Zlot Forum LPMN - 08.10.2011
Moderator: djk
Zlot Forum LPMN - 08.10.2011
Proszę o informację, że data wszystkim odpowiada
i rozpoczynamy przygotowania.

Just a runaway
Re: Zlot Forum LPMN - 08.10.2011
glosuje na : tak, obie rece w gorze 

Na dzień dzisiejszy mi pasuje 

nam też tzn mi i mojej małżonie.
A czy myślimy coś w temacie koszulek ?
A czy myślimy coś w temacie koszulek ?
uśmiechnij się

Mi również termin pasuje 
Pomyślałam o jednej rzeczy, co Wy na to, żeby kupić jakąś ładną pocztówkę urodzinową i byśmy wszyscy się na niej podpisali i ktoś by ją wziął na przechowanie (mogę być ja) i w marcu byśmy wysłali Panu Markowi na urodziny, z życzeniami, od Nas, i podpisami

Pomyślałam o jednej rzeczy, co Wy na to, żeby kupić jakąś ładną pocztówkę urodzinową i byśmy wszyscy się na niej podpisali i ktoś by ją wziął na przechowanie (mogę być ja) i w marcu byśmy wysłali Panu Markowi na urodziny, z życzeniami, od Nas, i podpisami

The lunatic is in my head
Lepiej flachę z zaprojektowaną przez nas etykietąAnek wrote:Mi również termin pasuje

Just a runaway
yyyyy, MN raczej nie przepada za swoimi urodzinami, jak rowniez sylwkiem, bo mu to uswiadamia ze jest znowu rok starszy, kiedys o tym mowil... 

olaf wrote:yyyyy, MN raczej nie przepada za swoimi urodzinami, jak rowniez sylwkiem, bo mu to uswiadamia ze jest znowu rok starszy, kiedys o tym mowil...
a to tego nie wiedziałam

Chyba na nowe mało czasu. Trza wdziać starekrupolek wrote: A czy myślimy coś w temacie koszulek ?

Just a runaway
Pasuje. Sztuk 1.wlampart wrote:Proszę o informację, że data wszystkim odpowiadai rozpoczynamy przygotowania.
nokdar/wrocław
Proszę o kolejne zgłoszenia. Nadmieniam, że na zmianę terminu nie ma szans, bo 15 października PanMarek wylatuje do Indii.
Krupolek, mógłbyś się wstępnie dowiedzieć w stałej noclegowni co do dostępności miejsc?
Krupolek, mógłbyś się wstępnie dowiedzieć w stałej noclegowni co do dostępności miejsc?
Just a runaway
czołem, żyje choć boli każdy mięsieńwlampart wrote:Proszę o kolejne zgłoszenia. Nadmieniam, że na zmianę terminu nie ma szans, bo 15 października PanMarek wylatuje do Indii.
ok dowiem się co i jak z hotelem.
Z tego co gadałem z Hodroem, on zna jakiś fajny hotel bliżej Myśliwieckiej. Hodor daj znać
uśmiechnij się

krupolek wrote: czołem, żyje choć boli każdy mięsień
cóż to się stało?
Żona go obiłaAnek wrote:krupolek wrote: czołem, żyje choć boli każdy mięsień
cóż to się stało?

Just a runaway
co do prezentu - nieśmiało zaproponuje coś takiego...
albo kubek z logo forum, albo nawet fotką zbiorową z ostatniego zlotu, albo - bardziej eksluzywny - kielich do wina, z wygrawerowanym logo forum.
kubek - na herbatkę do Markomanii, a kielich - wiadomo
albo kubek z logo forum, albo nawet fotką zbiorową z ostatniego zlotu, albo - bardziej eksluzywny - kielich do wina, z wygrawerowanym logo forum.

nokdar/wrocław
Albo taki tandetny puchar sportowy z tabliczką z wygrawerowanym napisemnokdar wrote:co do prezentu - nieśmiało zaproponuje coś takiego...

