mogę pozyczyć bęben. Samołykowo wychodowanyRobinson wrote:Może trzeba dołożyć dodatkowe kule losujące do bębna?
Jacek - pan Bęben losujący.

Moderator: djk
mogę pozyczyć bęben. Samołykowo wychodowanyRobinson wrote:Może trzeba dołożyć dodatkowe kule losujące do bębna?
Jacek - pan Bęben losujący.
Ja wiem, zawiesił się komputer,jotem3 wrote:będą nagrody pocieszenia...
dajcie chwileczkę, bo maszyna losująca się zacięła
albo wygasła licencja na soft do maszyny losującej, a nagrody dziabnęli piraciadamw_adameria wrote:Ja wiem, zawiesił się komputer,jotem3 wrote:będą nagrody pocieszenia...
bo to końkurs AUDIO-TELE-MAREK-STO
Marthajotem3 wrote:No już, już,
ale Wy niecierpliwi jesteście...
Chciałem jeszcze ponegocjować ilość nagród pocieszenia, ale wciąż nie otrzymałem w tej sprawie odpowiedzi, więc podejmuję decyzję sam...
Nagród pocieszenia będzie 10. Po naoliwieniu maszyny losującej i Bębna (a co - jak setka, to setkawylosowane zostały karteczki z takimi oto nazwiskami/nickami:
Martha
Wszystkim GRATULUJĘ.
Proszę o przekazanie danych kontaktowych na moją emalię: jotem3@wp.pl
Dziękuję za tak liczne wcięcie udziału w konkursie. Podziękowania dla Pana Marka za nagrody i innym fundatorom również
Zatem - do ... następnego jubileuszu
Wasz Bęben
Wiecie co... Przecież to jest jawne wymuszaniearturro wrote:Martha
MAM NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE TO KSIĄŻKA Z PEWNEJ SERII![]()
![]()
Pożartować nie można?Masklin wrote:albo wygasła licencja na soft do maszyny losującej, a nagrody dziabnęli piraciadamw_adameria wrote:Ja wiem, zawiesił się komputer,jotem3 wrote:będą nagrody pocieszenia...
bo to końkurs AUDIO-TELE-MAREK-STO
wiedziałem że nie wygramjotem3 wrote:(..)Nagród pocieszenia będzie 10. Po naoliwieniu maszyny losującej i Bębna (a co - jak setka, to setkawylosowane zostały karteczki z takimi oto nazwiskami/nickami(..)
Wasz Bęben
Gratulacje dla szczęściarzy....jotem3 wrote:No już, już,
ale Wy niecierpliwi jesteście...
Chciałem jeszcze ponegocjować ilość nagród pocieszenia, ale wciąż nie otrzymałem w tej sprawie odpowiedzi, więc podejmuję decyzję sam...
Nagród pocieszenia będzie 10. Po naoliwieniu maszyny losującej i Bębna (a co - jak setka, to setkawylosowane zostały karteczki z takimi oto nazwiskami/nickami:
Martha
PeterCub
Jopkolog
Magda Wiśniewska
Dawid Skupiński
morfek
Beata Chwast
Katarzyna Nowicka
Shervane
joan.s
Wszystkim GRATULUJĘ.
Proszę o przekazanie danych kontaktowych na moją emalię: jotem3@wp.pl
Dziękuję za tak liczne wcięcie udziału w konkursie. Podziękowania dla Pana Marka za nagrody i innym fundatorom również
Wasz Bęben