Moderator: djk
cholera coś przyspieszyłeś chłopiearturro wrote:ooooo Antosia na antenie![]()
![]()
Czasz szybko płynie... - jak mawia Szefkrupolek wrote:cholera coś przyspieszyłeś chłopiearturro wrote:ooooo Antosia na antenie![]()
![]()
no ,nie wiem ,ale ja..... powiedzmy ,że się nie wypowiadam....nokdar wrote:Nie nooooo, ja Szefa aż tak dobrze nie znam. Może niepotrzebnie mącęmojaem wrote:aż tak?nokdar wrote:
Jeśli chodzi o logo, to pomyślcie jeszcze nad tym. Pisałem już kiedyś, że nie wiem, czy Szef będzie szczęśliwy, że jego face będziemy nosić na koszulkach...![]()
ale pamiętała żeby rodziców pozdrowić - grzeczne dzieckokrupolek wrote:cholera coś przyspieszyłeś chłopiearturro wrote:ooooo Antosia na antenie![]()
![]()
i pozdrowiła nas rodziców...mojaem wrote:arturro Tośka mówi....
zmieścić się zmieszczą,a le tylko do 2 kg,więc się obaczy....olaf wrote:
nie wiem czy moje 4 na raz wejda w koperte listowa![]()
cola jest. a 3 fajki na styk sie zmieszcza
i najlepiej byłoby przenieść do tego wątku te posty dotyczące zlotu/koszulek/noclegukrupolek wrote:jest już wątek Zlotu viewtopic.php?f=24&t=843
zona zajrzy pod kołdrę a tam forum...mojaem wrote:mówisz masz , żebyś się nie zdziwił...krupolek wrote: wery fanyja do kompletu jeszcze bokserki poproszę
a może ich brak....olaf wrote:mojaem wrote:krupolek wrote:kobitki koniec gadania o programach , temat koszulki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
panowie chcą gadać o ciuchach , a panie o programach komputerowych.....
![]()
![]()
![]()
![]()
to moze jakies bikini, stringi i jakies takie ciuchy...
napiszę się do Admina z prośbąbg10 wrote:i najlepiej byłoby przenieść do tego wątku te posty dotyczące zlotu/koszulek/noclegukrupolek wrote:jest już wątek Zlotu viewtopic.php?f=24&t=843
jak dobrze ,że to już jest....krupolek wrote:można tu posłuchać http://mojetest.polskieradio.pl/Station ... spx?id=106iśka wrote:mojaem wrote:Panowie , co robimy po 22.00 ?ale zabrzmiało
Masklin wrote:zona zajrzy pod kołdrę a tam forum...mojaem wrote:mówisz masz , żebyś się nie zdziwił...krupolek wrote: wery fanyja do kompletu jeszcze bokserki poproszę
![]()
![]()
Masklin wrote:zona zajrzy pod kołdrę a tam forum...mojaem wrote:mówisz masz , żebyś się nie zdziwił...krupolek wrote: wery fanyja do kompletu jeszcze bokserki poproszę
![]()
![]()
i logo na stringi.... chyba tylko adres lpmn.pl wejdzie....olaf wrote:mojaem wrote:krupolek wrote:kobitki koniec gadania o programach , temat koszulki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
panowie chcą gadać o ciuchach , a panie o programach komputerowych.....
![]()
![]()
![]()
![]()
to moze jakies bikini, stringi i jakies takie ciuchy...