Pękam ze śmiechu, ech, ten olafmojaem wrote:http://www.nexiomania.pl/viewtopic.php?t=3144wlampart wrote:Kto? Gdzie?PeterCub wrote:Wacka pokazuje na forum

Moderator: djk
Pękam ze śmiechu, ech, ten olafmojaem wrote:http://www.nexiomania.pl/viewtopic.php?t=3144wlampart wrote:Kto? Gdzie?PeterCub wrote:Wacka pokazuje na forum
Przycisz, bo sąsiedzi!!!mojaem wrote:moje HEY !!!![]()
![]()
![]()
............
PeterCub wrote:Code: Select all
5 8 8 HEY - Kto Tam? Kto Tam Jest W Środku?
to mój dzwonek sms w komóreczceMartha wrote:Podoba mi się. Czy coś jest ze mną nie tak, Panie Doctorze (za dużo blogu Pana Marka)PeterCub wrote:Code: Select all
5 8 8 HEY - Kto Tam? Kto Tam Jest W Środku?
ten Peter to jest!!!!! ratuj się kto może!kasiasia_gdansk wrote: aga jesteś trzeba ratować dziewczynę-Peter znowu podrywa to Ci casanowa
Retyyy kAte udało mi sie zacytowac widzisz?????????????bonaforever wrote:ten Peter to jest!!!!! ratuj się kto może!kasiasia_gdansk wrote: aga jesteś trzeba ratować dziewczynę-Peter znowu podrywa to Ci casanowa
Gratulejszyn!!!bonaforever wrote:Retyyy kAte udało mi sie zacytowac widzisz?????????????bonaforever wrote:ten Peter to jest!!!!! ratuj się kto może!kasiasia_gdansk wrote: aga jesteś trzeba ratować dziewczynę-Peter znowu podrywa to Ci casanowa
cmentarz i teściowa,ale jej nie przeszkadza,bo grube ściany mamy.Martha wrote:Przycisz, bo sąsiedzi!!!mojaem wrote:moje HEY !!!![]()
![]()
![]()
............
ale co jak co ale Peter ma najlepiej wyprasowane buty na świecie to trzeba mu przyznać prawda?bonaforever wrote:ten Peter to jest!!!!! ratuj się kto może!kasiasia_gdansk wrote: aga jesteś trzeba ratować dziewczynę-Peter znowu podrywa to Ci casanowa
Kogo podrywa?kasiasia_gdansk wrote: aga jesteś trzeba ratować dziewczynę-Peter znowu podrywa to Ci casanowa
hura!!!bonaforever wrote:Retyyy kAte udało mi sie zacytowac widzisz?????????????bonaforever wrote:ten Peter to jest!!!!! ratuj się kto może!kasiasia_gdansk wrote: aga jesteś trzeba ratować dziewczynę-Peter znowu podrywa to Ci casanowa
a ja mam świetną teściową...O!!!mojaem wrote:cmentarz i teściowa,ale jej nie przeszkadza,bo grube ściany mamy.Martha wrote:Przycisz, bo sąsiedzi!!!mojaem wrote:moje HEY !!!![]()
![]()
![]()
............
Cmentarz???mojaem wrote:cmentarz i teściowa,ale jej nie przeszkadza,bo grube ściany mamy.Martha wrote:Przycisz, bo sąsiedzi!!!mojaem wrote:moje HEY !!!![]()
![]()
![]()
............
w prawo czy w lewo, ostrożności nigdy za wiele!!!!!!!!!!!!!!!!PeterCub wrote:Kogo podrywa?kasiasia_gdansk wrote: aga jesteś trzeba ratować dziewczynę-Peter znowu podrywa to Ci casanowaBo nie jestem zorientowany w prawo
Ja też, bo mieszka 60 km ode mniemojaem wrote: a ja mam świetną teściową...O!!!
Code: Select all
4 1 5 MICHAEL JACKSON - This Is It
Gratulejszyn!!!bonaforever wrote:
Powiedz to głośno przy żoniewlampart wrote:Ja też, bo mieszka 60 km ode mniemojaem wrote: a ja mam świetną teściową...O!!!![]()
To prawda i mamy na to DOWODY!kasiasia_gdansk wrote:ale co jak co ale Peter ma najlepiej wyprasowane buty na świecie to trzeba mu przyznać prawda?bonaforever wrote:ten Peter to jest!!!!! ratuj się kto może!kasiasia_gdansk wrote: aga jesteś trzeba ratować dziewczynę-Peter znowu podrywa to Ci casanowa
a ja jeszcze nie mam teściowej ufffwlampart wrote:Ja też, bo mieszka 60 km ode mniemojaem wrote: a ja mam świetną teściową...O!!!![]()
Gratulejszyn!!!bonaforever wrote: