No tak święta, PMarku w raju.....,a my....
Moderator: djk
U mnie podobnie. Tyle że co najmniej 40% zawsze stanowią książkikrupolek wrote:a jak tam Mikołaj się postarał w tym roku ? Ja prezenty w 99% muzyczne ,ale wszystkie trafione
chyba tylko iśka nie przybrała...krupolek wrote:jak tam , ile kg do przodu po Świętach ?
nieHodor wrote:Słuchaliście może tego bezpośredniego połączenia z PanMarkiem w Wigilię?
chyba takmojaem wrote:nieHodor wrote:Słuchaliście może tego bezpośredniego połączenia z PanMarkiem w Wigilię?![]()
nie wiedziałam ,że będzie...
to ta niespodzianka![]()
szkoda,że choć troszkę nie wiedzieliśmy czegoś bliżejkrupolek wrote:chyba takmojaem wrote:nieHodor wrote:Słuchaliście może tego bezpośredniego połączenia z PanMarkiem w Wigilię?![]()
nie wiedziałam ,że będzie...
to ta niespodzianka![]()
no fakt , Twoja branża ma w Święta najwięcej roboty, a i po też nie ma za lekkozbyszu wrote:A ja czekam na prezenty poświąteczne: 1) troche wolnego 2) bilety do "polonii" (bagdad cafe z Katarzyną Groniec) - oj podkochiwuję sie w niej
oj ,nie dziwuję się....zbyszu wrote:A ja czekam na prezenty poświąteczne: 1) troche wolnego 2) bilety do "polonii" (bagdad cafe z Katarzyną Groniec) - oj podkochiwuję sie w niej
mojaem wrote:chyba tylko iśka nie przybrała...krupolek wrote:jak tam , ile kg do przodu po Świętach ?![]()
witanko
No w tym roku Mikołaj się sprawił aż miłokrupolek wrote:a jak tam Mikołaj się postarał w tym roku ? Ja prezenty w 99% muzyczne ,ale wszystkie trafione
raju całkiem zapomaiałam o lisciemojaem wrote:Lista i nikogo nie ma?![]()
No tak święta, PMarku w raju.....,a my....
Cudownie, żeś tak napisałaiśka wrote:Dzisiaj jestem smerf maruda, mam kryzysdosyć mam tej zimy, tych oblodzonych chodników i codziennego modlenia się żeby nie musiała przyjechać po mnie karetka jak sobie nogi połamię
i jeszcze tej ciemności mam dosyć, rano wstaję ciemno, wychodzę z pracy ciemno, czuję się jak zombi. I tego mrozu też mam dosyć, ja chcę ciepełko!!!! To tak w ogólnym zarysie, dziękuję za możliwość wyżalenia się