To w takim razie mi nie stoi dzisiaj ..... (olaf wrote:wino nigdy nie chodzi, tylko stoi... w butelceAnek wrote:
coś mi dzisiaj wino nie idzie ....

Moderator: djk
To w takim razie mi nie stoi dzisiaj ..... (olaf wrote:wino nigdy nie chodzi, tylko stoi... w butelceAnek wrote:
coś mi dzisiaj wino nie idzie ....
ee tam lulu jest więcej czasu na .......muszkiMartha wrote:No i co teraz, przedtem do 22.00 Lista z Niedźwiedziem, a teraz siusiu, myć ząbki i... lulu, jak niemowlę...
to jak w tym zarcie, idzie facet, patrzy: latarnia sie przewraca... a to nie latarnia tylko on sie przewrocilAnek wrote:To w takim razie mi nie stoi dzisiaj ..... (olaf wrote:wino nigdy nie chodzi, tylko stoi... w butelceAnek wrote:
coś mi dzisiaj wino nie idzie ....)
Jak ktoś postronny wejdzie na to forum i poczyta,to na pewno mu się nie skojarzty z kafejką....olaf wrote:Anek wrote:Jak wojskową ... to najpierw musztraolaf wrote:wszystko co mi zrobisz...nawet grochowka
rrrrrrozkaz!
Anek wrote:Powiedziałabym baczność .... ale powiem odmaszerowaćolaf wrote:Anek wrote: Jak wojskową ... to najpierw musztra
rrrrrrozkaz!
To do jutraolaf wrote:ja jak terminator, wroce z zakupami to tak do 3/4 na necie mi zejdziepaaaaaaa.......
No pa, do jutrakrupolek wrote:idę zrobić podchalpkę i TV na Vancuver nastawić ....do juterka załogo
Więc niech będzie....olaf wrote:zaplazowac to nie to samo co :wyplazowac
o proszę jaki uśmiechnięty krupolek....krupolek wrote:ee tam lulu jest więcej czasu na .......muszkiMartha wrote:No i co teraz, przedtem do 22.00 Lista z Niedźwiedziem, a teraz siusiu, myć ząbki i... lulu, jak niemowlę...