pytajarturro wrote:pięknie prawda ?mojaem wrote: Antoninka.....
zapytam nieskromnie ??
PRZEPIĘKNIE !!!!!
Moderator: djk
pytajarturro wrote:pięknie prawda ?mojaem wrote: Antoninka.....
zapytam nieskromnie ??
cały PMarkuiśka wrote:Już się rozpędziła z przemówieniem, a PanMarku, ale myślałem raczej o pozdrowieniachmojaem wrote:nie słyszałamnokdar wrote:Ale PanMarku zgasił słuchaczkę!...mistrzostwo świata i okolic
no tak wnoszę, ale proszę o szczegóły na privolaf wrote:pewnie przelewik na konto mojaem.
uffffmojaem wrote:pytajarturro wrote:pięknie prawda ?mojaem wrote: Antoninka.....
zapytam nieskromnie ??
PRZEPIĘKNIE !!!!!
A mnie jakoś tak się kojarzy napis na plecach z ochronąemilka55 wrote:proponuje żeby mojaem zbierała kase co do nadruku
to może na plecach to zdjęcie z naszego forum a z przody mały napis z logo strony
Maja juz na forum jedna jestarturro wrote:Bedzie Antosia miała być Maja albo Michalina, ale będzie TosiaMasklin wrote:a chłopak czy dziewczyna?arturro wrote: w niedziele jedziemy wieczorem z żoną na badania, może już zostanie
a jeśli nie to i tak już wkrótce - pewnie na dniach
No ledwo się załapałAnek wrote:hahah, jaka hierarchia : psy, rybki .... i tatę
najpierwej ustalmy nadrukiolaf wrote:pewnie przelewik na konto mojaem.
skoro mamy szefa to my jesteśmy jego ochronaiśka wrote:A mnie jakoś tak się kojarzy napis na plecach z ochronąemilka55 wrote:proponuje żeby mojaem zbierała kase co do nadruku
to może na plecach to zdjęcie z naszego forum a z przody mały napis z logo strony
Łomatkoboskoarturro wrote:tutaj jest też okazja w prawdzie może sporo palić, ale za to pojemny ...co widać
http://www.rotfl.com.pl/details,5719.html
no właśnie.....mnie chyba też....iśka wrote:A mnie jakoś tak się kojarzy napis na plecach z ochronąemilka55 wrote:proponuje żeby mojaem zbierała kase co do nadruku
Żółw ważniejszyolaf wrote:to byla twarda zawodniczka, chlopaka i jego rodzicow na koncu
rzutem na taśmę.....radiową....iśka wrote:No ledwo się załapałAnek wrote:hahah, jaka hierarchia : psy, rybki .... i tatę
to chyba cala parafia dla zbyszu musialaby ostra zrzute zrobic....mojaem wrote:http://otomoto.pl/porsche-cayman-s-C15642807.html
ten porsche jest no,no,no...i kajmana bedzie przypominał....
A co sie bedzie rozczulac, prawda?olaf wrote:to byla twarda zawodniczka, chlopaka i jego rodzicow na koncu
olaf wrote:to chyba cala parafia dla zbyszu musialaby ostra zrzute zrobic....mojaem wrote:http://otomoto.pl/porsche-cayman-s-C15642807.html
ten porsche jest no,no,no...i kajmana bedzie przypominał....
czyli chyba jeszcze nie zasluzyli....?grażka wrote:A co sie bedzie rozczulac, prawda?olaf wrote:to byla twarda zawodniczka, chlopaka i jego rodzicow na koncuFaceta zawsze zdazy pozdrowic ,a tesciow ? Jak zasluza
![]()
dlatego proponowałam granat....emilka55 wrote:tylko sie zastanawiam nad kolorem nasza strona jest niebieska czy jak będzie koszulka niebieska to nie będzie się zlewało jakąś mam taką wątpliwość