oj to kiepsko.......choć u mnie też mają przerwę na odpoczynek......krupolek wrote:staram się , jest tak kiepsko z netem że Olafa muszki nawet raz się nie chcę ,,bzyknąć "olaf wrote:
zostajei jutro tez bedzie
Notowanie 97, 18.12.2009, ostatnia w 2009?
Moderator: djk
Re: Notowanie 97, 18.12.2009, ostatnia w 2009?
To Ty już po wszystkich "grubszych" zakupach? To gratuluję, ja znowu na ostatni czas...mojaem wrote:ostatni wolny czas na załatwienie resztek prezentów. i jakiś małych zakupów......olaf wrote:a czemu cie nie bedzie??
trwaj, chwilo,trwaj...
to objawy nadchodzącej starości i zbliżającej się emeryturyGary wrote:Słuchałem całkiem niedawno "Apettite for Destruction". Strasznie się zestarzało, a kiedyś to była moja ulubiona ich płyta. Jedynie "Illusiony" się bronią, choć i tak najlepszą płytą dla mnie jest "Chinese Democracy".Masklin wrote:na troche mnie wcieło. Nie chodzi mi o grę Slasha tylko o czasy G'n'R za czasów Izziego, Slasha. Piewrwsze płyty były świeże, takie inne. "Paradise city", "Patience", "Sweet Child o' Mine" czy ""You Could Be Mine". To były kawałki a ich ballady z Use Your Illusion jak "november rain" czy "yesterdays".... teraz to takie odświeżone pierniki....

to było świetne,ale znów nuci "idą święta" i to rozmawiając z Alinką.......drwycior wrote:Hehehe...."chyba ich pogielo" - no dawno takiego Niedzwiedzia nie slyszalem, ale ma calkowita racje.
O pangach słyszałem same złe rzeczy. Odradzam.
Witam Panie Red.zbyszu wrote:I jeszcze "joby"drwycior wrote:Hehehe...."chyba ich pogielo" - no dawno takiego Niedzwiedzia nie slyszalem, ale ma calkowita racje.Ooo drWycior - ahoj! To ja - niedoszły PanRedaktor

u mnie bzykaja jak szalone
zakupy... jutro do wawy, ale po ZSN
a moze jakis film zahacze w kinie w ramach odchamiania
obowiazkowo empik.
Pani Alino, komputer blizej ogniska na srodku podlogi i odtaje

zakupy... jutro do wawy, ale po ZSN

a moze jakis film zahacze w kinie w ramach odchamiania

obowiazkowo empik.
Pani Alino, komputer blizej ogniska na srodku podlogi i odtaje

no dobra, to dziś się mocno wsłucham z pozytywnym nastawieniem. mam tylko nadzieje, że to będzie przed Markiem....kajman wrote:To chyba nie ma znaczenia, Pierwsze płyty odwoływały się do klasyki hardrocka. Nawet mówiło się na nich Led Clones. Więc nie było nic świeżego ani nowatorskiego. Była po prostu dobra muzyka. I teraz też jest dobra. A w This I love rozkłada mnie piano. To totalny majstersztyk.Masklin wrote:na troche mnie wcieło. Nie chodzi mi o grę Slasha tylko o czasy G'n'R za czasów Izziego, Slasha. Piewrwsze płyty były świeże, takie inne. "Paradise city", "Patience", "Sweet Child o' Mine" czy ""You Could Be Mine". To były kawałki a ich ballady z Use Your Illusion jak "november rain" czy "yesterdays".... teraz to takie odświeżone pierniki....
5
DEPECHE MODE
Fragile Tension
CD „Sounds of the Universe”
Fragile Tension
CD „Sounds of the Universe”
10 8 [ 5 ]All Time Greatest: pos.: 99 118 pkt
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
jak przeczytasz to musisz mi przesłać.ok?Seriozbyszu wrote:Jest. Adri. Na stronie 18. Śliczniutkamojaem wrote:miał być artykuł o ..............naszym praprzodku(przodkini) która już nie była małpą i jeszcze o.....
6 (-2) Ależ wichura zaszalała w Top 5 -zostały tylko 2 nagrania - teraz duet Eli i Adama
no ale się uśmiałam tyle igieł i 3L kleju
Powodzenia
Ale ping-pang jest OK? nieprawdaż?adamw_adameria wrote:O pangach słyszałem same złe rzeczy. Odradzam.
-- jk
Martha wrote:Kurczę, właśnie przyponiałam sobie o... zasłonach, co miały po południu na zewnątrz tylko lekko obcieknąć... Blachy przyniosłam, cud, że się nie połamały!

