Kawiarenka (na na na)
Moderator: djk
Re: Kawiarenka (na na na)
dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?
zacznij od jednego, ale dobregokate_gd wrote:ogóryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
chcę!
nokdar/wrocław
Anek wrote:Admin powinien zastrzec w regulaminie, że nie ponosi odpowiedzialności za taborkiiśka wrote:dojdzie przed końcemkate_gd wrote:a gdzie Pan Pomidorek za 20zł? z Tomaszowa?![]()
![]()
no spadłam z....

ąkate_gd wrote:dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?
nokdar/wrocław
Niezmienniebonaforever wrote:serioooo? jeszcze Was to kręci?iśka wrote:olaf wrote:Gotye, iska sie cieszy. Ja tez![]()
![]()
![]()
mało tego ja wciąż na to głosuję
![]()
![]()
![]()

to ja"nokdar wrote:ąkate_gd wrote:dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?
ąbba?
brawo, zapraszamy na inne forumkate_gd wrote:to ja"nokdar wrote:ąkate_gd wrote:dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?
ąbba?

nokdar/wrocław
?nokdar wrote:ąkate_gd wrote:dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?

The lunatic is in my head
Na o jak ogór. Ogór w utworach z lp3.kate_gd wrote:dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?
Just a runaway
- bonaforever
też trocha nie w temacie jestem ;/Anek wrote:?nokdar wrote:ąkate_gd wrote:dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?
some take pills, I listen to Bona
Dobra,ruszam dalej przez wae,jestem z wami duchem i sluchem 

o-góry doliny?wlampart wrote:Na o jak ogór. Ogór w utworach z lp3.kate_gd wrote:dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?
tak to jest, gdy się opuszcza 10 zlotów z rzęduAnek wrote:?nokdar wrote:ąkate_gd wrote:dziś przepraszam na jaką literkę startujemy?

nokdar/wrocław
Ago, jakiś utwór lub wykonawca na literkę ą
Ącki Ędwardkate_gd wrote:Ago, jakiś utwór lub wykonawca na literkę ą

- bonaforever
zaraz coś wymyślę, choć trzeba przyznać, że poprzeczka postawiona wielce wysoko...kate_gd wrote:Ago, jakiś utwór lub wykonawca na literkę ą
oj tam 10 od razunokdar wrote:tak to jest, gdy się opuszcza 10 zlotów z rzęduAnek wrote:?nokdar wrote: ą

Tylko Marcina zabierzAnek wrote: oj tam 10 od razuna następnym się pojawię, wtedy zobaczymy czy dalej będziecie ze mną rozmawiać na forum

Just a runaway
- bonaforever
Phi, prościzna!... niech no będzie pierwszy z brzegu: Ąrichard Ąbonabonaforever wrote:zaraz coś wymyślę, choć trzeba przyznać, że poprzeczka postawiona wielce wysoko...kate_gd wrote:Ago, jakiś utwór lub wykonawca na literkę ą

Ja tez jestem ale ta autoryzacja postow mnie dobija pewnie sie pokaże za dwa dni ten post.
Maciek
Konieczniewlampart wrote:Tylko Marcina zabierzAnek wrote: oj tam 10 od razuna następnym się pojawię, wtedy zobaczymy czy dalej będziecie ze mną rozmawiać na forum

A tak przy okazji. Ja zapisuję się już na następny zlot. Tym razem z kawałkiem podłogi
a o tym zapomniałamiśka wrote:i podjada ptasie mleczkomojaem wrote:co to dla niego, on jeszcze pali i pije colę:)wlampart wrote: Hesus! Nie pisz jak prowadzisz !
jak ja lubię tą Julię Marcel
taaaa.....wlampart wrote:Tylko Marcina zabierzAnek wrote: oj tam 10 od razuna następnym się pojawię, wtedy zobaczymy czy dalej będziecie ze mną rozmawiać na forum