Just a runaway
Jak w ,,Misiu" Bareji, ,,tak dla zachęty"wlampart wrote:Albo taki tandetny puchar sportowy z tabliczką z wygrawerowanym napisemnokdar wrote:co do prezentu - nieśmiało zaproponuje coś takiego...

uśmiechnij się

wlampart wrote:Żona go obiłaAnek wrote:krupolek wrote: czołem, żyje choć boli każdy mięsień
cóż to się stało?Ale mam wrażenie, że odbiegamy od tematu. Gdzie potwierdzenia uczestnictwa w zlocie? Na razie jeden stary fan ze starego Wrocławia oficjalnie potwierdził. No i krupolki chyba też...
Ja również się melduję, będę!
Skoro wcześniej była koszulka, to może teraz bokserki z logo forum

Więc kogo my tu mamy...
1. Anek
2. krupolki
3. nokdar
4. olaf ?
5. bg10?
6. wlampart
kogo dopisać do listy?
1. Anek
2. krupolki
3. nokdar
4. olaf ?
5. bg10?
6. wlampart
kogo dopisać do listy?
Just a runaway
tak będę
i propozycje prezentowe Nokdara bardziej mi przypadły do gustu niż Anek
jeśli chodzi o nocleg ...to mnie nie liczyć

Witam Was. Po przygodach w Trójmieście i Berlinie jestem w domu.krupolek wrote: czołem, żyje choć boli każdy mięsień
ok dowiem się co i jak z hotelem.
Z tego co gadałem z Hodroem, on zna jakiś fajny hotel bliżej Myśliwieckiej. Hodor daj znać
Co do hotelu to pisałem o nim przy przygotowaniach do kwietniowego zlotu.
Wtedy przeszło to bez echa. Nie wiem w tym hotelu osobiście nie byłem (a może nie pamiętam?Hodor wrote:Przepraszam Was, że się wtrącam ale. Co do hotelu. Ja korzystał nie będę. Jest jednak taki hotel Etap:
http://www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml
Jest on zdecydowanie bliżej Agrykoly zielony![]()
i centrum. Łatwiej dla nocujących i dojeżdżających.
Cena w okolicach 140 złotych (bez śniadania).
Sprawdzałem tak na szybcika, może się mylę. Sprawdźcie to proszę. Może tam zadzwonić albo co?
To tylko taka moja propozycja do rozważenia przez Was (nocujących w hotelu)

Ale link działa i można tam spróbować się zabarykadować. Blisko do centrum i do Trójki. Nie trzeba by hektarów zapierniczać.
A teraz mam pranie a później pranie a później...

Actus hominis, non dignitas iudicetur
Jeszcze raz ja.
Co do prezentu dla Szefa to może by tak zegar który chodzi w drugą stronę? PanMarku nie lubi urodzin, sylwestra to może taki zegar by był dobry?
Drugi pomysł to może nasze grupowe zdjęcie tyle że powiększone i na płótnie? Co?
Pomyślcie.
Co do obecności to jeszcze nie wiem jak będzie...
Co do prezentu dla Szefa to może by tak zegar który chodzi w drugą stronę? PanMarku nie lubi urodzin, sylwestra to może taki zegar by był dobry?
Drugi pomysł to może nasze grupowe zdjęcie tyle że powiększone i na płótnie? Co?

Pomyślcie.
Co do obecności to jeszcze nie wiem jak będzie...
Actus hominis, non dignitas iudicetur
bg10 wrote:tak będęi propozycje prezentowe Nokdara bardziej mi przypadły do gustu niż Anek
![]()
mój pomysł to był oczywiście żart

uscislam wypowiedz. oczywiscie jestem na 200% no i tradycyjnie beznoclegowo, bo mam o rzut beretem
moze byc tak jak ostatnio bylo z mojej strony

moze byc tak jak ostatnio bylo z mojej strony