pytam się bo może cena taka sama czy będzie tylko adres czy pełny obrazmojaem wrote:jeszcze nic nie wiem....emilka55 wrote:a jak jest z nadrukami im więcej tym drożej?
Kawiarenka (na na na)
Moderator: djk
Re: Kawiarenka (na na na)
a tam....emilka55 wrote:pytam się bo może cena taka sama czy będzie tylko adres czy pełny obrazmojaem wrote:jeszcze nic nie wiem....emilka55 wrote:a jak jest z nadrukami im więcej tym drożej?
sluchajcie pare zeta w ta czy w ta... bedziemy sie rozdrabniac i debatowac tygodniami dla rownowartosci puszki browara?
bg10 dobrze napisala, adres na plecach, logo na przodzie i juz. na rekawie to bedzie malo widoczne.
http://img402.imageshack.us/img402/6244/45081757.jpg moja propozycja 

The lunatic is in my head
czyli daty nie chcecie?
zasada jest jedna czym więcej tym drożej - ilość farby do sitodruku.
Moim zdaniem napis powinien być forum.lpmn.pl bo to medium reprezentujemy a nie lpmn.pl.
Logo forum czy na plecach czy z przodu mi bez różnicy , na rękawie może być data i adres forum
Moim zdaniem napis powinien być forum.lpmn.pl bo to medium reprezentujemy a nie lpmn.pl.
Logo forum czy na plecach czy z przodu mi bez różnicy , na rękawie może być data i adres forum
uśmiechnij się

cały Olaf krótko i treściwie 

a czy ktoś pytał admin czy możemy wykorzystać obrazek?
No to niech tak będzie logo z przodu, adres na plecach
i zapadła głucha cisza.....mojaem wrote:a czy ktoś pytał admin czy możemy wykorzystać obrazek?
ooo widzę ikonę uTorentu na paskuAnek wrote:http://img402.imageshack.us/img402/6244/45081757.jpg moja propozycja

Ok dla mnieolaf wrote:a jak jest z nadrukami im więcej tym drożej?
jeszcze nic nie wiem....
pytam się bo może cena taka sama czy będzie tylko adres czy pełny obraz
a tam....
sluchajcie pare zeta w ta czy w ta... bedziemy sie rozdrabniac i debatowac tygodniami dla rownowartosci puszki browara?
bg10 dobrze napisala, adres na plecach, logo na przodzie i juz. na rekawie to bedzie malo widoczne.
uśmiechnij się

no to już pytamy - śle mailamojaem wrote:a czy ktoś pytał admin czy możemy wykorzystać obrazek?
uśmiechnij się

a wlampart gdzie?
yyyyeeemarturro wrote:ooo widzę ikonę uTorentu na paskuAnek wrote:http://img402.imageshack.us/img402/6244/45081757.jpg moja propozycjaa to nie jest zabronione
:):)
![]()

a teraz przetłumaczarturro wrote:ooo widzę ikonę uTorentu na paskuAnek wrote:http://img402.imageshack.us/img402/6244/45081757.jpg moja propozycjaa to nie jest zabronione
![]()
a musimy się pytać? łał nie wiedziałammojaem wrote:i zapadła głucha cisza.....mojaem wrote:a czy ktoś pytał admin czy możemy wykorzystać obrazek?

to to zielone u mnie na zdjęciu, program do pobierania plikówmojaem wrote:a teraz przetłumaczarturro wrote:ooo widzę ikonę uTorentu na paskuAnek wrote:http://img402.imageshack.us/img402/6244/45081757.jpg moja propozycjaa to nie jest zabronione
![]()

dopieszczac detale i lecimy z zamowieniem, kolor jest, ilosc i rozmiary podane, mojaem pyta o cene przy takiej ilosci z przesylka do niej calosci, dzieli koszt przesylki na koszulki dodaje kazdemu do jego koszulki.
dogrywamy czy odbior wlasny czy przesylki i to dodajemy kazdemu, wtedy kazdy wie ile ma przelac jej na konto i mojaem zamawia. tylko bedzie miala troche zajecia z ew. pakowaniem i rozsylaniem.
ja tak mam zawsze z ramkami pod rejestracje, naklejkami czy polarami na nexiomania.pl
dogrywamy czy odbior wlasny czy przesylki i to dodajemy kazdemu, wtedy kazdy wie ile ma przelac jej na konto i mojaem zamawia. tylko bedzie miala troche zajecia z ew. pakowaniem i rozsylaniem.
ja tak mam zawsze z ramkami pod rejestracje, naklejkami czy polarami na nexiomania.pl
Aby móc załadować wzór (zdjęcie, logo, znak towarowy, slogan, tekst itd.), musisz mieć do niego pełne prawa. zapisując wzór na serwerze Spreadshirt potwierdzasz, że:emilka55 wrote:a musimy się pytać? łał nie wiedziałammojaem wrote:i zapadła głucha cisza.....mojaem wrote:a czy ktoś pytał admin czy możemy wykorzystać obrazek?
masz pełne prawa do korzystania z wzoru w celach komercyjnych.
jeśli naruszasz prawo (wykorzystując chroniony wzór), to wszelkie roszczenia poszkodowanego Spreadshirt skieruje do ciebie.
jesteś świadomy, iż bezprawne wykorzystywanie wzorów chronionych przez osoby trzecie, nie jest drobnym przewinieneim i może być karane wysokimi karami pieniężnymi.
Panowie , co robimy po 22.00 ?
pasek zadań w Viscie a tam zielona ikonamojaem wrote:a teraz przetłumaczarturro wrote:ooo widzę ikonę uTorentu na paskuAnek wrote:http://img402.imageshack.us/img402/6244/45081757.jpg moja propozycjaa to nie jest zabronione
![]()

ja mam dylemat , żona czeka w łóżkumojaem wrote:Panowie , co robimy po 22.00 ?

uśmiechnij się

to pytanie osobiste?mojaem wrote:Panowie , co robimy po 22.00 ?

To chyba najlepszy pomysł. Tylko logo z przodu może ciut mniejsze i bardziej na lewoiśka wrote:No to niech tak będzie logo z przodu, adres na plecach

Actus hominis, non dignitas iudicetur
dokładnie, widać doświadczenie Panie Olafieolaf wrote:dopieszczac detale i lecimy z zamowieniem, kolor jest, ilosc i rozmiary podane, mojaem pyta o cene przy takiej ilosci z przesylka do niej calosci, dzieli koszt przesylki na koszulki dodaje kazdemu do jego koszulki.

uśmiechnij się