Notowanie 101 29.01.2010 juz jako LPRZP
Moderator: djk
Re: Notowanie 101 29.01.2010 juz jako LPRZP
#27 Ania się ostała, a wszystkie piosenki w całosci
Hej!
Witam wszystkich. Tak myślę, że od nas także zależy, jakie piosenki będą w zestawie do głosowania. Gdyby same Rihanny, Lady Gagi itp... byłyby tylko, to Peter Gabriel, Sade czy Kazik będą w notowaniu i po 50 i po 100 tygodni. Nie rzucim gustów, skąd nasz ród...
Witam wszystkich. Tak myślę, że od nas także zależy, jakie piosenki będą w zestawie do głosowania. Gdyby same Rihanny, Lady Gagi itp... byłyby tylko, to Peter Gabriel, Sade czy Kazik będą w notowaniu i po 50 i po 100 tygodni. Nie rzucim gustów, skąd nasz ród...
ostatnie co usłyszałem przed przełączeniem radia to łamigłówka językowa jak powiedzieć o forum i nie wspomnieć o p.Marku....
Ciekawe jakie forum Pan Prowadzący miał na myśli...?
-- jk
-
Czasami lepiej nie wiedziećzbyszu wrote:I git !!! Wreszcie bedę wiedział, do czego teraz się tańczy!!!Admin wrote:a w nowosciach w zestawie do glosowania m.in. Shakira

1.U2 2.Pink Floyd 3.Bon Jovi 4.Queen 5.Guns N'Roses 6.Oasis 7.Myslovitz 8.Scorpions 9.Snow Patrol 10.Aerosmith
Jak dla mnie takie stwierdzenie to jest totalna bzdura.zbyszu wrote:Co do braku Poczekalni - spodziewałem się tego - do prowadzenia Poczekalni trzeba sie urodzić radiowcem z krwii i kości
To sie na jakies party w okolicy wybierzzbyszu wrote:I git !!! Wreszcie bedę wiedział, do czego teraz się tańczy!!!Admin wrote:a w nowosciach w zestawie do glosowania m.in. Shakira
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
i fajnie że wszystkie songi w całości
No nie Zbyszu, podobasz mi się, ale ale nie wiem czy tak mogę?!
Jakiej calosci, zagadywane sa przeciez. Ma byc wrazenie isty bardzo dynamicznejfazzer wrote:#27 Ania się ostała, a wszystkie piosenki w całosci
-
powiedział ze RZPdjk wrote:Ciekawe jakie forum Pan Prowadzący miał na myśli...?
O matko, juz 5 stron namachliśmy!
uwielbiam tą piosenkę. Alicia idź tą właśnie drogą!
Owl city numer 1 w Anglii.
Widać, że stawiają na szybkie nowości.
Widać, że stawiają na szybkie nowości.
Witam. W związku z odejściem Szefa męczy mnie kilka pytań:
- Czy będziemy spotykać się jeszcze na tym forum?
- Czy jest szansa, że lista zachowa swój poziom, czy będzie jedną zwielu list stacji komercyjnych?
- Kiedy najprędzej posłuchamy PanMarka?
Z góry dziękuję za odpowiedzi - niby spełniło się marzenie niektórych, ale jakoś tak głupio bez Niedźwiedzia...
- Czy jest szansa, że lista zachowa swój poziom, czy będzie jedną zwielu list stacji komercyjnych?
Z góry dziękuję za odpowiedzi - niby spełniło się marzenie niektórych, ale jakoś tak głupio bez Niedźwiedzia...
27.01.2010 - Świat się skończył w RZP.
01.04.2010 - Nastała jedna owczarnia...
01.04.2010 - Nastała jedna owczarnia...
bo to jest glos szybko-wiadomosciowo-relacjonujacy.krupolek wrote:cośmigłoswradiuniepasujeolaf wrote:a cosiestalosie??krupolek wrote:ja dziś walczę sam ze sobą, trzymajcie za mnie kciuki
musi sie nauczyc tworzyc atmosfere, albo mu sie uda, albo nie...trzeba czasu
Znam osobiście i Zbysza i Bobbiego Dziesiątego. I akurat ten drugi to prawie na pewno więcej lat z listą p. Marka przeżył. Może zbyt ostro powiedział, ale nie dziwi mnie, że tak zareagował.dlugimaciek wrote:chociaz nie znam Zbysza osobiście to szacunku Mu sie nalezy, troche wiosen z lista p.Marka to On przeżyłZbyszu wiesz co daj, sobie siano.
wiec takie teksty tu nie pasuja
A jak tak z innej beczki. U Was też tak śniegiem wczoraj wiało? 

The lunatic is in my head
na to wyglądaAdmin wrote:To sie na jakies party w okolicy wybierzzbyszu wrote:I git !!! Wreszcie bedę wiedział, do czego teraz się tańczy!!!Admin wrote:a w nowosciach w zestawie do glosowania m.in. Shakira

26 (-5) Alicia - jedna z tych ostatnich gwiazdeczek, która potrafi śpiewac. Słucha się z dużą przyjemnością, choć to nie moje kalosze 

Patrzcie w prawy dolny róg i... jest Pan Marek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Karol wrote:Witam. W związku z odejściem Szefa męczy mnie kilka pytań:
Tylko, ze na tamtym forum kompletnie nic sie nie dzieje. Zbyszu idmow nad nim ostatnia modlitwedlugimaciek wrote:powiedział ze RZPdjk wrote:Ciekawe jakie forum Pan Prowadzący miał na myśli...?
jak jasna ...... (cenzura)Anek wrote:A jak tak z innej beczki. U Was też tak śniegiem wczoraj wiało?

ależ proszę księdza... jakie kalosze?!zbyszu wrote:26 (-5) Alicia - jedna z tych ostatnich gwiazdeczek, która potrafi śpiewac. Słucha się z dużą przyjemnością, choć to nie moje kalosze
Szybko gada, ale pewno ma przykaz 30 sekund własnego wejścia i niestety nic nie może zrobić.
Tak chyba nie da rady zbudować klimatu......
Tak chyba nie da rady zbudować klimatu......