16.06.2012
Moderator: djk
16.06.2012
nareszcie sobota i nareszcie kolejna markomania przed nami 

Re: 16.06.2012
olaf wrote:nareszcie sobota i nareszcie kolejna markomania przed nami

Witam
już po zakupach na rynku ..ileż tego bogactwa warzyw owoców kwiatów
już po zakupach na rynku ..ileż tego bogactwa warzyw owoców kwiatów

Dzieńdoberek
zasiadłam z kawą i czekam 

ja tam od 6 na chodzie, ale nie chcialo mi sie isc na miasto. na sniadanie bylo co zjesc, reszta coli jest i pare fajek tez. wyjde po audycji na zakupy i gazem na dzialke, zywoplot wyszedl juz dawno poza obrys siatki, pora przydziabac go troche 

A pogoda dziś wymarzonaolaf wrote:ja tam od 6 na chodzie, ale nie chcialo mi sie isc na miasto. na sniadanie bylo co zjesc, reszta coli jest i pare fajek tez. wyjde po audycji na zakupy i gazem na dzialke, zywoplot wyszedl juz dawno poza obrys siatki, pora przydziabac go troche

widze ze wczoraj w czasie balonowej listy to nikogo na forum nie bylo. tylko jedna mojaem zajrzala 

no tak mysle czy kawalka kielbachy nie kupic, sie zgrilluje w czasie pracy, przyjemne z pozytecznym 

Ja byłam do 19.30. Jeszcze sama ze sobą nie rozmawiam, więc szybko się wyłączyłamolaf wrote:widze ze wczoraj w czasie balonowej listy to nikogo na forum nie bylo. tylko jedna mojaem zajrzala
znaczy ze ze mna cos nie teges skoro nieraz sam z soba pisze na forum?

A to czemu? przynajmniej ma się zagwarantowanego inteligentnego rozmówcęJulia... wrote:Ja byłam do 19.30. Jeszcze sama ze sobą nie rozmawiam, więc szybko się wyłączyłamolaf wrote:widze ze wczoraj w czasie balonowej listy to nikogo na forum nie bylo. tylko jedna mojaem zajrzala

Cóż ja Ci mogę odpowiedzieć...nie wiem czy teges czy nie tegesolaf wrote:znaczy ze ze mna cos nie teges skoro nieraz sam z soba pisze na forum?![]()
![]()

czyzby nam panowie jeszcze po meczach nie wytrzezwieli? 

chociaż tu strefa wolna od kibicaolaf wrote:dobrze ze o euro nie bedzie

pobudkaaaaaa, ruchy, ruchy, leniwe kluchy, nie przysypiac
hehe, enklawa spokojuiśka wrote:chociaż tu strefa wolna od kibicaolaf wrote:dobrze ze o euro nie bedzie

Strach pomyśleć w jakim stanie jutro będą Nasi kibiceolaf wrote:czyzby nam panowie jeszcze po meczach nie wytrzezwieli?

ja bede na chodzie jak zawsze.... bo nie jestem kibicem, a jesli cos obejrze to nalepiej z colą
na nastepnym zlocie zaspiewmy MN " z toba...." jak ania szarmach?

na nastepnym zlocie zaspiewmy MN " z toba...." jak ania szarmach?

I ciekawe co będzie śpiewane, Polacy nic się nie stało?Julia... wrote:Strach pomyśleć w jakim stanie jutro będą Nasi kibiceolaf wrote:czyzby nam panowie jeszcze po meczach nie wytrzezwieli?