Z racji tego że wieczność mnie nie bylo stawiam w kawiarence ciacho,kawusie i naleweczki bo to już czas popróbować kochani pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz wszyskiego najlepszego

Panie Mareczku buziaczki i misiaczki ode mnie

Pa

Moderator: djk
pająki podczas snu to dobry znakPeterCub wrote:Cześć. Jakieś zmutowane pająki mi się śniły. Obudziłem się z ostrym bólem gardła. Byle do wtorku. Co Pan poleca, Panie aptekarzu?
Peter może to gardło to od blowjob'ów Cię boli?PeterCub wrote:Cześć. Jakieś zmutowane pająki mi się śniły. Obudziłem się z ostrym bólem gardła. Byle do wtorku. Co Pan poleca, Panie aptekarzu?
Hodor wrote:Peter może to gardło to od blowjob'ów Cię boli?PeterCub wrote:Cześć. Jakieś zmutowane pająki mi się śniły. Obudziłem się z ostrym bólem gardła. Byle do wtorku. Co Pan poleca, Panie aptekarzu?
Nie dacie człowiekowi nawet pochorować w spokojuHodor wrote:Peter może to gardło to od blowjob'ów Cię boli?PeterCub wrote:Cześć. Jakieś zmutowane pająki mi się śniły. Obudziłem się z ostrym bólem gardła. Byle do wtorku. Co Pan poleca, Panie aptekarzu?
<foch>Hodor wrote:Peter może to gardło to od blowjob'ów Cię boli?
dobrze ze nie doctorze, bo nie lubie ichPeterCub wrote:Cześć. Jakieś zmutowane pająki mi się śniły. Obudziłem się z ostrym bólem gardła. Byle do wtorku. Co Pan poleca, Panie aptekarzu?
Peter, a wiesz jakie jest rozwinięcie skrótu "foch" ?PeterCub wrote:<foch>Hodor wrote:Peter może to gardło to od blowjob'ów Cię boli?
Peter masz czopy od blowjobów?olaf wrote:...jesli nie daj boze sa jakies biale/zolte naloty/czopy to raczej bez antybiotyku sie nie obejdzie. jesli tylko czerwone, to sa szanse na wyjscie z tego bez takich rzeczy
A mnie się nie podoba. Na te poprzednią - "densową" to może bym i zagłosował.PeterCub wrote:Ten utwór w zestawie do głosowania, wiec zagłosowałem, jako trybut dla r.i.p. piosenkarki.