Notowanie 101 29.01.2010 juz jako LPRZP
Moderator: djk
Re: Notowanie 101 29.01.2010 juz jako LPRZP
Dziękuję.Admin wrote:No to na zakonczenie maly bonus ode moi
Wywiad Aliny Dragan z...
Markiem Niedzwieckim
To juz w nastepnym moim poscie

Ja się przymierzam: M. Peszek, K. Szczuka, Kora, Novika, M. Świetlicki (!!!). Warto sie przykleić, ale ja lubie radio w radiu!!! A w Olsztynie Roxy nie nadaje...mojaem wrote:Radio Roxy Fm ktoś tego słucha?

Re: 'Jestem złotym przebojem' - rozmowa z Markiem Niedźwieckim
Tak, wyciągnąłem tę płytkę z 31 lipca 2007, we wtorek wieczorem, to była najdłuższa i najtrudniejsza rozmowa dwóch "Starych" Radiowców.Admin wrote:Tak się trochę chciałem pomądrować, ale rzeczywiście trudniejsze było odejście z Trójki. Wtedy, gdy byłem ostatni raz na antenie załamał mi się głos i byłem tym bardzo poruszony. Odchodziłem ze stacji, chociaż wszystko mi mówiło, żebym nie odchodził. Nie mogłem się jednak godzić na rzeczy, które mi proponowano, lub też którymi mnie zaskakiwano w trakcie programu.
nie,nie.Ja zaczęłam tego słuchać,bardzo mi się spodobało....olaf wrote:a przed roxy, radio zet i innemojaem wrote:Radio Roxy Fm
ktoś tego słucha?
To teraz ukochana Lady Gaga - czyli radio Złote Przeboje!
będzie?krupolek wrote:zapraszamy we wtorek o 21 na SJC do Tuby - ostatnia audycja Szefa
A może powtórka?
tu też tylko net...A Ty teraz Olsztyn?zbyszu wrote:Ja się przymierzam: M. Peszek, K. Szczuka, Kora, Novika, M. Świetlicki (!!!). Warto sie przykleić, ale ja lubie radio w radiu!!! A w Olsztynie Roxy nie nadaje...mojaem wrote:Radio Roxy Fm ktoś tego słucha?
Gdzieś coś zgubiłam.....
Jezu !! , Zbyszu przepraszam , ale tego nie da się słuchać. Dobrze że jest jeszcze SJC !!zbyszu wrote:To teraz ukochana Lady Gaga - czyli radio Złote Przeboje!
uśmiechnij się

ostatnio niechcacy poszla powtorka przedostatniej audycji, teraz bedzie ostatnia
krupolek wrote:Jezu !! , Zbyszu przepraszam , ale tego nie da się słuchać. Dobrze że jest jeszcze SJC !!zbyszu wrote:To teraz ukochana Lady Gaga - czyli radio Złote Przeboje!

ostatnia powtórka....olaf wrote:ostatnio niechcacy poszla powtorka przedostatniej audycji, teraz bedzie ostatnia

rockwell - somebody watching me... ale smaczek , lubie to 

tzn. cały czas LidzBarek - ale piszę o Olsztynie, bo ciągle w jego okolicach się kręcęmojaem wrote:tu też tylko net...A Ty teraz Olsztyn?Gdzieś coś zgubiłam.....zbyszu wrote:Ja się przymierzam: M. Peszek, K. Szczuka, Kora, Novika, M. Świetlicki (!!!). Warto sie przykleić, ale ja lubie radio w radiu!!! A w Olsztynie Roxy nie nadaje...mojaem wrote:Radio Roxy Fm ktoś tego słucha?

Last edited by zbyszu on 29 Jan 2010, o 23:10, edited 1 time in total.
nie uwierzycie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam znaczek
mam znaczek
Last edited by mojaem on 29 Jan 2010, o 23:11, edited 1 time in total.
Admin-ku czemu dopiero teraz????mojaem wrote:nie uwierzycie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam znaczek
Aż się zatańczyć chce. A przy "Orle..." tanczyłem sam w pokoju. Wiem, wiem - odbiło mi - ale tak robiłem drzewiej na lp3...olaf wrote:rockwell - somebody watching me... ale smaczek , lubie to
I to by było na tyle...
no niestety za tydzień mnie tu już nie będzie...
może inaczej - na forum będę zaglądał, ale do radyjka już nie!
nie żegnam się więc. no i jeszcze we wtorek postaram się nie zapomnieć o SJC!
dobrej nocki
no niestety za tydzień mnie tu już nie będzie...
może inaczej - na forum będę zaglądał, ale do radyjka już nie!
nie żegnam się więc. no i jeszcze we wtorek postaram się nie zapomnieć o SJC!
dobrej nocki

Alez się cieszę!!! Pieknie TO wygląda, prawda?mojaem wrote:nie uwierzycie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam znaczek
Takie masz ustawienia przegladarki, ze obrazki pobiera z pamieci podrecznej zamiast kazdorazowo je pobierac z internetu. Tylko co jakis tam czas aktualizuje danemojaem wrote:Admin-ku czemu dopiero teraz????
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
Dzięki Radiu Złote Przebojów wiem, ze Garou nagrał nie tylko ten jeden utwór "Seul" :-/
Dołączam się do podziękowań.Martyr wrote:Sade sobie śpiewa. Fajnie że na 1.![]()
Adminie, dziękuję za ten piękny bonus!!!![]()
I tak w ogóle od siebie dziękuję też Adminowi za powstanie forum i czuwanie nad nim, adrowi za forumową liste i jotemowi3 za wklejanie co tydzień wypadków i nowości. Równiez wszystkim Wam dziękuję za wspólne komentowanie i wspólne słuchanie listy!
Martyr - proszę Cie o relację z koncertu łódzkiego, może na tym Forum
w zakładce koncerty, może tam... ale nie wiem gdzie. Będziesz tak dobra?
Co do koncertu Marka, jeśli się wybiorę, to na pewno nie z kalisza.
Życzę miłego odbioru. Shakira to nie moja bajka.
Do przeczytania... na tym Forum - niewykluczone,
na tamtym - już jutro, choć w zastępstwie LP3 poprowadzi Artur Orzech ponoć.
Jak to dawniutko kończył Lionel na LP3?
Hello... lo,lo,lo... bum,bum, bum, bum, bum...
Bo Czajek to już nowsze czasy...
pzbyszu wrote:Alez się cieszę!!! Pieknie TO wygląda, prawda?mojaem wrote:nie uwierzycie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam znaczek

Ale czeka nas set: Alphaville; Lighthause Familly (hurra!!!), Madonna, Status Quo...no jak nic zostanę
olaf - zdrowia!!!
olaf - zdrowia!!!
-
Heh domyśliłem się że nie z Kaliszaadamw_adameria wrote:Co do koncertu Marka, jeśli się wybiorę, to na pewno nie z kalisza.

1.U2 2.Pink Floyd 3.Bon Jovi 4.Queen 5.Guns N'Roses 6.Oasis 7.Myslovitz 8.Scorpions 9.Snow Patrol 10.Aerosmith