Właśnie teraz do mnie doszło, że w Złotych też pewnie Lista leci! Ale już nie posłucham...olaf wrote:to jak sie czujecie w piątek? z lista przebojow programu 3?
Kawiarenka (na na na)
Moderator: djk
Re: Kawiarenka (na na na)
mamy dział swój na pewno zajrzy do nasAnek wrote:Pisałam z PanMarkiem i mówił,że kawiarenka będzie dobra na Markomanię właśnie, także jutro zobaczymy czy do nas zajrzyMartha wrote:Blee... Właśnie mówili, że jutro cały dzień leje!!!Ciekawe, czy w Markomanii Pan Marek coś o nas wspomni, czy już tylko sami dla siebie pozostaliśmy...
a nawet jeśli nie to sami jakoś sobie jeszcze radzimy

skończyła się bo do 21ej trwaMartha wrote:Właśnie teraz do mnie doszło, że w Złotych też pewnie Lista leci! Ale już nie posłucham...olaf wrote:to jak sie czujecie w piątek? z lista przebojow programu 3?
Last edited by emilka55 on 9 Apr 2010, o 21:15, edited 1 time in total.
tylko PanoMarkowych utworów brak...emilka55 wrote:jest gicioolaf wrote:to jak sie czujecie w piątek? z lista przebojow programu 3?![]()
a żeby ciągle nie odmierzać 2,5 cm to szpileczką dziurki się robiło......Masklin wrote:hehe.... a dwa dni przed szkołą siadało sie i rysowanie marginesówmojaem wrote: ostatnio odnalazł mi się taki stary nowy(nie używany) zeszyt
Brakowało jednego Emilii więc chciałam dać (oczywiście dla śmiechu)
a ona mi tak :"taki bez kolorów,ale kiedyś miał tak? Tylko wyblakły ?"
załamka......
mojaem, jakaś Ty piękna na tym nowym avatarku!!! Forumowicze pewnie potwierdzą!

Od 23 lat - wspaniale! A od ostatniego poniedziału - przecudnieMartha wrote:Właśnie teraz do mnie doszło, że w Złotych też pewnie Lista leci! Ale już nie posłucham...olaf wrote:to jak sie czujecie w piątek? z lista przebojow programu 3?

Włąsnie - ciekawe, jak tamw Złotych "Schody..."
Kochani musze uciekać.
3majcie się ciepło i spoglądajcie do mojego chomika będą LPRZP (mam taką nadzieję).
Do stuknięcia.
Dx2
3majcie się ciepło i spoglądajcie do mojego chomika będą LPRZP (mam taką nadzieję).
Do stuknięcia.
Dx2
jaki kochany...no te eliksyry czarownic robią cuda.....olaf wrote:MONIKA!!! Ty pesymistko!!! o czym Ty piszesz?
nie zapominaj ze cie widzialem i oszukujesz tutajjakie zmarszczki???
Ha, zapomiałam! To ładnie z mojej strony!emilka55 wrote:nie skończyła się bo do 21ej trwaMartha wrote:Właśnie teraz do mnie doszło, że w Złotych też pewnie Lista leci! Ale już nie posłucham...olaf wrote:to jak sie czujecie w piątek? z lista przebojow programu 3?

Pa, pa!Dx2 wrote:Kochani musze uciekać.
Do stuknięcia.
Dx2
Masklin wrote:za 5 lat tyle samo co P.Baronmojaem wrote:wiem i to mnie przeraziło.....
jak będę wyglądać za te 5 lat ,kiedy będę miała tyle co on....![]()
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Baron - 1962 r. + 5 lat =![]()
![]()
![]()
![]()

Szpileczka? Ja tam ładowałem cyrklem - więcej kartek na raz sie przebijało. I jeszcze mocno sie przyciskało ołówkiem, aby było widać w z drugiej strony charakterystyczne zagięcie... No chyba, ze to była pani od historii - która kazała na kazdej stronie dokałdny marginesmojaem wrote:a żeby ciągle nie odmierzać 2,5 cm to szpileczką dziurki się robiło......Masklin wrote:hehe.... a dwa dni przed szkołą siadało sie i rysowanie marginesówmojaem wrote: ostatnio odnalazł mi się taki stary nowy(nie używany) zeszyt
Brakowało jednego Emilii więc chciałam dać (oczywiście dla śmiechu)
a ona mi tak :"taki bez kolorów,ale kiedyś miał tak? Tylko wyblakły ?"
załamka......

Last edited by zbyszu on 9 Apr 2010, o 21:17, edited 1 time in total.
a jakie walory....Martha wrote:mojaem, jakaś Ty piękna na tym nowym avatarku!!! Forumowicze pewnie potwierdzą!![]()
![]()

Po tych piwach to odważna jestem , a coolaf wrote:iśka wrote:olaf wrote:Olaf zrobi ci masaż i zmarszczki się wygładzą. Olaf masaż twarzy też robisz?
hm... jakie zmarszczki jeszcze raz pytam??
twarzy nie probowalem, ale co szkodzi...
ale to chyba... językiem?![]()
chyba nie o tym myślałam, ale ja się nie znam
heheheh, chcesz byc pierwsza na próbę?

to się zmieni zobaczyszMasklin wrote:tylko PanoMarkowych utworów brak...emilka55 wrote:jest gicioolaf wrote:to jak sie czujecie w piątek? z lista przebojow programu 3?![]()
mojaem, co by nie mówić - biust to Ty masz! 

olaf wrote:Olaf zrobi ci masaż i zmarszczki się wygładzą. Olaf masaż twarzy też robisz?
hm... jakie zmarszczki jeszcze raz pytam??
twarzy nie probowalem, ale co szkodzi...
ale to chyba... językiem?![]()

jeśli pomoże.....

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... c3d99.html
a to moja córka....
a to moja córka....
Last edited by mojaem on 9 Apr 2010, o 21:28, edited 3 times in total.
nie wiem, czy to eliksiry czarownic, ale mnie sie podobalo 

Dobra, zmykam, bo już nie mogę... 

Powolu, powolu i będąMasklin wrote:tylko PanoMarkowych utworów brak...emilka55 wrote:jest gicioolaf wrote:to jak sie czujecie w piątek? z lista przebojow programu 3?![]()

haha, teraz mamy drukowane, ale w czystych zeszytach ich brak! I znam ten ból robienia na każdej stronie precyzyjnego marginesu ... a jak krzywo, albo za mało to krzywe spojrzenie i gotowa odpowiedź przy biurku na następnej lekcjizbyszu wrote: Szpileczka? Ja tam ąłdowałem cyrklem - więcej kartek na raz sie przebijało. I jeszcze mocno sie przyciskało ołówkiem, aby było widać w zrugiej strony charakterystyczne zagięcie... No chyba, ze to była pani od historii - która kazała na kazdej stronie dokałdny margines

The lunatic is in my head
no przecudnej urody tylko coś Ci na głowie wyrosłoMartha wrote:mojaem, jakaś Ty piękna na tym nowym avatarku!!! Forumowicze pewnie potwierdzą!![]()
![]()