uwielbiam zimowe, mroźne pranie z dworu.......Martha wrote:Kurczę, właśnie przyponiałam sobie o... zasłonach, co miały po południu na zewnątrz tylko lekko obcieknąć... Blachy przyniosłam, cud, że się nie połamały!
W sprawie DM na 5 tylko tyle: YES, YES, YES!
Całą płytę uwielbiam, a mam szczególny sentyment, bo dostałam ją od PanMarka, choć absolutnie nie mógł mi jej dać, a dałkajman wrote:Słuchałem spore fragmenty płyty. Wszystkie utwory, które poznałem są znacznie lepsze. Genialny jest szczególnie cover Woźniaka.iśka wrote:Moja ukochana piosenkaAdmin wrote:6ELŻBIETA ADAMIAK & ADAM NOWAK
Trwaj chwilo, trwaj
CD „Zbieram siebie”4 14 [ 1 ]All Time Greatest: pos.: 39 372 pkt

Kobiety ....obcieknąć .....blacha ....Martha wrote:Kurczę, właśnie przyponiałam sobie o... zasłonach, co miały po południu na zewnątrz tylko lekko obcieknąć... Blachy przyniosłam, cud, że się nie połamały!
uśmiechnij się

Koczana prezenty same pchały się do rąk.Po sklepach chodzi mąż cały rok ,ja tego nie cierpię.Martha wrote:To Ty już po wszystkich "grubszych" zakupach? To gratuluję, ja znowu na ostatni czas...mojaem wrote:ostatni wolny czas na załatwienie resztek prezentów. i jakiś małych zakupów......olaf wrote:a czemu cie nie bedzie??
trwaj, chwilo,trwaj...
- kasiasia_gdansk
aaaa Daniel co Ci się stało? gdzie broda?krupolek wrote:Kobiety ....obcieknąć .....blacha ....Martha wrote:Kurczę, właśnie przyponiałam sobie o... zasłonach, co miały po południu na zewnątrz tylko lekko obcieknąć... Blachy przyniosłam, cud, że się nie połamały!
4
GUNS N’ ROSES
This I Love
CD „Chinese Democracy”
This I Love
CD „Chinese Democracy”
6 2 [ 4 ]All Time Greatest: pos.: 149 52 pkt
Oficjalne Archiwum Audycji Marka Niedźwieckiego wyłącznie na http://LPMN.pl
drogowcy...........
...........

djk wrote:Ale ping-pang jest OK? nieprawdaż?adamw_adameria wrote:O pangach słyszałem same złe rzeczy. Odradzam.

4 (+2) jakie tam miało być na pierwszym. Jest na # 4 i basta. GNR.
ale to prawda z drogowcami 

ależ jest tylko przystrzyżona (trudne słowo) i rozciągnięta ( drugie trudne słowo)kasiasia_gdansk wrote:aaaa Daniel co Ci się stało? gdzie broda?krupolek wrote:Kobiety ....obcieknąć .....blacha ....Martha wrote:Kurczę, właśnie przyponiałam sobie o... zasłonach, co miały po południu na zewnątrz tylko lekko obcieknąć... Blachy przyniosłam, cud, że się nie połamały!

uśmiechnij się

Ping-Pang, tak, zwłaszcza ten z "Za chwilę dalszy..."