to buty juz nie potrzebnekasiasia_gdansk wrote:Aga ja w Twoich dziełach to nawet nagobonaforever wrote: Kate, może i na boso, ale za to w jakiej biżuterii

Moderator: djk
to buty juz nie potrzebnekasiasia_gdansk wrote:Aga ja w Twoich dziełach to nawet nagobonaforever wrote: Kate, może i na boso, ale za to w jakiej biżuterii
gdzie i o której ten ślubkasiasia_gdansk wrote:Kate kochana, kolczyki gotowe, przy najbliższej okazji przedstawię do akceptacji.
juuuu piiiiiiiiiii
Aga Ty to jestes
jaaaaaaaaaaaaaaaa
Kate, może i na boso, ale za to w jakiej biżuterii
Aga ja w Twoich dziełach to nawet nago
no i widzisz ucięłaś temat i od 6 minut cisza na forumkasiasia_gdansk wrote:dobra może jakiś inny temat bo aż tak głupio się czuje
Kate odbierz pocztę na 'muggs', ok?kasiasia_gdansk wrote:dobra może jakiś inny temat bo aż tak głupio się czuje
a jaką muzykę wybraliście na pierwszy taniec?kasiasia_gdansk wrote:dobra może jakiś inny temat bo aż tak głupio się czuje
a ja wiem, ale nie powiem!Masklin wrote:a jaką muzykę wybraliście na pierwszy taniec?kasiasia_gdansk wrote:dobra może jakiś inny temat bo aż tak głupio się czuje
Uwaga! Uwaga! podajemy ważny komunikat!!!kasiasia_gdansk wrote:h ehe Aga wie ja nie mogę zapamiętać
Aga jak to było?
cudne sąbonaforever wrote:Kate odbierz pocztę na 'muggs', ok?kasiasia_gdansk wrote:dobra może jakiś inny temat bo aż tak głupio się czuje
To jakiś żart?bonaforever wrote:wszyscy zamilkli, prawdopodobnie słuchają Beaty Bartelik!
taki tam żarcikwlampart wrote:To jakiś żart?bonaforever wrote:wszyscy zamilkli, prawdopodobnie słuchają Beaty Bartelik!
Wrr... Marek NiedzwieDZkikrupolek wrote:przypadkiem wykopałem na googlach - http://www.ustream.tv/recorded/6715720
z tego co pamietam MN mowil ze sie nie obrusza na tą pisownie choc inaczej powinna wygladac.Martha wrote:Wrr... Marek NiedzwieDZkikrupolek wrote:przypadkiem wykopałem na googlach - http://www.ustream.tv/recorded/6715720
oglądałem tak z ciekawości , 80 % piosenek umcy umcy ale może z 3 do posłuchania, cóż naszej się nie udałozbyszu wrote:A ja sie przesiadam do pociągu "Eurowizja 2011". Wiem, wiem: kaszana, plastik i mydełko fa - ale uwielbiam ten FESTiwal. Zatem do nasłuchania