wiem i to mnie przeraziło.....iśka wrote:Przecież on jest starszymojaem wrote:o nie tylko ja mam zmarszczki....P.Piotr też ma....No tak ,ale ile ja mam lat ,a ile on.....
jak będę wyglądać za te 5 lat ,kiedy będę miała tyle co on....

Moderator: djk
wiem i to mnie przeraziło.....iśka wrote:Przecież on jest starszymojaem wrote:o nie tylko ja mam zmarszczki....P.Piotr też ma....No tak ,ale ile ja mam lat ,a ile on.....
hehe.... a dwa dni przed szkołą siadało sie i rysowanie marginesówmojaem wrote: ostatnio odnalazł mi się taki stary nowy(nie używany) zeszyt
Brakowało jednego Emilii więc chciałam dać (oczywiście dla śmiechu)
a ona mi tak :"taki bez kolorów,ale kiedyś miał tak? Tylko wyblakły ?"
załamka......
tak i to bardzo.....Martha wrote:Patrzę na Twój avatarek - zmarszczek nie stwierdziłam, chyba, że jesteś wyfotoszopowanamojaem wrote:o nie tylko ja mam zmarszczki....P.Piotr też ma....No tak ,ale ile ja mam lat ,a ile on.....
Dobrze, bardzo dobrze, ma jeszcze inne, fajne z tej płyty, polecamiśka wrote:Dobrze, dobrze, ja też go lubięMartha wrote:Kurczę, lubię tego Czesława! Nie wiem, czy to dobrze o mnie świadczy
Tylko nr 2 dużo mi mówi... Reszta - niewieleDx2 wrote:i?Martha wrote:Zerknęłam z ciekawości...Dx2 wrote:Będą następne też.
A oto co wybrał Neil Tennant:
http://www.bbc.co.uk/radio4/factual/des ... 0204.shtml
a jeśli nie?olaf wrote:to sie miotły zaparkuje przy altance i maski "czarownic" spadną
etam... przypomina mi sie wierszyk z przedszkola: "nie strasz, nie strasz, bo się ......."emilka55 wrote:a jeśli nie?olaf wrote:to sie miotły zaparkuje przy altance i maski "czarownic" spadną![]()
![]()
![]()
Olaf zrobi ci masaż i zmarszczki się wygładzą. Olaf masaż twarzy też robisz?mojaem wrote:wiem i to mnie przeraziło.....iśka wrote:Przecież on jest starszymojaem wrote:o nie tylko ja mam zmarszczki....P.Piotr też ma....No tak ,ale ile ja mam lat ,a ile on.....
za 5 lat tyle samo co P.Baronmojaem wrote:wiem i to mnie przeraziło.....
teraz nawet tego nie wymagająMasklin wrote:hehe.... a dwa dni przed szkołą siadało sie i rysowanie marginesówmojaem wrote: ostatnio odnalazł mi się taki stary nowy(nie używany) zeszyt
załamka......
Tak, tak, przypomniało mi sięMasklin wrote:hehe.... a dwa dni przed szkołą siadało sie i rysowanie marginesówmojaem wrote: ostatnio odnalazł mi się taki stary nowy(nie używany) zeszyt
załamka......
Oj, oj nie mówi się takich rzeczy....Masklin wrote:za 5 lat tyle samo co P.Baronmojaem wrote:wiem i to mnie przeraziło.....
jak będę wyglądać za te 5 lat ,kiedy będę miała tyle co on....![]()
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Baron - 1962 r. + 5 lat =![]()
![]()
![]()
![]()
olaf wrote:Olaf zrobi ci masaż i zmarszczki się wygładzą. Olaf masaż twarzy też robisz?
hm... jakie zmarszczki jeszcze raz pytam??
twarzy nie probowalem, ale co szkodzi...
ale to chyba... językiem?![]()
Ja tam kiedyś na pewno trafię, to odsłuchamDx2 wrote:@Martha dobrze, że słuchałem tej audycji, to poznałem też sporo.![]()
Miałem gdzieś nagranie, ale chyba poszło do nieba.....
iśka wrote:olaf wrote:Olaf zrobi ci masaż i zmarszczki się wygładzą. Olaf masaż twarzy też robisz?
hm... jakie zmarszczki jeszcze raz pytam??
twarzy nie probowalem, ale co szkodzi...
ale to chyba... językiem?![]()
chyba nie o tym myślałam, ale ja się nie znam
ale ja nic nie powiedzialem. Tego nie da sie policzyc. Za duzo niewiadomychiśka wrote: Oj, oj nie mówi się takich rzeczy....
No Markomania to juz oficjalnie tu jest, to chyba wspomniMartha wrote:Blee... Właśnie mówili, że jutro cały dzień leje!!!Ciekawe, czy w Markomanii Pan Marek coś o nas wspomni, czy już tylko sami dla siebie pozostaliśmy...
jest gicioolaf wrote:to jak sie czujecie w piątek? z lista przebojow programu 3?
Pisałam z PanMarkiem i mówił,że kawiarenka będzie dobra na Markomanię właśnie, także jutro zobaczymy czy do nas zajrzyMartha wrote:Blee... Właśnie mówili, że jutro cały dzień leje!!!Ciekawe, czy w Markomanii Pan Marek coś o nas wspomni, czy już tylko sami dla siebie pozostaliśmy...