ludzie ,nie mam !!!!Martha wrote: Na dole, przy Panu Marku świta czerwony znaczek Trójki
Wywalić ten komputer.....

Moderator: djk
ludzie ,nie mam !!!!Martha wrote: Na dole, przy Panu Marku świta czerwony znaczek Trójki
ja to zawsze mam ph-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakrupolek wrote:to masz pH-a , pH-A 5,5krupolek wrote: odpowiem tak ,są już prowadzone rozmowy na temat który Cię oświecił ....cierpliwości![]()
kochani goście piście na forum zapraszamyAnek wrote:Troche ... ale spójrzcie ilu gości i ile nas. Dużo nas, dużo nas dużo nas, duuużo naszbyszu wrote:Tołto - czy Wam też strasznie zwolniło Forum...???
Mojaem czytałaś mailia ?mojaem wrote:ludzie ,nie mam !!!!Martha wrote: Na dole, przy Panu Marku świta czerwony znaczek Trójki
Wywalić ten komputer.....![]()
![]()
ja chcę znaczek.....
![]()
![]()
coraz mniej jak tak dalej pójdzie to naprawde mało nas (was) będzieAnek wrote:Troche ... ale spójrzcie ilu gości i ile nas. Dużo nas, dużo nas dużo nas, duuużo naszbyszu wrote:Tołto - czy Wam też strasznie zwolniło Forum...???
Jak nie masz?! To niemożliwe! Luknijże dokładniej, bo aż nie wierzę, że Ci nie wyświetliło!mojaem wrote:ludzie ,nie mam !!!!Martha wrote: Na dole, przy Panu Marku świta czerwony znaczek Trójki
Wywalić ten komputer.....![]()
![]()
ja chcę znaczek.....
![]()
![]()
fajnie,a skąd to?emilka55 wrote:forma obca mnie się podoba- Emiljka
A ja mam nadzieję, że jeśli 'władzom' uda się dogadać co do tego co to mnie oświeciło (ich wcześniej) to będzie nas duuuużo, duużokaroleks wrote:coraz mniej jak tak dalej pójdzie to naprawde mało nas (was) będzieAnek wrote:Troche ... ale spójrzcie ilu gości i ile nas. Dużo nas, dużo nas dużo nas, duuużo naszbyszu wrote:Tołto - czy Wam też strasznie zwolniło Forum...???
słodkich snów....iśka wrote:Sorki, ale ja już odpadam. Nie śpię od piątej i organizm domaga się snu. To papatki
Fajnie! Przynajmniej wiem, czego słucha świat - jeśli to to co teraz brzmii, to pora uciekacRobinson wrote:Zamiast przeglądu list sprzed lat - przegląd strasznych list przebojów ze świata.
Bo trzeba mieć odwagę, żeby tu dzisiaj pisać.Dx2 wrote:Pewno wiekszość to stali bywalce tylko dzisiaj tak ukryci.....
Nie ma róży bez ognia.olaf wrote:nie ma rozy bez kolcow...
o właśnie,właśnie ...olaf wrote:czy to zle?kajman wrote:Tutaj już od dłuższego czasu komentarze muzyczne były w zdecydowanej mniejszości.karoleks wrote:A i komentarzy do notowania jest widzę niewiele
rodzynki czy nowosci byly komentowane.
a ja nie jestem krytykiem muzycznym zeby roztrzasac az na lewa strone kazdy utwor. za to mozna milo pogawedzic pod dobra muzyke...
a sad masz? wtedy bylbys "sadystą"adamw_adameria wrote:Bo trzeba mieć odwagę, żeby tu dzisiaj pisać.Dx2 wrote:Pewno wiekszość to stali bywalce tylko dzisiaj tak ukryci.....
Ale będę posądzony o to, że jestem ogrodnik i przesadzam.
Nie jestem ogrodnikiem.
mnie też to przeraża czego świat słucha !!zbyszu wrote:Fajnie! Przynajmniej wiem, czego słucha świat - jeśli to to co teraz brzmii, to pora uciekacRobinson wrote:Zamiast przeglądu list sprzed lat - przegląd strasznych list przebojów ze świata.
zaglądam,zaglądammmmmmmmmm i nic......krupolek wrote:Mojaem zajrzyj na pryw mailia
na forum.lp3 grono jest równie miłe.mojaem wrote:Dodajmy,że w miłym gronie....