To zrób tak jak ja- poczytaj nowy wpis Pana Marka na blogu.mojaem wrote:no taka muza to mnie dobija....
Kawiarenka (na na na)
Moderator: djk
Re: Kawiarenka (na na na)
o to coś by dla mnie było aby efekt był od razu tylko póżniej pewnie efekt jo jo jest i z 15 wyszłabym na 30 hm.....Masklin wrote:stosowałem ją z 5 lat temu. 15 kg w 13 dni. Hardcore ale z efektami.Martha wrote:Pojawiam się i znikam dzięki mojej rodzinceTo jak tak już o dietach mówicie... Znajomy przez 14 dni stosował dietę kopenhaską i... brzuszka nie ma, odpadło mu 9 kg. Już nie mówią do niego: Miśku...
Masklin wrote:stosowałem ją z 5 lat temu. 15 kg w 13 dni. Hardcore ale z efektami.Martha wrote:Pojawiam się i znikam dzięki mojej rodzinceTo jak tak już o dietach mówicie... Znajomy przez 14 dni stosował dietę kopenhaską i... brzuszka nie ma, odpadło mu 9 kg. Już nie mówią do niego: Miśku...

no nie mogłem sie powstrzymać. to silniejsze. Ale nie złośliwe tylko pieszczotliwemojaem wrote: o złośliwcze.....

tu probuję nadążyć,a karzesz mi jeszcze czytać wpisyPM ?Martha wrote:To zrób tak jak ja- poczytaj nowy wpis Pana Marka na blogu.mojaem wrote:no taka muza to mnie dobija....
No błagam ...tam po forum.....
tak jak mio sie póżniej przepraszaMasklin wrote:no nie mogłem sie powstrzymać. to silniejsze. Ale nie złośliwe tylko pieszczotliwemojaem wrote: o złośliwcze.....

Etam! Fajnie gra! "Zima suteeeeciaaaaa" Dziś na Warmii wiało i zacinało deszczem straszno. Oj.
jestem, dziewczyny co wy od siebie chcecie, macie wszystko tam gdzie byc powinno 

sade niezmiennie mi sie podoba
sluchowo oczywiscie 

ostatni nic nie było dzisiaj już jest nowy wpis na proszęMartha wrote:To zrób tak jak ja- poczytaj nowy wpis Pana Marka na blogu.mojaem wrote:no taka muza to mnie dobija....
do dawnej wagi dochodzilem 2 lata, ale to nie jojo tylko obżarstwoemilka55 wrote: o to coś by dla mnie było aby efekt był od razu tylko póżniej pewnie efekt jo jo jest i z 15 wyszłabym na 30 hm.....

Wiesz co - może ja nie mam orientacji takiej, no..., ale Sade wizualnie TEZ mi się BARDZO podoba! O, Raz Dwa Trzy, to się pokolebię troszkę...olaf wrote:sade niezmiennie mi sie podobasluchowo oczywiscie
bo jest pol godziny... i pamietal ze zmarl malclm mclarem, na swoim samochodowym forum juz w nocy to zapodalem, jego duet z "katerinką" paris,paris... wiecie ze to byla pierwsz plyta cd ktora kupilem? wczesniej sobie fundnalem wieze radmora, ale bez cd, mialem mase vinyli i kaset, a jak ta plyta sie ukazala pobieglem do sklepu firmowego i dokupilem odtwarzacz cd. od tamtej pory mam juz ponad 1000 plyt...
sprawdzilem, wstawialem wczoraj o 22.46
http://www.nexiomania.pl/viewtopic.php?t=3796
http://www.nexiomania.pl/viewtopic.php?t=3796
To ja się Wam przyznam, że "Paris, Paris" to obok "Przeżyj to sam" - ostatnia piosenka, z którą chciałabym się znaleźć na bezludnej wyspie! 

aż tak....Martha wrote:To ja się Wam przyznam, że "Paris, Paris" to obok "Przeżyj to sam" - ostatnia piosenka, z którą chciałabym się znaleźć na bezludnej wyspie!

nigdy nie myślałam odwrotnie...a to ciekawe....czego bym tam nie chciała,albo co było by ostatnie na liście do zabrania na bezludną.....
ostatnia rzecz jaką bym wzięła był by to komputer, pochłaniacz czasu.Martha wrote:To ja się Wam przyznam, że "Paris, Paris" to obok "Przeżyj to sam" - ostatnia piosenka, z którą chciałabym się znaleźć na bezludnej wyspie!

The lunatic is in my head
w sumie to byly dwie pozycje plytowe, pierwsza "paris" a druga"paris2"
książki dużo książekAnek wrote:ostatnia rzecz jaką bym wzięła był by to komputer, pochłaniacz czasu.Martha wrote:To ja się Wam przyznam, że "Paris, Paris" to obok "Przeżyj to sam" - ostatnia piosenka, z którą chciałabym się znaleźć na bezludnej wyspie!
i wszystkie swoje plyty... oj, to musialbym hacjende wybudowac na tej wyspie 

Bratnia duszaemilka55 wrote:książki dużo książekAnek wrote:ostatnia rzecz jaką bym wzięła był by to komputer, pochłaniacz czasu.Martha wrote:To ja się Wam przyznam, że "Paris, Paris" to obok "Przeżyj to sam" - ostatnia piosenka, z którą chciałabym się znaleźć na bezludnej wyspie!

Na BBC 4 w niedzielne przedpołudnie możecie posłuchać takiej właśnie audycji. Znani i cenieni ludzie wybierają 10 piosenek na bezludną wyspę.
Dodatkowo rzecz i książkę.
Pzdr
Dx2
Dodatkowo rzecz i książkę.
Pzdr
Dx2
Ożesz Ty!Anek wrote:ostatnia rzecz jaką bym wzięła był by to komputer, pochłaniacz czasu.Martha wrote:To ja się Wam przyznam, że "Paris, Paris" to obok "Przeżyj to sam" - ostatnia piosenka, z którą chciałabym się znaleźć na bezludnej wyspie!

To Olaf polej jeszcze