Kawiarenka (na na na)
Moderator: djk
Re: Kawiarenka (na na na)
Ale tam...I wpisu na blogu znowu nie będzie?
Last edited by Marcin on 23 Sep 2011, o 20:31, edited 2 times in total.
schładzam, oczywiście, ale jakoś nie mam smaku do jasnych win, może kiedyś mi się odmienikrupolek wrote:a schładzasz to różowe wino ? może dlatego Ci nie smakuje bo za ciepłe pijesz ?Anek wrote:Marcin wrote: drink + marchewka + różowe wino ???
różowego nie piję bo nie lubię, a marchewkę przegryzam w "międzyczasie"

The lunatic is in my head
Kate będziesz na zlocie ? nie dałaś info zwrotnegokasiasia_gdansk wrote:ciszaaaaaaaaaaaa
uśmiechnij się

Anek może nie piłaś jeszcze dobrych białych tylko same jakieś kwasidła.
Spróbuj czegoś z Chile, Australii, Nowej Zelandii
Spróbuj czegoś z Chile, Australii, Nowej Zelandii
uśmiechnij się

Parę postów wyżej pisała że nie będzie.krupolek wrote:Kate będziesz na zlocie ? nie dałaś info zwrotnegokasiasia_gdansk wrote:ciszaaaaaaaaaaaa
Actus hominis, non dignitas iudicetur
- kasiasia_gdansk
Daniel, pisałam wcześniej tzn.dziś nie będzie mniekrupolek wrote:Kate będziesz na zlocie ? nie dałaś info zwrotnegokasiasia_gdansk wrote:ciszaaaaaaaaaaaa

- kasiasia_gdansk
no ale będziecie sie bawić na bank wyśmienicie jak Was znam
Piłam jakieś hiszpańskie. A różowe Carlo Rossi (moim zdaniem każde Carlo Rossi jest niedobre bez względu na kolor). Chilijskie najlepsze (moim zdaniem) Vina Maipo 

- kasiasia_gdansk
oki kochani ja juz zmykam
całuski moi drodzy-Hod-dzieki
całuski moi drodzy-Hod-dzieki

ok, ostatnimi czasu mało zaglądam i czytam , szkodakasiasia_gdansk wrote:Daniel, pisałam wcześniej tzn.dziś nie będzie mniekrupolek wrote:Kate będziesz na zlocie ? nie dałaś info zwrotnegokasiasia_gdansk wrote:ciszaaaaaaaaaaaa

uśmiechnij się

Carlo to jest jakiś komercyjny szit, broń to pić !!Anek wrote:Piłam jakieś hiszpańskie. A różowe Carlo Rossi (moim zdaniem każde Carlo Rossi jest niedobre bez względu na kolor). Chilijskie najlepsze (moim zdaniem) Vina Maipo
Vina Maipo może być choć słabe wino. Spróbuj Shiraz Rose Jacobs Creek. Albo Sutter Home Zinfandel Rose
uśmiechnij się

krupolek wrote:Carlo to jest jakiś komercyjny szit, broń to pić !!Anek wrote:Piłam jakieś hiszpańskie. A różowe Carlo Rossi (moim zdaniem każde Carlo Rossi jest niedobre bez względu na kolor). Chilijskie najlepsze (moim zdaniem) Vina Maipo
Vina Maipo może być choć słabe wino. Spróbuj Shiraz Rose Jacobs Creek. Albo Sutter Home Zinfandel Rose
ok,dzięki, przy najbliższej wizycie w sklepie z winem zaopatrzę się

Jeżeli Pan Marek siedzi przed odbiornikiem, to mógłby skrobnąć coś w dzienniku
Anek jak będziesz w W-wie zajrzyj tu - http://www.winarium.pl/sklep,warszawa,42.html
uśmiechnij się

jutro będzie wpis, zawsze jest w sobotęMarcin wrote:Jeżeli Pan Marek siedzi przed odbiornikiem, to mógłby skrobnąć coś w dzienniku

cierpliwości
już nie muszę ! tydzień temu otworzyli winarium na moim osiedlu ! ale jeszcze nie miałam czasu, żeby tam zajrzeć. Strasznie się ucieszyłam, że otworzyli choć jeden sklep, w którym będą potrafili doradzić w sprawie winakrupolek wrote:Anek jak będziesz w W-wie zajrzyj tu - http://www.winarium.pl/sklep,warszawa,42.html

Fakt , patrz za szybko przewijałem stronę że nie zauważyłem. To tam posmakujesz dobrego wina a wybór ogromny Australia, Chile, RPA próbuj !!Anek wrote:już nie muszę ! tydzień temu otworzyli winarium na moim osiedlu ! ale jeszcze nie miałam czasu, żeby tam zajrzeć. Strasznie się ucieszyłam, że otworzyli choć jeden sklep, w którym będą potrafili doradzić w sprawie winakrupolek wrote:Anek jak będziesz w W-wie zajrzyj tu - http://www.winarium.pl/sklep,warszawa,42.html
Jak będziesz na zlocie to może uda się Ci spróbować czegoś pysznego z Australii
uśmiechnij się

Bardzo odpowiada mi poczucie humoru Niedźwiedzia, właściwie od blogu zaczęło się moje zainteresowanie Jego osobąAnek wrote:jutro będzie wpis, zawsze jest w sobotęMarcin wrote:Jeżeli Pan Marek siedzi przed odbiornikiem, to mógłby skrobnąć coś w dzienniku![]()
cierpliwości

degustacja win przed zlotem?krupolek wrote:Fakt , patrz za szybko przewijałem stronę że nie zauważyłem. To tam posmakujesz dobrego wina a wybór ogromny Australia, Chile, RPA próbuj !!Anek wrote:już nie muszę ! tydzień temu otworzyli winarium na moim osiedlu ! ale jeszcze nie miałam czasu, żeby tam zajrzeć. Strasznie się ucieszyłam, że otworzyli choć jeden sklep, w którym będą potrafili doradzić w sprawie winakrupolek wrote:Anek jak będziesz w W-wie zajrzyj tu - http://www.winarium.pl/sklep,warszawa,42.html
Jak będziesz na zlocie to może uda się Ci spróbować czegoś pysznego z Australii

um, to się chyba nie załapie
może przy następnym zlocie zostanę na dłużej

oj tam oj tam pomyśl jeszcze ...Anek wrote:um, to się chyba nie załapie![]()
uśmiechnij się

pomyślękrupolek wrote:oj tam oj tam pomyśl jeszcze ...Anek wrote:um, to się chyba nie załapie![]()

ON Cię namawia do grzechu 

nie ścieniaj tu, tylko przyjedź na zlot i już !Marcin wrote:ON Cię namawia do grzechu
uśmiechnij się