celofan

jesteśmy z Nokdarem mistrzami w pakowaniu
Moderator: djk
blue jeans? a nie garniturek?iśka wrote:nokdar wrote:video games, czyli - złap dziś PanMarka w odpowiedniej chwili, na odpowiednim kanale w tvdobre
A co taka spóźniona?bg10 wrote:Witam
Heloł, słyszeliśmy, że byłaś na randce w ciemno z ciemnym Ryśkiem bez prawej dwójkibonaforever wrote:witam wszystkich!
koooopę laaat!
Dobry zaskok to podstawakate_gd wrote:haaaaaaaaaaaa zakumałam....
dojdzie przed końcemkate_gd wrote:a gdzie Pan Pomidorek za 20zł? z Tomaszowa?
co to dla niego, on jeszcze pali i pije colę:)wlampart wrote:Hesus! Nie pisz jak prowadzisz !olaf wrote:Witanko,dzis z fona,lista w radiu w aucie
nie no, on tę dwójkę przed randką jeszcze miał, tylko koślawą...wlampart wrote:Heloł, słyszeliśmy, że byłaś na randce w ciemno z ciemnym Ryśkiem bez prawej dwójkibonaforever wrote:witam wszystkich!
koooopę laaat!
Admin powinien zastrzec w regulaminie, że nie ponosi odpowiedzialności za taborkiiśka wrote:dojdzie przed końcemkate_gd wrote:a gdzie Pan Pomidorek za 20zł? z Tomaszowa?![]()
![]()
no spadłam z....
bo jeszcze pracuje ..ale słuchamiśka wrote:A co taka spóźniona?bg10 wrote:Witam
olaf wrote:Gotye, iska sie cieszy. Ja tez
Aaaa... było się, było... prawa dwójka w opłakanym stanie a reszta zgryzu pofałdowana...wlampart wrote:Heloł, słyszeliśmy, że byłaś na randce w ciemno z ciemnym Ryśkiem bez prawej dwójkibonaforever wrote:witam wszystkich!
koooopę laaat!
A ona mu sruuu... i ni manokdar wrote:nie no, on tę dwójkę przed randką jeszcze miał, tylko koślawą...wlampart wrote:Heloł, słyszeliśmy, że byłaś na randce w ciemno z ciemnym Ryśkiem bez prawej dwójkibonaforever wrote:witam wszystkich!
koooopę laaat!
ooo to współczuwambg10 wrote:bo jeszcze pracuje ..ale słuchamiśka wrote:A co taka spóźniona?bg10 wrote:Witam
to pomidory tak robią ludziom?iśka wrote:dojdzie przed końcemkate_gd wrote:a gdzie Pan Pomidorek za 20zł? z Tomaszowa?![]()
![]()
no spadłam z....
serioooo? jeszcze Was to kręci?iśka wrote:olaf wrote:Gotye, iska sie cieszy. Ja tez![]()
![]()
![]()
mało tego ja wciąż na to głosuję
![]()
![]()
![]()
hejiśka wrote:A co taka spóźniona?bg10 wrote:Witam
i podjada ptasie mleczkomojaem wrote:co to dla niego, on jeszcze pali i pije colę:)wlampart wrote:Hesus! Nie pisz jak prowadzisz !olaf wrote:Witanko,dzis z fona,lista w radiu w aucie
Anek wrote:Admin powinien zastrzec w regulaminie, że nie ponosi odpowiedzialności za taborkiiśka wrote:dojdzie przed końcemkate_gd wrote:a gdzie Pan Pomidorek za 20zł? z Tomaszowa?![]()
![]()
no spadłam z....
Ale ja to słyszę tylko tu i to co drugi tydzieńbonaforever wrote:serioooo? jeszcze Was to kręci?iśka wrote:olaf wrote:Gotye, iska sie cieszy. Ja tez![]()
![]()
![]()
mało tego ja wciąż na to głosuję
![]()
![]()
![]()
..... i krzesełkamojaem wrote:Anek wrote:Admin powinien zastrzec w regulaminie, że nie ponosi odpowiedzialności za taborkiiśka wrote: dojdzie przed końcem![]()
![]()
no spadłam z....
![]()
![]()
![]()
![]()
spadłam z....krzesełka