no to ja wracam jeszcze na moment, a słucham z radyjka i nie wiedziałem, że tak będziezbyszu wrote:Ale czeka nas set: Alphaville;...

No i jest FY

jednak ciężko odejść od Forum

Moderator: djk
no to ja wracam jeszcze na moment, a słucham z radyjka i nie wiedziałem, że tak będziezbyszu wrote:Ale czeka nas set: Alphaville;...
Yacy - dawnych wspomnień czar...oh...Yacy wrote:jednak ciężko odejść od Forum
Bo Radio to nie automat - mija 30 minuta 'programu" w Złotych i ani słowa "Pana prowadzącego" - to nie dla mnei (mimo, ze lubie L. Family czy Madonnękrupolek wrote:a ja słucham SJC na Tubie i tam nadal ją zajawki Pana Marka mówione przez niego.... kurczę ale to wkręca , przecież to TYLKO głos ......dziwny jest ten świat
a czy mogę coś z tym zrobić,aby tak nie było....?Admin wrote:Takie masz ustawienia przegladarki, ze obrazki pobiera z pamieci podrecznej zamiast kazdorazowo je pobierac z internetu. Tylko co jakis tam czas aktualizuje danemojaem wrote:Admin-ku czemu dopiero teraz????
to tylko głoskrupolek wrote:a ja słucham SJC na Tubie i tam nadal ją zajawki Pana Marka mówione przez niego.... kurczę ale to wkręca , przecież to TYLKO głos ......dziwny jest ten świat
No ja też nie wiem dlaczego, ale zajrzałem...Jak nic należe sie nam końcowy zlotolaf wrote:bo to jest magia radia i charyzma prowadzacego... hehe, a czemu ja tu znowy zajrzalem?
Będę dobraadamw_adameria wrote:Martyr - proszę Cie o relację z koncertu łódzkiego, może na tym Forum
w zakładce koncerty, może tam... ale nie wiem gdzie. Będziesz tak dobra?
w moim przypadku wyjazd na ten koncert jeszcze stoi pod znakiem zapytania. chociaż chciałabymadamw_adameria wrote:Co do koncertu Marka, jeśli się wybiorę, to na pewno nie z kalisza.
o kurcze, jakbym troche poczekała w Szklarskiej, to może Pana Marka bym spotkała!w poście Admina Pan Marek Niedźwiecki wrote:Najpierw lecę do Chicago, pod koniec marca zaplanowałem wyjazd do Rzymu, a w międzyczasie wybiorę się na Bieg Piastów do Jakuszyc.. zleci jak z bicza strzelił.
Jeśli wpadniesz w trans, to liczę chociaż na setlistę... Albo link do niejMartyr wrote:Będę dobraadamw_adameria wrote:Martyr - proszę Cie o relację z koncertu łódzkiego, może na tym Forum
w zakładce koncerty, może tam... ale nie wiem gdzie. Będziesz tak dobra?. Jeśli tylko zapamiętam coś z tego czasu jak wpadnę w trans depeszowej muzyki, depeszowej euforii i depeszowego szaleństwa. Jeśli nie wymaże mi sie film
to czemu nie
![]()
Tylko prosiłabym o troszke cierpliwości bo dzień po powrocie musze sie wybrać do pracy więc relacja może sie pojawić np. po kilku dniach.
(...)
[bo jak rozumiem - biletów jeszcze też nie masz?]
bo licza sie ludzie, a nie miejsca...Szczotecz-kal wrote:Widze, że nie tylko ja siedzę tutaj i odświeżam co jakiś czas, z nadzieją, że wreszcie ktoś napisze to zdanie: "do zobaczenia za tydzien"
...i ludzie w odpowiednich miejscacholaf wrote:bo licza sie ludzie, a nie miejsca...Szczotecz-kal wrote:Widze, że nie tylko ja siedzę tutaj i odświeżam co jakiś czas, z nadzieją, że wreszcie ktoś napisze to zdanie: "do zobaczenia za tydzien"
link do strony z setlistami mogę podac już terazadamw_adameria wrote:Jeśli wpadniesz w trans, to liczę chociaż na setlistę... Albo link do niej
No właśnie... I chciałbym żebyśmy (chyba mogę już siebie w to wliczyć ? bo jak tutaj przyszedlem juz na gotowe - od razu milo mi sie was czytalozbyszu wrote:...i ludzie w odpowiednich miejscacholaf wrote:bo licza sie ludzie, a nie miejsca...Szczotecz-kal wrote:Widze, że nie tylko ja siedzę tutaj i odświeżam co jakiś czas, z nadzieją, że wreszcie ktoś napisze to zdanie: "do zobaczenia za tydzien"