Wigilia 24.12.2009
Moderator: djk
Re: Wigilia 24.12.2009
doczekalem last christmas g.michaela, tak ja lubie, dla mnie najreprezentatywniejszy utwor swiat 

Ja też uwielbiam, radyjko było podgłośnioneolaf wrote:doczekalem last christmas g.michaela, tak ja lubie, dla mnie najreprezentatywniejszy utwor swiat

Już dzisiaj to mogłoby nie być reklam
Zdaje się, że w TV nie ma

ja się przeniosłem do kuchni i zaczynam operację ,,szynka w winie" 

uśmiechnij się

nie upij sie degustujac
w sumie faktycznie p.Marek i p.Asia sie uzupelniaja, mogliby tak w tygodniu prowadzic poranek w radio

w sumie faktycznie p.Marek i p.Asia sie uzupelniaja, mogliby tak w tygodniu prowadzic poranek w radio

oj chyba ciężko by było Szefa namówić na to ale może ....? Napisz Olaf do Szefa mailia że masz takie marzenia świąteczne aby tak się stało może da radęolaf wrote:nie upij sie degustujac![]()

uśmiechnij się

oka, juz trzaskam...
jest taki dzien... wlasnie dzis
jest taki dzien... wlasnie dzis

Napisz po świętach jak się udałakrupolek wrote:ja się przeniosłem do kuchni i zaczynam operację ,,szynka w winie"

Ale dzisiaj w radyjku ładnie gra, muzyka wprowadza magiczny nastrój 

heh, nie doslyszalem kto byl ostatni przed reklamami, sliczne... odslucham sobie wieczorem
dwie godziny juz nagrane, pewnie wieczorem bede wstawial na chomika, tak po kolacji
w zasadzie doktor konczy urzedowanie o 12, ja tez wtedy moge zamykac interes, ale zostane do 13 zeby miec w calosci audycje

w zasadzie doktor konczy urzedowanie o 12, ja tez wtedy moge zamykac interes, ale zostane do 13 zeby miec w calosci audycje

Podobno Josh Grobanolaf wrote:heh, nie doslyszalem kto byl ostatni przed reklamami, sliczne... odslucham sobie wieczorem
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
dzieki adminie
u mnie plasuje sie na drugim miejscu, zaraz za last christmas

u mnie plasuje sie na drugim miejscu, zaraz za last christmas

ok szyneczka juz w piekarniku, 1,5h i będzie ready. Pięknie gra dziś oj pieknie
uśmiechnij się

Witam - oczywiście z pracy.
Szynkę piekłem wczoraj i muszę powiedzieć, że jest bardzo wraziście winna... Nie wiem jeszcze czy lepsza na zimo, czy na ciepło.
Szynkę piekłem wczoraj i muszę powiedzieć, że jest bardzo wraziście winna... Nie wiem jeszcze czy lepsza na zimo, czy na ciepło.
Just a runaway
cieszę się że wyszła i smakuje , ja moją posmakuję jutrowlampart wrote:Witam - oczywiście z pracy.
uśmiechnij się

to tortura zajmowac sie szyneczka, a nie moc jej zdegustowac 

Ja wczoraj przed północą upiekłem i spróbowałem swoją szyneczkę.olaf wrote:to tortura zajmowac sie szyneczka, a nie moc jej zdegustowac
Just a runaway
czytałem że od 2003 Episkopat zniósł post w Wigilię więc chyba można ?olaf wrote:to tortura zajmowac sie szyneczka, a nie moc jej zdegustowac
uśmiechnij się

No tak, ale jednak tradycja to tradycja, a poza tym święta będą miały urok, bo już wtedy można sobie pofolgowaćkrupolek wrote:czytałem że od 2003 Episkopat zniósł post w Wigilię więc chyba można ?olaf wrote:to tortura zajmowac sie szyneczka, a nie moc jej zdegustowac

Już zawsze ta piosenka będzie mi się kojarzyła ze zlotem, bo jak wchodziliśmy do studia, to właśnie była granakrupolek wrote:no , nie mówmy już o jedzeniu a gra Sting który piecze ciasto
ale degustacje czy się udało to chyba można , to taka tradycjaiśka wrote:No tak, ale jednak tradycja to tradycja, a poza tym święta będą miały urok, bo już wtedy można sobie pofolgowaćkrupolek wrote:czytałem że od 2003 Episkopat zniósł post w Wigilię więc chyba można ?olaf wrote:to tortura zajmowac sie szyneczka, a nie moc jej zdegustowac

uśmiechnij się

ktos ma wolnego stinga dla asi?