Zanosi się, że będą:
bg10
ewael. + 1
Julia...
zbyszu
Hodor
krupolek
nokdar
wlampart
Proszę o dopisywanie się do listy, ewentualne sprostowania i info czy będzie potrzebna pomoc w organizacji noclegów, czy wszyscy legną u mnie na podłodze

Moderator: djk
co raźniej? Nocować, czy wypowiadać się?bg10 wrote:poczekam jak się inni wypowiedzą ..razem raźniej
Cały czas mam nadzieję, że spotkamy się tam w większym gronie. Nawet PanMarek pytał mnie ostatnio, czy ktoś się wybiera...Julia... wrote:23 lipca Do Południa ze Szklarskiej Poręby - Ktoś chętny na przedłużenie zlotuJa cały czas planowałam, że z Wrocławia pojadę do Szklarskiej, może Ktoś się dołączy?
Możesz na mnie liczyćwlampart wrote:Mam nadzieję, że wszyscy zostają do niedzieli i nikt nie wyjedzie w sobotę. Poza tym mam nadzieję, że, pomimo nieobecności PanMarka, mogę zaplanować nasze spotkanie w Masali przed Listą - ok. 17.00. Piszcie, czy mogę na wszystkich liczyć.
Co do spotkania po Liście, to korzystając z sugestii nokdara, wybieramy fajne, mam nadzieję, miejsce.
Będę na 17-tąwlampart wrote:Mam nadzieję, że wszyscy zostają do niedzieli i nikt nie wyjedzie w sobotę. Poza tym mam nadzieję, że, pomimo nieobecności PanMarka, mogę zaplanować nasze spotkanie w Masali przed Listą - ok. 17.00. Piszcie, czy mogę na wszystkich liczyć.
Co do spotkania po Liście, to korzystając z sugestii nokdara, wybieramy fajne, mam nadzieję, miejsce.
A kiedy ruszacie do Szklarskiej? To znaczy Julia i Wojtek. W niedzielę, mniej więcej o której godz?wlampart wrote:Cały czas mam nadzieję, że spotkamy się tam w większym gronie. Nawet PanMarek pytał mnie ostatnio, czy ktoś się wybiera...Julia... wrote:23 lipca Do Południa ze Szklarskiej Poręby - Ktoś chętny na przedłużenie zlotuJa cały czas planowałam, że z Wrocławia pojadę do Szklarskiej, może Ktoś się dołączy?
Ja nie jestem umówiony na konkretną godzinę, więc jeszcze nie wiem.nokdar wrote:A kiedy ruszacie do Szklarskiej? To znaczy Julia i Wojtek. W niedzielę, mniej więcej o której godz?wlampart wrote:Cały czas mam nadzieję, że spotkamy się tam w większym gronie. Nawet PanMarek pytał mnie ostatnio, czy ktoś się wybiera...Julia... wrote:23 lipca Do Południa ze Szklarskiej Poręby - Ktoś chętny na przedłużenie zlotuJa cały czas planowałam, że z Wrocławia pojadę do Szklarskiej, może Ktoś się dołączy?
Myślę jeszcze.
Nie potwierdził, nie zaprzeczyłnokdar wrote:I co ze Zbyszem? Będzie?
No właśnie - i ważne, czy będzie z mini- czy z maxistrantami, bo to wpływa na wielkość sali, którą trzeba zarezerwowaćwlampart wrote:Nie potwierdził, nie zaprzeczyłnokdar wrote:I co ze Zbyszem? Będzie?
Muszę jeszcze zadzwonić i to potwierdzić, ale wg e-podróżnika mam PKS o 7.30, 9.00 i 11.30. Jak wlampart nie wyrzuci mnie wcześniej to myślę, że pojadę tym o 9.00 i na 12.56 byłabym w Szklarskiejnokdar wrote:A kiedy ruszacie do Szklarskiej? To znaczy Julia i Wojtek. W niedzielę, mniej więcej o której godz?wlampart wrote:Cały czas mam nadzieję, że spotkamy się tam w większym gronie. Nawet PanMarek pytał mnie ostatnio, czy ktoś się wybiera...Julia... wrote:23 lipca Do Południa ze Szklarskiej Poręby - Ktoś chętny na przedłużenie zlotuJa cały czas planowałam, że z Wrocławia pojadę do Szklarskiej, może Ktoś się dołączy?
Myślę jeszcze.
Maxi to ja bedę, bo juz +7 kilo.wlampart wrote:Nie potwierdził, nie zaprzeczyłnokdar wrote:I co ze Zbyszem? Będzie?
Zważywszy na fakt, że to będzie nasze 10ty zlot (a nawet jeśli tak nie jest to przyjmijmy, że jest) zarezerwowałem ładną lokalizację w samym centrum uwagi. Lokalizacja ok 50m od sceny z Listą.wlampart wrote:Mam nadzieję, że wszyscy zostają do niedzieli i nikt nie wyjedzie w sobotę. Poza tym mam nadzieję, że, pomimo nieobecności PanMarka, mogę zaplanować nasze spotkanie w Masali przed Listą - ok. 17.00. Piszcie, czy mogę na wszystkich liczyć.