Kawiarenka (na na na)
Moderator: djk
- kasiasia_gdansk
Re: Kawiarenka (na na na)
a jakaś nowa płytka godna polecenie która ostanio kupiliście?
- kasiasia_gdansk
a na tym amazonie kupujecie na emerykańskim czy brytanie? bo jak na amerykańskim to chyba jeszcze cło nie?
ja ostatnio kupiłem Deep Purple Live in Japan. Mega muza ale trzeba to lubićkasiasia_gdansk wrote:a jakaś nowa płytka godna polecenie która ostanio kupiliście?
uśmiechnij się

na uk. , ja zamówisz powyżej 25 funtów masz ship za darmo do Polskikasiasia_gdansk wrote:a na tym amazonie kupujecie na emerykańskim czy brytanie? bo jak na amerykańskim to chyba jeszcze cło nie?
uśmiechnij się

Zakup nowych płyt dopiero przede mną
muszę zaczekać na premiery ale już spisuje co bym chciała

- kasiasia_gdansk
no to trzeba bedzie sie tym zająć
Dave Stewart - The Blackbird Diaries na ten przykład. Fink też bardzo wciąga.kasiasia_gdansk wrote:a jakaś nowa płytka godna polecenie która ostanio kupiliście?
Just a runaway
- kasiasia_gdansk
juz sobie zapodaje obacze co tam ciekawego w trawie piszczywlampart wrote:Dave Stewart - The Blackbird Diaries na ten przykład. Fink też bardzo wciąga.kasiasia_gdansk wrote:a jakaś nowa płytka godna polecenie która ostanio kupiliście?
- kasiasia_gdansk
dave-troszkę taki country
fink-całkiem nice i like it
- kasiasia_gdansk
a to ładne co leci Janes nooo trza sie zastanowic w przyszłym głosowaniu
jeśli słuchałaś dziś lp3 rano była Franka, jej muzyka by Ci się spodobała , zajrzyj na stronę acb llisty jotem3 , można tam kupić płytękasiasia_gdansk wrote:dave-troszkę taki country
uśmiechnij się

- kasiasia_gdansk
tak tak słyszałam wywiad z franką całkiem wpada w ucho, miałam wrażenie że Pan Marek taki troszkę speszony byłkrupolek wrote:jeśli słuchałaś dziś lp3 rano była Franka, jej muzyka by Ci się spodobała , zajrzyj na stronę acb llisty jotem3 , można tam kupić płytękasiasia_gdansk wrote:dave-troszkę taki country

- kasiasia_gdansk
ja to na kubule tez głosik oddałam a co!
No popatrz trzy sekundy przeslucha i już recenzjakasiasia_gdansk wrote:dave-troszkę taki country

Just a runaway
wiesz jak to jest dusza artystyczna od razu wyczuwawlampart wrote:No popatrz trzy sekundy przeslucha i już recenzjakasiasia_gdansk wrote:dave-troszkę taki country
uśmiechnij się

- kasiasia_gdansk
bo ja już tak mam he he
w stylu jaka to melodia po 3 nutkach już wiem o co chodzi
w stylu jaka to melodia po 3 nutkach już wiem o co chodzi

- kasiasia_gdansk
o matko! ma taki sam znak zodiaku jak ja! wiedziałam ze nie tylko mnie z nim łączy zamiłowanie do jego piosenekkrupolek wrote:dziś urodziny Michaela Buble
to jest coś więcej ehhh Michael
Ja bardzo lubię takie plyty, do których trzeba się długo przekonywać, takie, które wciągają powoli...
Just a runaway
w Lp3 PanMarek z okazji jego urodzin nic nie zaprezentował ..więc może jutrokrupolek wrote:dziś urodziny Michaela Buble