Kawiarenka (na na na)
Moderator: djk
Kawiarenka (na na na)
Nie wiem czy się nada wątek, ale widzę, że jak nie ma gdzie napisać to piszemy w ostatnim temacie. Niech to będzie miejsce otwarte 24/7 

The lunatic is in my head
Re: Kawiarenka (na na na)
Tak więc chciałam napisać, że na nowo fascynuję się "Dark Side of The Moon" i popijam moją fascynację herbatką. Komuś podać? 

The lunatic is in my head
Ja dziś kawusię z rogalikiem zamawiam 

ja wpadlem jak burza... a tu tak spokojnie 

hej
jestem jestem , wsuwam obiadek i nareszcie koniec tego długiego tygodnia. Za oknem pada ........deszcz , uwierzycie ?
jestem jestem , wsuwam obiadek i nareszcie koniec tego długiego tygodnia. Za oknem pada ........deszcz , uwierzycie ?
uśmiechnij się

uwierzymy
u mnie juz dzis padalo...

jak by ktoś nie czytał http://www.dziennik.pl/magazyn-dziennik ... slami.html
a po drugie jest nowy wpis w dzienniku Szefa
a po drugie jest nowy wpis w dzienniku Szefa
uśmiechnij się

oooo, tego nie widzialem, juz czytam 

Wiele osób związanych z Polskim Radiem o jego dokonaniach ma, delikatnie mówiąc, nie najlepsze zdanie. Padły jakieś konkrety w czasie tej rozmowy?
Za wcześnie o tym mówić. Bardzo chcę poprowadzić listę na zmianę z Piotrem Baronem.
heh..... ciekaw tego jestem
Za wcześnie o tym mówić. Bardzo chcę poprowadzić listę na zmianę z Piotrem Baronem.
pożyjemy zobaczymy ?olaf wrote:Wiele osób związanych z Polskim Radiem o jego dokonaniach ma, delikatnie mówiąc, nie najlepsze zdanie. Padły jakieś konkrety w czasie tej rozmowy?
uśmiechnij się

Witam was! U mnie Norah Jones. W końcu kupiłem jej ostatnią płytę 

Just a runaway
a ja słucham SJC na Tubie, jeszcze tylko miesiąc będzie graćwlampart wrote:Witam was! U mnie Norah Jones. W końcu kupiłem jej ostatnią płytę
uśmiechnij się

CZeść kochani 

To już pewne?krupolek wrote:...jeszcze tylko miesiąc będzie grać
Just a runaway
na 90% tak.wlampart wrote:To już pewne?krupolek wrote:...jeszcze tylko miesiąc będzie grać
uśmiechnij się

czołem czołemiśka wrote:CZeść kochani
ale jestem po tym tygodniu zmęczony, za dużo wrażeń oj za dużo !
uśmiechnij się

Swoją drogą zdziwiłbym się, gdyby Polskie Radio akceptowało współpracę MN z Agorą
Just a runaway
Ale pogoda
Deszcz pada 

są plany, tak czytałem że PR chce na swoje 85 lecie utworzyć potężną platformę radia w necie, może znajdzie się tam miejsce na SJC ?wlampart wrote:Swoją drogą zdziwiłbym się, gdyby Polskie Radio akceptowało współpracę MN z Agorą
uśmiechnij się

mo(r)ze to jest szerokie i glebokie 

a z innej beczki lub butelki
co dziś popijamy ? Ja dziś piwko Kasztelan z browaru Sierpc - niepasteryzowane !

uśmiechnij się

Też sobie odpaliłam SJC,mmmm sama przyjemność 

A ja wino czerwone półsłodkie mołdawskiekrupolek wrote:a z innej beczki lub butelkico dziś popijamy ? Ja dziś piwko Kasztelan z browaru Sierpc - niepasteryzowane !

coz ja moge popijac??
cocacola... nie mylic z "pola-monola"