1. Julia...
2. bg10
3. olaf
4. wlampart
proszę się dopisywać
Moderator: djk
wlampart wrote:No trudno, znowu...
1. Julia...
2. bg10
3. olaf
4. wlampart
5. krupolek + aga
proszę się dopisywać
To aktualna lista na dziś.krupolek wrote:wlampart wrote:No trudno, znowu...
1. Julia...
2. bg10
3. olaf
4. wlampart + Karolina
5. krupolek + aga
6. iśka + józek
7. anek
8. ewael
9. nokdar
proszę się dopisywać
wolę drugą opcję !!!!!wlampart wrote:
To aktualna lista na dziś.
Proszę też abyście wyrażali swoje opinie w kwestii tego, co napisał Admin. Chcecie szerzej rozreklamować zlot i spotkać się w być może znacznie większym gronie, czy wolicie kameralne spotkanie w PanMarkiem.
Ostatnio, jak rozmawiałem z PanMarkiem to poruszyliśmy tę kwestię, ale obaj zgodziliśmy się, ze zostajemy przy chińczaku. Oczywiście, jeśli większość zlotowiczów będzie innego zdania, to zmienimy żarłodajnięnokdar wrote:Postaram się przybyć.
Poprzednio padały nieśmiałe propozycje by może zamienić Chińczaka na Dyspensę. Tymczasem niedawno do gry włączyła się też "stoliczna Masala".
Co o tym myślicie?
Popieram bg10.Dzień otwarty był. Kto chciał pozwiedzałbg10 wrote:wolę drugą opcję !!!!!wlampart wrote:
Proszę też abyście wyrażali swoje opinie w kwestii tego, co napisał Admin. Chcecie szerzej rozreklamować zlot i spotkać się w być może znacznie większym gronie, czy wolicie kameralne spotkanie w PanMarkiem.
wychodzę z założenia że jak ktoś słucha audycji PanaMarka to kolejnym krokiem jest jakieś większe zainteresowanie ...a kolejnym krokiem jest mniejszy czy większy kontakt na forum ...wiec taka osoba/osoby powinny się teraz ujawnić to niepowtarzalna szansa![]()
![]()
![]()
a jak ktoś chce zobaczyć tylko radio od kuchni to dni otwarte są dobrą okazją
Będzie intymnieJulia... wrote:Popieram bg10.Dzień otwarty był. Kto chciał pozwiedzałbg10 wrote:wolę drugą opcję !!!!!wlampart wrote:
wychodzę z założenia że jak ktoś słucha audycji PanaMarka to kolejnym krokiem jest jakieś większe zainteresowanie ...a kolejnym krokiem jest mniejszy czy większy kontakt na forum ...wiec taka osoba/osoby powinny się teraz ujawnić to niepowtarzalna szansa![]()
![]()
![]()
a jak ktoś chce zobaczyć tylko radio od kuchni to dni otwarte są dobrą okazją
Ja tym razem piszę się na noclegkrupolek wrote:a co z legowiskiem ? Wlampart czy da się raz jeszcze wynająć tą chawierę na Saskiej Kępie ? Czy szukamy czegoś większego ? Kto zostaje na nocleg ?
Czas mamy mało
kwatera będzie o wiele tańsza niż hotel, ja znalazłem mieszkanie na 8 osób ale W-wa Włochy więc daleko. A poza tym na kwaterze o wiele raźniej niż w hotelu, co mogą potwierdzić bywalcy ostatniego zlotu w W-we, prawdawlampart wrote:Poczekajmy kilka dni na zamknięcie listy i deklaracje co do noclegów. Jesli by było nocujących co najmniej tylu co ostatnio, to ja bym bym za ciut większą kwaterą. Chyba, że wolicie hotel i osobne pokoje. Proszę o głosy w tej sprawie.
jak dla mnie super lokalizacja, można nawet pieszo z Chińczyka dojść. I na wieczorny spacer po W-we się wybrać. Ile ten kwadrat będzie nas kosztował ?wlampart wrote:look at this: http://www.zasypiam.pl/apartamenty-wars ... o-20121020
Przy 8 osobach 369zł, przy 6 - 339złkrupolek wrote:jak dla mnie super lokalizacja, można nawet pieszo z Chińczyka dojść. I na wieczorny spacer po W-we się wybrać. Ile ten kwadrat będzie nas kosztował ?wlampart wrote:look at this: http://www.zasypiam.pl/apartamenty-wars ... o-20121020