżer?kate_gd wrote: Dziewczyny! A jaki przystojny i miły! W Sopocie na imprezach stawia drinki, tak więc tego....![]()
![]()
No jak to kto Hodorwlampart wrote:Hodor czy Możdżer?kate_gd wrote: Dziewczyny! A jaki przystojny i miły! W Sopocie na imprezach stawia drinki, tak więc tego....
kate_gd wrote:No jak to kto Hodorwlampart wrote:Hodor czy Możdżer?kate_gd wrote: Dziewczyny! A jaki przystojny i miły! W Sopocie na imprezach stawia drinki, tak więc tego....![]()
A poczucie humoru bezcenne, nigdy się tak nie uśmiałam
ehhh ładne słówka i już jak chorągiewkaHodor wrote:![]()
Zawstydzasz mnie Kate. Może miast do Olsztyna to jednak przyjadę do Gdańska![]()
To jeno żarty. Kate jest dla mnie jak siostra i zawsze jestem chętny aby ją zobaczyć.bg10 wrote:ehhh ładne słówka i już jak chorągiewkaHodor wrote:![]()
Zawstydzasz mnie Kate. Może miast do Olsztyna to jednak przyjadę do Gdańska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bg10 wrote:ehhh ładne słówka i już jak chorągiewkaHodor wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hodor=honorHodor wrote:To jeno żarty. Kate jest dla mnie jak siostra i zawsze jestem chętny aby ją zobaczyć.bg10 wrote:ehhh ładne słówka i już jak chorągiewkaHodor wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A u mnie słowo droższe pieniędzy. Jak powiedziałem, że będę w Olsztynie to będę
a tu już do widzenia niestetyAnek wrote:dzieńdober, ja dziś z letkim opóźnieniem
Ale że lat? Chyba nieeeeeeiśka wrote:a mnie 35 lat minie jak jeden dzień dokładnie w czerwcu
też nie wierzękate_gd wrote:Ale że lat? Chyba nieeeeeeiśka wrote:a mnie 35 lat minie jak jeden dzień dokładnie w czerwcu
Dokładnie, tez Wam tego samego. AmenHodor wrote:No moi Drodzy! Dziękuję za dziś i do...
Wypoczywajcie sobie pięknie w tych górach. Pilnujcie Wojtuli, żeby się nie nachlał![]()
Żeby tylko pogoda była, czego Wam i sobie życzę.
Do...
DooooobraHodor wrote:To jeno żarty. Kate jest dla mnie jak siostra i zawsze jestem chętny aby ją zobaczyć.bg10 wrote:ehhh ładne słówka i już jak chorągiewkaHodor wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A u mnie słowo droższe pieniędzy. Jak powiedziałem, że będę w Olsztynie to będę